Fubo TV mot Sling TV Bästa Live Streaming Service 2020

Undrar du om det är möjligt att bli av med den extremt dyra kabelräkningen medan du håller dina favoritkanalalternativ tillgängliga att titta på? Svaret är ja! Det finns en massiv marknad för denna typ av TV-strömningsintresse, och teknikföretag har börjat erbjuda konkurrenskraftiga tjänster som har prenumeranter som lämnar det traditionella kabelabonnemanget i trängsel. Som sagt, TV-streaming blir riktigt populärt, och många av dessa tjänster erbjuder fortfarande dina favoritkanaler, även om det i vissa fall kan kosta lite extra.

Tror du att du inte kan fortsätta hålla jämna steg med dina favoritprogram på HBO? Tänk om! De flesta av dessa tjänster erbjuder alla populära kanaler som HBO, AMC, STAR, BTN och mer. Så om du är redo att gräva kabelabonnemanget, men inte är säker på vilken tjänst du ska följa, följ med oss ​​nedan - vi sätter två populära leverantörer av TV-streaming - Fubo TV och Sling - mot varandra för att se vilka en är bäst.

Fubo TV

Som vi redan nämnt har TV-strömningsleverantörer många kanaler i sitt arsenal - de är en bra ersättning för traditionell kabel; emellertid en sak som dessa leverantörer ofta saknar är en mängd olika sportkanaler. Det är frustrerande, och ibland kan du bara inte fånga dina favorit-NFL-team eftersom det inte är tillgängligt på din marknad, eller att din tjänsteleverantör inte erbjuder kanalen för det.

Hursomhelst syftar Fubo TV till att fixa det problemet genom att ta en "sports first" -strategi för sin TV-streaming-strategi. Med ett prenumeration på Fubo TV - antingen deras grundläggande fubopaket eller Fubo Extra - kan du fånga alla dina favorittyper av sportspel och kanaler. Du kan titta på baseball, fotboll, basket, fotboll, internationell fotboll och mer. Ett grundabonnemang sätter dig tillbaka $ 45 medan Extra är $ 50. Men även på grundnivå får du tillgång till alla populära sportkanaler - Fox Sports, CBS, NFL Network, MLB TV, NBC Golf och så mycket mer. Super Bowl sänds till och med på Fubo TV, så du behöver inte missa det om det är din stora rädsla för att klippa sladden.

Nu tar de en sport-först strategi för sin tjänst, men de erbjuder regelbunden programmering också - du kan fortfarande komma ikapp dina favoritprogram från A&E, SyFy, Viceland, Lifetime, FX och från många andra.

Fubo TV försöker regelbundet söta upp affären för att få dig att hoppa över till deras prenumerationsplattform - först erbjuder leverantören en sju dagars kostnadsfri testperiod till alla 85+ kanaler i sitt grundpaket. Du kan se nästan vad som helst gratis de sju dagarna! Men om du väljer att prenumerera ger Fubo TV dig $ 5 rabatt på ditt första månadsprenumeration - det betyder att $ 45 för baspaketet och $ 50 för Extra-paketet är $ 40 respektive $ 45 för din första månad.

Fubo TV är också extremt mångsidig. Visst, du kan ladda ner den hemma på din Apple TV, Fire TV, Roku eller Smart TV, men vad sägs om du är på språng? Allt du behöver göra är att ladda ner Fubo TV-appen på din smartphone, logga in med dina kontouppgifter och du kan strömma dina favoritsportspel var som helst. Kolla in det själv på länken nedan.

Hämta det nu: Fubo TV

Sling

Sling-TV kan vara den primära tjänsten som startade all surr kring sladdskärning och erbjuder en à la carte-tv-tjänst. Registrera dig för ett billigt, enkelt TV-paket ($ 25 på deras lägsta nivå), och välj sedan vilka kanaler du vill lägga till det paketet. Detta säkerställer att du bara tittar på de kanaler du tittar på och inte betalar för kanaler du aldrig ens navigerar till.

Den främsta fördelen med Sling TV är att den är extremt billig. Du kommer inte att betala mycket mer än $ 25 per månad för den här tjänsten. Nackdelen är att de inte har en hel del sportkanaler i sitt arsenal - du får tillgång till ESPN, ESPN2, ESPN3, men det handlar om det. Du kan lägga till ett sportpaket till ditt prenumeration för extra, men det finns inte en hel del anmärkningsvärda nätverk där heller.

Skaffa det nu: Sling

Dom

Sling TV och Fubo TV är båda fantastiska nätverk, men Fubo erbjuder definitivt en mer kvalitetsservice med mycket fler kanaler i deras arsenal. För $ 45 per månad får du över 85 kanaler till ditt förfogande, medan $ 25 en månad på Sling TV-nät du mindre än 30. Fubo TV har också fördelen av att ha en hel del fler sportalternativ tillgängliga för dig. Vilken ska du kolla in?