Galaxy S7 Google Assistant fortsätter att dyka upp när du spelar Netflix, andra problem

Efter ett par månader sedan den senaste Android Galaxy S-iterationen släpptes har vi märkt att fler och fler användare rapporterar problem som liknar tidigare Galaxy S-telefoner. Vi hoppas att detta inlägg idag kommer att hjälpa till att ta itu med några av de gemensamma # GalaxyS7-problemen som vissa medlemmar i vårt samhälle möter.

Nedan visas ämnen som diskuteras i detta material idag:

 1. Galaxy S7 Google Assistant fortsätter att dyka upp när du spelar Netflix
 2. Galaxy S7 skickar duplicerade SMS när den är ansluten till wifi
 3. Galaxy S7-kantljudet är synkroniserat när du spelar in videor på Snapchat
 4. Galaxy S7 sparar inte videoklipp
 5. Oavsiktligt tappade Galaxy S7 har svart skärm problem
 6. Galaxy S7 edge kommer inte att slås på efter installation av firmware-uppdatering
 7. Galaxy S7 startar om efter att ha tagit en bild
 8. Galaxy S7 "IMS-tjänst har stoppat" -fel | Galaxy S7 infekterad av virus

Om du letar efter lösningar på din egen #Android-fråga kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida, eller så kan du installera vår gratisapp från Google Play Store.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.


Problem nr 1: Galaxy S7 Google Assistant fortsätter att dyka upp när du spelar Netflix

Google Assistant kommer på sig själv. Det händer när jag använder Netflix men kommer också att hända spontant. Vanligtvis går samtidigt volymen "media" upp och ner av sig själv eller "ringsignal" -volymen går upp och ner av sig själv. Detta händer när telefonen sitter på bordet och jag inte vidrör den såväl som när jag kör Netflix. Jag följde stegen du gav till en annan användare som hade problem med Google Assistant när hon spelade musik. Det löste inte problemet. För att bli av med GA trycker jag tillbaka. Det kommer att återkomma fyra, fem eller sex gånger innan det bestämmer sig för att ta en paus. Jag hoppas att du kan hjälpa mig. Tack. - Rebecca

Lösning: Hej Rebecca. Vi tror inte att ditt problem orsakas av en inställning i Google Assistant-appen. Med andra ord, problemet beror inte på det aktuella tillståndet för Google Assistant (vare sig det är på eller av) utan av något, förmodligen ett fel vi inte vet om. Det är fortfarande bäst att stänga av Google Assistant.

Stäng av Google Assistant

Det finns två sätt att göra det, beroende på mjukvarumiljön som körs på enheten. Så här gör du för att göra det:

Metod 1:

 • Skjut applistan upp från hemskärmen och öppna appen Google.
 • Välj "Meny" -ikonen i det övre vänstra hörnet och välj sedan "Inställningar".
 • Välj “Inställningar” under “Google Assistant”.
 • Om den är inaktiverad. du blir ombedd att slå på Google Assistant. För att inaktivera det fortsätter du till nästa steg.
 • Skjut inställningen "Google Assistant" till "På" eller "Av" efter önskemål.

Metod 2:

 • Tryck på och håll ned Hem-knappen på din telefon.
 • Längst upp till höger, tryck på Mer och sedan på Inställningar.
 • Bredvid “Google Assistant”, stäng av omkopplaren.

Observera telefonen i säkert läge

Om avstängning av Google Assistant inte löser problemet kan du försöka starta upp telefonen i säkert läge och observera telefonen under en tid. Det här hjälper dig att avgöra om en tredjepartsapp ingriper i funktionen Google Assistant-appen och får den att bete sig felaktigt. Om du startar till ett säkert läge kommer appar och tjänster från tredje part att blockeras, så om problemet inte kommer att inträffa, är det en bekräftelse på vår suck. I säkerhetsläge kan du försöka observera telefonen så länge du kan och replikera problemet genom att spela Netflix eller något som tycktes utlösa problemet innan. Så här gör du för att göra det:

 • Stäng av din Galaxy S7.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren.
 • När "Samsung Galaxy S7" -logotypen visas släpper du strömbrytaren och håller omedelbart ned volymknappen.
 • Fortsätt hålla knappen tills telefonen slutar starta om.
 • När du ser texten "Säker-läge" längst ned till vänster på skärmen släpper du knappen Volym ned.
 • Observera telefonen i minst 24 timmar.

