Fixa Samsung Galaxy S7 som inte kommer att slå på, ladda eller svara efter en uppdatering

 • Lär dig hur du felsöker din Samsung Galaxy S7 (# GalaxyS7) som inte kommer att slås på när du trycker på strömbrytaren.
 • Förstå och felsöka problemet som hindrar din telefon från att starta upp normalt.
 • Vad du behöver göra om din Galaxy S7 inte svarar efter en uppdatering.

Vi har fått många meddelanden från Samsung Galaxy S7-ägare som har upplevt strömrelaterade problem med sina telefoner. I det här inlägget kommer jag att behandla tre av de vanligaste frågorna, t.ex. S7 slås inte på, kan inte starta upp framgångsrikt och svarar inte.

Dessa problem kan orsakas av firmware- och hårdvaruproblem, men du måste utesluta den första möjligheten. Fortsätt att läsa nedan så att du vet hur du hanterar dessa problem eftersom de kan hända förr eller senare.

Om du har andra problem med din telefon kan du besöka vår felsökningssida för Galaxy S7 för vi har redan tagit upp många problem med den här enheten. Hitta de som är liknande eller relaterade till din och använd lösningarna vi föreslog. Om du behöver ytterligare hjälp kan du alltid kontakta och ge oss all nödvändig information om problemet. Fyll bara i vårt frågeformulär så gör vi all forskning åt dig. Oroa dig inte, det är gratis.

Felsöka Samsung Galaxy S7 som inte kommer att slås på

Problem : “ Hej droid kille. Jag har problem med min nya Samsung Galaxy S7. Den uppdaterade sitt operativsystem, stängde av på egen hand och när jag tryckte på strömknappen för att slå på den gjorde det inte. Så jag sitter fast med en telefon som inte kommer att slås på och jag kan inte göra någonting med den. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig att fixa det. Tack på förhand. ”- Jodi

Felsökning : Hej Jodi. Tack för att du tillhandahåller alla detaljer. Tydligen började problemet efter att telefonen uppdaterade sin firmware. Det är frestande att bara omedelbart hoppa till en slutsats att den nya firmware orsakade detta problem. Men som tekniker själv har jag sett problem som tycktes ha mycket uppenbara orsaker men faktiskt orsakades av andra faktorer. I det här fallet finns det dock bara två möjligheter; om det inte är firmware som har problemet, måste det vara hårdvaran. Men jag ber dig att felsöka det och här är vad du behöver göra:

Steg 1: Tvingas starta om din Galaxy S7 för att se till att det inte är ett systemkraschproblem

Systemkrasch är bland de vanligaste orsakerna till att en telefon inte slås på eller svarar på någonting. Saken är att din enhet inte kan ta sig ur den utan din ingripande. Så för den här typen av problem, det första jag skulle göra är att göra tvångsstartproceduren:

 1. Håll ned volymknapparna och strömbrytarna i 10 sekunder.
 2. Telefonen startar om med framgång förutsatt att det bara var en systemkrasch och att det finns tillräckligt med batteri kvar.

Steg 2: Ladda din telefon eftersom batteriet kanske just har tömts

I din beskrivning nämnde du att din enhet just stängdes av efter uppdateringen och inte kommer att svara när strömnyckeln slås på. Det kan bero på att dess batteri var helt tömt.

Så när du försökte tvinga din telefon att starta om och den svarade inte, försök att koppla in laddaren och se om telefonen laddas. Bortsett från det mycket uppenbara skälet, kommer du också att veta hur telefonen svarar när den känner av att el strömmar genom sina kretsar.

Om den inte svarar, låt den vara ansluten i tio minuter och försök sedan tvångsstartproceduren igen följt av ett försök att sätta på den normalt.

Steg 3: Starta upp din Galaxy S7 i säkert läge

Om du startar i säkert läge avaktiveras alla tredjepartsappar tillfälligt. Så om en av dina appar orsakade problemet så borde den starta i säkert läge.

 1. Tryck och håll ned strömbrytaren.
 2. Så snart du kan se 'Samsung Galaxy S7' på skärmen, släpp strömbrytaren och håll omedelbart ned Volymknappen.
 3. Fortsätt hålla knappen Volym ned tills enheten slutar starta om.
 4. Du kan släppa den när du kan se "Säker-läge" i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

Steg 4: Försök starta om enheten i återställningsläget

Om din telefon inte kan starta i säkert läge eller om den fortfarande inte svarar när du trycker på strömknappen, bör du försöka starta om den i återställningsläget för att se om den fortfarande kan slå på hårdvaran.

I återhämtning kommer frontänden inte att laddas men alla komponenter är igång. Om problemet bara gäller firmware bör din enhet starta i återställningsläge utan problem.

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.

OBS : Det spelar ingen roll hur länge du trycker och håller ner hem- och volymknapparna, det påverkar inte telefonen men när du trycker och håller ner strömbrytaren är det när telefonen börjar svara.

 1. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 2. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.

OBS ! Meddelandet "Installera systemuppdatering" kan visas på skärmen i flera sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas. Detta är bara den första fasen av hela processen.

