Galaxy S7 får inte aviseringar för inkommande SMS [felsökningsguide]

Hej och välkommen till dagens artikel # GalaxyS7-lösningar. I det här inlägget hanterar vi ett vanligt problem som många S7-användare stöter på - hur man gör att deras meddelanden-app gör meddelanden när meddelanden kommer. Vi hoppas att den här artikeln är till hjälp.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Dagens problem: Galaxy S7 får inte aviseringar för inkommande SMS

Fick precis en ny S7 för två veckor sedan. Jag kan skriva ut men min son smsade mig igår och i morse och det fanns ingen indikation på texten. För att klargöra detta får jag vanligtvis en röd prick som indikerar en ny text. när jag går in i textmeddelandeskärmen så skulle jag se en röd prick bredvid alla nya texter som jag inte har läst än. Jag det här fallet min son textade två gånger och ingen indikatorlampa. Därför antog jag att han inte smsade mig och jag missade mitt möte med honom. Några tankar om hur man fixar detta? Tack. - Doug

Hur du löser ett problem när din Galaxy S7 inte aviserar SMS

SMS-avisering är funktionen för meddelandealternativ under appen Inställningar. Liksom alla andra funktioner kan det påverkas av faktorer som kan komma utanför din kontroll. Men lösningar för aviseringsrelaterade frågor är vanligtvis enkla att göra och effektiva. Nedan följer felsökningsstegen som du kan prova:

Lösning 1: Se till att din son skickade SMS

För just det här scenariot ovan vill vi se till att du verkligen fått din sons meddelanden. Är det en chans att du helt enkelt har glömt att du redan har kontrollerat dem? Om du är säker på att din S7 har fått SMS-texterna men aldrig kontrollerat dem alls, gå vidare till nästa felsökningssteg.

Lösning 2: Gör om meddelandeninställningarna för din meddelandeapp

Att se till att dubbelkontrollera hur du ställer in dina meddelanden appmeddelanden bör inte skada. Att göra det riktigt enkelt och enkelt. För att göra det, följ stegen nedan:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på Meddelanden (eller vilken meddelandenapp du använder).
 4. Tryck på Meddelanden.
 5. Om det är tillgängligt, tryck på den blå cirkeln med ett " i " och se till att aviseringarna är inställda på ON .
 6. Gå tillbaka till föregående avsnitt och se till att Tillåt aviseringar är aktiverade .
 7. Se till att Visa tyst är AV .
 8. Om du föredrar kan du också låta din S7 visa dina meddelanden även när skärmen är låst genom att välja Visa innehåll under På låsskärmen .
 9. Om du regelbundet använder Stör inte funktionen under natten, se till att du aktiverar Ställ in som prioritet till På.

Nu när du har ställt in meddelandeninställningarna för din meddelandeapp, låt någon skicka ett meddelande till dig och se om aviseringarna fungerar normalt igen.

Lösning 3: Rensa data för BadgeProvider-appen

BadgeProvider-appen är en av standardapparna i Android som varnar användare om nya saker som de kanske vill ha som nya versioner av appar, nya missade samtalvarningar, nya meddelanden, bland annat. Att rensa dess data raderar inte dina meddelanden så att du kan göra det när som helst. Bara för att vara på den säkra sidan föreslår vi att du säkerhetskopierar allt inklusive dina meddelanden med Smart Switch.

Så här tar du bort Badgeprovider-appens data:

 1. Öppna inställningsmenyn antingen via din aviseringsskärm (rullgardinsmenyn) eller genom appen Inställningar i din applåda.
 2. Navigera ner till “Apps”. Detta kan döpas om till något som Applications eller Application Manager i OEM-skinnade versioner av Android 6 eller 7.
 3. När du är där, leta efter BadgeProvider-appen och tryck på den. Om du inte hittar appen trycker du på ikonen Fler inställningar ( ikonen med tre punkter) uppe till höger och trycker sedan på Visa systemappar . Leta efter BadgeProvider-appen och tryck på den.
 4. Nu ser du en lista över saker som ger dig information om appen, inklusive lagring, behörigheter, minnesanvändning och mer. Dessa är alla klickbara objekt. Du vill klicka på Storage .
 5. Klicka på Rensa dataknappen.

När du har raderat data från BadgeProvider-appen, starta om telefonen och se vad som händer.

Lösning 4: Rensa cache och data för meddelanden app

Om det inte kommer att hjälpa att rensa data från BadgeProvider-appen är nästa steg att återställa inställningarna för din meddelandeapp till sina standardvärden. Du kan göra det genom att torka av dess data. Stegen bör vara desamma som leverantören för BadgeProvider-appen ovan.

Lösning 5: Prova att använda en annan meddelandeapp

Det finns en chans att det kan finnas ett meddelanden appbugg på grund av några unika variabler i din enhet så att eliminera möjligheten att det händer, försök att använda en annan app för SMS. Det finns många meddelandeappar som du kan använda i Google Play Store så känn dig fri att använda någon av dem för att se om vår misstank är rätt.

Lösning 6: Utför en fabriksåterställning

Ett mer drastiskt steg skulle vara att torka av telefonen och börja från början. Detta kan uppnås genom att göra en fabriksåterställning. Se bara till att skapa en säkerhetskopia av dina viktiga filer först innan du fortsätter. Så här återställer du S7 från fabrik: Följ dessa steg:

 1. På startsidan klickar du på appar-ikonen.
 2. Hitta och tryck på Inställningar och tryck sedan på Säkerhetskopiera och återställ.
 3. Tryck på Fabriksdata nollställ och tryck på Återställ enhet.
 4. Om du har aktiverat skärmlåsfunktionen anger du ditt lösenord eller din PIN-kod.
 5. Tryck på Fortsätt.
 6. Tryck på Radera alla för att bekräfta din åtgärd.

Lösning 7: Följ vad Jeff har försökt

Jeff, som du, är en av våra läsare som råkar stöta på meddelandeproblem på samma enhet. Ta en titt på hans konto och se om du kan fixa problemet genom att göra det han försökte. Här är hans berättelse:

Tja, min fråga är mer en lösning än en fråga. Jag har en Galaxy S7. Mina meddelandemeddelanden vi inte kommer in för en viss samtal. Jag försökte ändra meddelandetonen. Se till att meddelanden fanns på el. Jag såg den här frågan i många forum. Det jag hittade var så småningom jag hittade LOL. När jag drog upp hennes profil och gick redigera inifrån antingen meddelanden eller kontakter appen. Längst ner i märket för hennes profil finns det en liten larmklocka som jag måste ha träffat av misstag. även om jag hade meddelanden om hennes var dämpade. Jag klickade på den lilla larmklockan, jag tror att det står meddelanden av det och sedan började det fungera. Jag tror att många kunde dra nytta av denna kunskap. Tack för det goda arbetet. - Jeffbuallsjensen


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.