Återställ programvaruinställningarna till fabriksinställningen

Om felsäkert läge inte hjälper och problemet fortsätter kan du göra det mer drastiska alternativet att torka av telefonen ren från fabriksinställning. Återställning av fabriken kommer att torka telefonen ren och återställa alla programinställningar till standard. Se till att du skapar en säkerhetskopia av dina filer som foton, videor etc. innan du fortsätter. Så här återställer du S7 från fabrik: Följ dessa steg:

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 4. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 5. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 6. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 7. Markera nu alternativet "Ja - ta bort alla användardata" med hjälp av Volym ned-knappen och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 8. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 9. Telefonen startar om längre än vanligt.

Startknappen måste vara defekt

Om fabriksåterställningen inte löser problemet, finns det en chans att startknappen kan vara defekt och skicka falska ingångar till operativsystemet som du trycker på och håller i det (ett av sätten att dra upp Google Assistant är genom att trycka på och håller hem-knappen). Om problemet kvarstår rekommenderar vi att du skickar in telefonen så att hårdvaran kan kontrolleras. Ännu bättre, helt enkelt be om en ersättartelefon istället för att få telefonen reparerad.

Problem nr 2: Galaxy S7 skickar duplicerade SMS när den är ansluten till wifi

Hej. Min fråga handlar om att min Galaxy S7 skickar flera texter, dvs: samma text två eller tre gånger till mottagaren. Detta händer oavsett vilken telefon mottagaren har. Det händer med vänner på Android- och Apple-enheter. Det verkar bara hända när jag är ansluten till mitt hem wifi. Min wifi är via AT&T UVerse. När jag stänger av min wifi och bara använder Sprint Network är dupliceringstexterna inte längre ett problem. Jag har felsökt flera inställningar utan tur. Det verkar också som att detta oftast händer på natten. Några tankar om något jag kan ställa in på min telefon eller kan det vara ett problem med min AT&T Uverse wifi? - Suzy

Lösning: Hej Suzy. Vi tror inte att problemet ligger hos din AT&T Uverse-wifi alls. SMS, oavsett om det skickas eller tas emot via wifi eller inte, hanteras av din trådlösa operatørs system så problemet kan ligga i slutet eller på telefonens programvara. Om du har en Galaxy S7 från Sprint använder du förmodligen Wifi-samtalsfunktionen för att skicka / ta emot SMS / MMS. Funktionen fungerar genom att helt enkelt använda befintlig wifi-anslutning till internet så att din telefon kan kontakta Sprint-servrar istället för det vanliga mobilnätverket. Huvuddelen av stegen i den komplexa behandlingen av textmeddelanden finns fortfarande i både telefonen och i nätverkets servrar men du bör fokusera din felsökning inom dessa områden.

För att se om det är en telefonproblem är det första felsökningssteget som du kan prova att torka av cache-partitionen. Detta kommer att se till att telefonen använder en uppdaterad systemcache. Så här gör du:

 • Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 • Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 • När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 • När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 • Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka cache-partition'.
 • När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 • Markera nu alternativet "Ja" med knappen Volym ned och tryck på strömbrytaren för att välja det.
 • Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 • Telefonen startar om längre än vanligt.

Om torkning av cache-partitionen inte fungerar är nästa sak du kan göra att ta bort meddelanden-appens cache och data:

 • Öppna inställningsmenyn antingen via din aviseringsskärm (rullgardinsmenyn) eller genom appen Inställningar i din applåda.
 • Navigera ner till “Apps”. Detta kan döpas om till något som Applications eller Application Manager i OEM-skinnade versioner av Android 6.0.
 • När du är där, klicka på en applikation.
 • Nu ser du en lista över saker som ger dig information om appen, inklusive lagring, behörigheter, minnesanvändning och mer. Dessa är alla klickbara objekt. Du vill klicka på Storage.
 • Du bör nu tydligt se knapparna Clear Data och Clear Cache för applikationen.

Du kan också försöka återställa telefonen om ingenting tycks förbättra situationen. Se stegen ovan.

Slutligen, om fabriksåterställning inte fungerar alls, kontakta Sprint teknisk support och meddela dem om problemet.

Problem nr 3: Galaxy S7-kantljudet är synkroniserat när du spelar in videor på Snapchat

Hej Android Guy. Jag har en Samsung Galaxy S7 Edge som ger mig problem när jag spelar in videor på Snapchat. När videon spelats upp är ljudet inte synkroniserat. Jag har räknat ut att detta orsakas av Sunday Voice när Voice Wake-up är aktiverat.

När röstvakning är avstängd inträffar inte synkroniseringsproblemet. Det här är bra förutom att jag tycker att Voice Wake-up är mycket användbart. Vet du mer om det här problemet och om jag kan få min tårta och det genom att låta röst aktiveras och mina videor synkroniseras.

