Fubo TV mot YouTube TV Bästa liveströmningstjänst 2020

Om du försöker klippa av kabelräkningen och ersätta den med något mycket billigare, kanske du vill undersöka med hjälp av en TV-strömningstjänst. TV-streamingtjänster har egentligen bara blivit populära under de senaste åren, med de flesta som letar efter mer prisvärda alternativ till standardkabelräkningen. Kabelräkningar har blivit upprörande dyra - du betalar nästan hundra dollar per månad eller mer på hundratals kanaler som du inte ens tittar på.

Det är där intresset för trådklippning kommer från - människor som bara vill betala för kanaler som de använder. Så om du är en av dessa människor och undrar om det är möjligt att klippa sladd för dig, se till att följa med oss ​​nedan. Vi lägger upp två populära tjänster mot varandra - Fubo TV och YouTube TV - för att se vilken som är bäst för sladdar.

Fubo TV

TV-strömningstjänster har massor av kanaler i sina arsenaler - olika nivåer och paket ger dig tillgång till basmängder av kanaler, ett medelstort belopp eller alla av dem. Vissa tjänster tillåter dig även välja vilka kanaler du betalar för och använder. Tyvärr är många liveströmningstjänster helt hemska att tillhandahålla live sportunderhållning - du kanske hittar ESPN, men det handlar om det.

Det är här Fubo TV kommer in, med målet att nästan uteslutande ge konsumenterna enkel tillgång till levande sporter. Genom att prenumerera på FuboTV kan du hålla dig uppdaterad med alla dina favoritsporter, oavsett om det är baseboll, fotboll, fotboll, basket, internationell fotboll med mera. Du får tillgång till många olika kanaler, men det beror på paketet du registrerar dig för.

Fubo erbjuder två primära kanalpaket: fubo och fubo Extra. Den första är $ 45 och den senare är $ 50 - var och en av dessa erbjuder dig en betydande mängd kanaler. I grundpaketet får du tillgång till tankar som Fox Sports, CBS, NFL Network, MLB TV, NBC Golf, BTN och så mycket mer.

Fubo TV tar på sig en sport-först affärsmodell, så om du är besviken över de andra live streaming alternativen där ute, är chansen att Fubo TV har de sportkanaler du letar efter. Du kan bokstavligen se nästan alla typer av spel på Fubo - de kan till och med lufta Super Bowl. Den bästa delen? Det kostar mycket mindre än ett vanligt kabelabonnemang, och du kan stänga av prenumerationen när som helst.

Om du inte sålde på Fubo TV ännu försöker de göra affären lite mer attraktiv. Först ger Fubo dig en sju-dagars provperiod där du kan se över 85 kanaler utan kostnad. Efteråt kan du delta i kampanjfrekvensen för den första månaden på $ 40. Och kom ihåg att Fubo TV inte är alla sporter - ja, de tar en idrottsstrategi, men du kan också strömma vanligt TV-innehåll.

Det fina med Fubo TV är att titta på innehåll är extremt mångsidigt - du kan titta på det hemma på din Apple TV, Smart TV, Roku och så vidare. Men om du är på språng, ladda ner appen på din mobila enhet och titta var du än är! Kom igång nu på länken nedan.

Hämta det nu: Fubo TV

YouTube TV

Ditt andra alternativ är Googles egen YouTube-TV. Google hoppade på TV-strömmande bandwagon för att försöka fånga en del av marknadsandelen, men tyvärr erbjuder de inte ett mycket värdefullt strömningspaket. Ett abonnemang sätter dig tillbaka 40 $ per månad, vilket ger dig tillgång till 60+ TV-kanaler, allt beroende på vilken marknad du bor på. Tyvärr är många av dessa kanaler inte sportrelaterade alls - du får tillgång till saker som ESPN, MLB TV, BTN och CBS Sports Network, men det handlar om det så långt som sport går.

YouTube TV har också en extremt dålig infrastruktur - prenumeranter klagar ganska ofta på att blackouter är ofta på YouTube TV, och ofta avbryts spel eller program på grund av dessa infrastrukturproblem. Du kan prova YouTube TV gratis med en rättegång innan du bestämmer om det är rätt för dig eller inte.

Skaffa det nu: YouTube TV

Dom

Om du vill ersätta ditt sportberoende som ditt kabelabonnemang gav dig, kan du se att Fubo TV förmodligen är det bästa alternativet för dig. Den ger dig de flesta sportkanaler och har en mängd olika typer av spel du kan titta på - även internationell fotboll! YouTube TV kan bara inte konkurrera bra med mängden innehåll de har.