Steg 5: Skicka telefonen in för kontroll och / eller reparation

Du har gjort allt du kan men din telefon är fortfarande på. För närvarande har du inget annat val än att skicka telefonen för reparation eller besöka en lokal butik och få telefonen kontrollerad.

Du är ägaren, du vet själv om telefonen lidit fysisk eller vätskeskada och i så fall berätta tekniken om det. Och eftersom dessa skador inte täcks av garantin, måste du betala tekniken och köpa den komponent som behövs för att telefonen ska fungera igen.

Felsöka Samsung Galaxy S7 som inte startar upp

Problem : ” Jag har Galaxy S7-telefonen jag köpte för 3 månader sedan. Det var en liten uppdatering som jag tänker på för några år sedan och den installerades framgångsrikt, så jag är lite förvirrad just nu varför min telefon inte kan fortsätta att starta upp till startskärmen precis som tidigare. För att ge dig detaljerna, när jag slår på den, ser logotypen ut som den alltid gör och då blir skärmen tom. Telefonen är fortfarande påslagen just nu, om jag trycker på strömbrytaren stängs den av. Vad jag än gör, kommer det bara inte att gå igenom. Kan du hjälpa? ”- Jen

Felsökning : Om telefonen slås på när du trycker på strömbrytaren men inte lyckas starta upp till startskärmen, är det troligtvis ett firmwareproblem, särskilt om något viktigt hände precis nyligen som firmware och appuppdateringar.

Vi kan verkligen inte vara säker på vad som hände med din telefon men en sak är dock säker, det var en uppdatering. Åtminstone har vi en misstänkt vi kan börja felsöka med. Som sagt, jag tror att det bara är systemcacherna som har skadats och beaktat det. Här är de saker du kan göra för att försöka lösa problemet:

Steg 1: Torka av cache-partitionen på din Galaxy S7

Systemcacher kan ha skadats under den senaste uppdateringen, vilket har orsakat att telefonen agerar onormalt efter några dagar. Du kan ta bort cachemärkena utan rädsla för att behöva förlora dina data och filer. Så för det här problemet bör det vara det första du bör göra:

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 4. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 5. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka cache-partition'.
 6. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 7. Markera nu alternativet "Ja" med knappen Volym ned och tryck på strömbrytaren för att välja det.
 8. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 9. Telefonen startar om längre än vanligt.

Steg 2: Försök att göra återställningen av master

Förutsatt att din telefon framgångsrikt kan starta i återställningsläge och att torka av cache-partitionen inte fixade problemet, då är det nästa du bör göra att göra återställning av master Det kommer att föra tillbaka telefonen till sina standardinställningar samt formatera datapartitionen. Du måste dock göra en säkerhetskopia av alla dina filer och data eftersom de kommer att raderas:

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.

OBS : Det spelar ingen roll hur länge du trycker och håller ner hem- och volymknapparna, det påverkar inte telefonen men när du trycker och håller ner strömbrytaren är det när telefonen börjar svara.

 1. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 2. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.

OBS ! Meddelandet "Installera systemuppdatering" kan visas på skärmen i flera sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas. Detta är bara den första fasen av hela processen.

 1. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 2. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 3. Markera nu alternativet "Ja - ta bort alla användardata" med hjälp av Volym ned-knappen och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 4. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 5. Telefonen startar om längre än vanligt.

Steg 3: Låt telefonen kontrolleras av en tekniker

Om de två första stegen misslyckades har du inget annat alternativ än att kontrollera enheten av en auktoriserad tekniker. Kanske måste firmware installeras om och om du är den som gör det kommer garantin att upphöra att gälla.

Felsöka en Samsung Galaxy S7 som inte svarar

Problem : “ Hej TDG. Min nya S7 svarar bara inte när jag försöker slå på den. Här är vad som faktiskt hände. I går kväll lämnade jag min telefon på bordet bredvid min säng med 76% batteri kvar. Jag laddade det inte för jag vet att det skulle ta ungefär 5% för att få telefonen genom natten utan att använda den. När jag vaknade är skärmen dock svart och när jag försökte slå på den svarade den inte. Så jag trodde att batteriet av någon anledning tappades. Jag försökte ladda den men de laddningsindikatorerna kommer inte att slås på. Ska jag få det reparerat? Vad är problemet med det? Snälla hjälp mig. ”- Rick

Felsökning : Hej Rick. Det verkar som om operativsystemet på din telefon kraschade och det var därför den svarade. I grund och botten, när firmware kraschar, svarar inte telefonen på den vanliga proceduren du använder för att slå på den. Den kommer inte ens att upptäcka laddaren som är ansluten. Eftersom Galaxy S7 har ett icke-löstagbart batteri kan du inte bara göra den populära batteridrivrutinen för att mjukställa telefonen. Lyckligtvis kan det dock lätt fixas. Allt du behöver göra är att trycka och hålla ned volymknapparna och strömbrytarna i 10 sekunder och telefonen ska starta om.

Jag tror inte att det är problem med din telefon alls. Gör bara tvångsstartproceduren så blir allt bra.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.