Uppskattar verkligen din tid på att läsa detta. Tusen tack. - Maitiú

Lösning: Hej Maitiú. Det finns inget vi kan göra för att hjälpa dig med det här problemet. Du måste prata med utvecklarna av de involverade apparna så att de kan göra vissa kodningsändringar för sina produkter för att fungera korrekt. Det kan vara en begränsning för Snapchat-appen så se till att låta utvecklaren veta att deras app inte fungerar när en Samsung-funktion är aktiverad.

Problem nr 4: Galaxy S7 sparar inte videoklipp

Hej. Jag köpte nyligen en Samsung S7 och när jag spelar in några videor sparar de inte ordentligt och visar ett "!" -Felmärke. När jag tittar på dem skulle de säga att filen inte stöds. Jag sparat dem direkt på mitt SD-kort och felet skulle visa sig så jag började spara dem direkt till telefonen istället. Men jag får fortfarande felet "!" Visas, så att jag inte får se mina videoklipp. En dag filmade jag över 10 klipp och ingen sparade sedan nästa dag filmade jag ett klipp och sparade bra vilket är väldigt frustrerande. Alla råd skulle vara mycket uppskattade. Tack. - Sarah

Lösning: Hej Sarah. Ditt problem kan orsakas av ett okänt programvarufel eftersom vi inte har hört talas om detta problem tidigare. Försök först torka av cache-partitionen för att se om det hjälper kameraprogrammet att fungera ordentligt igen. Om systemcachen inte är orsaken till detta problem kan en tredjepartsapp vara så nästa steg är att starta om telefonen i säkert läge. Om det inte hjälper dig att fixa det kan du försöka ta bort cameraprogrammets cache och data. Slutligen, om allt annat misslyckas, torka telefonen ren genom att utföra en fabriksåterställning.

Problem 5: Oavsiktligt tappade Galaxy S7 har problem med svart skärm

Hallå. Jag har en Galaxy S7 och jag tappade den idag när jag åkte skridskor. Skärmen knäckte något i hörnet nära kameran, men är fortfarande nästan helt intakt. Jag försökte använda telefonen och insåg att skärmens bakgrundsbelysning inte tänds, jag kan inte se någonting på skärmen (den förblir svart, men meddelandelamporna fungerar fortfarande, ljud fungerar och vibrerar fungerar). Också det laddar. Jag försökte återställa telefonen genom att trycka på Volym ned och ström samtidigt, den slås på men jag kan fortfarande inte se skärmen. Några lösningar? - Himmelblå

Lösning: Hej Himmelblå. Telefonen har tagit hårdvaruskada så det finns ingen mängd felsökning av programvara och hacks som du kan göra för att fixa den. Du måste ha maskinvaran kontrollerad av Samsung (om den fortfarande är under garanti) eller av ett oberoende servicecenter om Samsung inte är lättillgängligt. Det bästa scenariot som du kan hoppas på är bara för skador koncentrerade till skärmenheten. Om den onödiga chocken på grund av oavsiktligt släpp skadade andra komponenter eller lossnade vissa kontakter, kanske du tittar på en eventuell byte av moderkort, vilket är dyrare än en skärmersättning. Kom ihåg att vårt förslag att du tar telefonen till Samsungs servicecenter är att se till att din telefon repareras av utbildade tekniker. Det betyder emellertid inte att reparationen kommer att vara gratis eftersom det att du tappar din enhet utgör missbruk av kunder, vilket automatiskt upphäver garantin. En skärmbyte kan kosta någonstans mellan $ 150 till $ 300 så tänk dig på den extra kostnaden. En moderkortutbyte kan kosta mer än detta intervall.

Problem nr 6: Galaxy S7-kanten tänds inte efter installation av firmware-uppdateringen

Hej. Jag undrade om du kan hjälpa. Jag har fått en Samsung S7 Edge och efter en firmware-uppdatering via telefon startade om några gånger och fick sedan en svart skärm med blått kontinuerligt ljus. Snälla hjälp eftersom jag inte kan göra någonting i telefon. - Mansuk

Lösning: Hej Mansuk. När du står inför ett problem som ditt, är det viktigaste du bör ta itu med först om telefonen fortfarande kan starta upp. Först då kan du följa upp stegen. Om du inte kan göra det, finns det inget mer du kan göra förutom att skicka telefonen in för reparation. För att se om din telefon fortfarande kan starta upp, prova stegen nedan.

Starta i återställningsläge:

 • Ladda telefonen i minst 30 minuter.
 • Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 • När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 • När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 • Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka cache-partition'.
 • Du kan antingen torka av cache-partitionen eller göra en fabriksåterställning i detta läge.

Starta i nedladdningsläge:

 • Ladda telefonen i minst 30 minuter.
 • Tryck och håll sedan ner hem- och volym NED-tangenterna och håll sedan ned strömbrytaren.
 • När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volym NED-tangenterna.
 • Vänta tills nedladdningsskärmen visas.
 • Om du kan starta upp telefonen i nedladdningsläge men inte i andra lägen, betyder det att din enda väg ut kan vara att blixta ett lager eller anpassad firmware.
 • Använd Google för att leta efter en guide för hur du gör det.

Starta i säkert läge:

 • Ladda telefonen i minst 30 minuter.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren.
 • När "Samsung Galaxy S7" -logotypen visas släpper du strömbrytaren och håller omedelbart ned volymknappen.
 • Fortsätt hålla knappen tills telefonen slutar starta om.
 • När du ser texten "Säker-läge" längst ned till vänster på skärmen släpper du knappen Volym ned.
 • Den enda skillnaden mellan säkert läge och normalt läge är att de förra hindrar att tredjepartsappar körs. Om du kan starta upp telefonen i säkert läge men inte i normalt läge avinstallerar du alla appar tills problemet (som förhindrar att du startar normalt) elimineras.

Problem 7: Galaxy S7 startar om efter att ha tagit en bild

Jag fick en S7. Nästan varje gång jag tog en bild, frös telefonen och de flesta av tiden startade om efter ett tag. Det blev värre där jag skulle behöva använda tårfallet. Jag tog in det då gjorde garantin. I går kväll fick jag en ny telefon. Jag var orolig för att det var något på min telefon så jag överförde inte filer. Den första bilden jag tog idag startade den igen efter att den frysit i 5 minuter. Detta är irriterande när jag flyttade till en Droid för kameran för mina barn. Om jag i en nödsituation inte ens kunde använda min telefon. Jag betalade 695 dollar för något som inte fungerar. Snälla hjälp. - Laurie

Lösning: Hej Laurie. Om ersättningstelefonen beter sig exakt som den första måste orsaken till problemet vara något du introducerade efter att du har installerat telefonen. Detta betyder att orsaken kan vara vilken som helst av de installerade apparna eller SD-kortet. För att kontrollera, försök att starta upp telefonen till säkert läge. När telefonen har startats om till säkert läge, försök att replikera problemet genom att ta bilder. Om problemet inte uppstår betyder det att en av de installerade apparna orsakar det. För att identifiera vilka av apparna som är problematiska måste du avinstallera appar en efter en och se till att du ser hur telefonen beter sig efter varje avinstallation.

Det andra du kan prova är att se om det är SD-kortet som utlöser krasch. Om du har ett annat SD-kort, formatera det med din telefon och se om problemet fortsätter.

Problem 8: Galaxy S7 "IMS-tjänst har stoppat" -fel | Galaxy S7 infekterad av virus

Hej. Min väns telefon säger IMS och vi har undersökt hur vi kan stoppa det. Saker som "IMS-tjänst har slutat" och kommer att visas var 15: e sekund. Det kommer för många oönskade aviseringar som ligger bakom din enhet, välj 360 aviseringshanterare för att hjälpa dig att rensa när det här viruset inträffade, det var gratis. Vi har undersökt hur vi fixar det men ingenting kommer upp. Vi vill inte förlora alla bilder och allt annat om du kan låta oss veta att det skulle vara bra. - Porcha

Lösning: Hej Porcha. Telefonen kan ha infekterats av skadlig programvara så att du vill återställa den från fabriken. Virus eller andra former av skadlig kod överförs vanligtvis av skadliga appar så se till att du bara installerar sådana från betrodda utvecklare. Innan du fabriksinställer enheten, se till att du skapar en säkerhetskopia av dina filer. Om du inte kan skapa en säkerhetskopia just nu kan du prova att installera ett antivirusprogram i din telefon och skanna det. Vissa virus förhindrar installation av antivirusprogram. Om detta händer i din telefon har du inget annat val än att fabriksinställa telefonen utan att skapa en säkerhetskopia.

Här är stegen för hur du behärskar / fabriksinställer din telefon:

 • Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 • Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 • När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 • När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 • Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 • När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 • Markera nu alternativet "Ja - ta bort alla användardata" med hjälp av Volym ned-knappen och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 • Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 • Telefonen startar om längre än vanligt.

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.