Fixa Samsung Galaxy S6 Edge som inte laddas, kommer inte att slås på och andra laddningsproblem

Hej, min Samsung Galaxy S6 Edge (#Samsung # GalaxyS6Edge) stängdes plötsligt av. Det slår inte på och vägrar ladda.

Det är bara en av de e-postmeddelanden vi får från våra läsare som klagar över problem med ström och laddning. Det finns flera faktorer som kan leda till problemet. Det är därför det är mycket viktigt för ägaren att göra grundläggande felsökning om detta problem inträffar.

Här är några av de problem jag behandlade i den här artikeln. Läs vidare för att lära dig mer om dem och hur du hanterar dem om du möter en i framtiden.

 1. S6 Edge laddar med bärbar dator men endast i 2 minuter, laddas inte via OEM-nätadapter
 2. S6 Edge Red LED-lampa tänds men telefonen tänds inte
 3. S6 Edge stängs av i fickan, slår inte på eller laddar
 4. S6 Edge fungerade normalt men stängde av och vägrade ladda
 5. S6 Edge slutade snabbladdningen även med en ny laddare
 6. S6 Edge hängde under laddning, rött LED-lampa fortfarande tänd
 7. S6 Edge-skärmen fortsätter att blinka medan den laddas, laddas av och på
 8. S6 Edge startar om slumpmässigt medan ägaren spelar en specifik app
 9. Kantskärmen sprack efter att ha tappats

Om du har andra problem kan du kontakta oss direkt genom att fylla i detta formulär. Eller så kan du besöka vår felsökningssida för S6 Edge där vi listar upp alla problem vi tar upp varje vecka. Om du föredrar det förstnämnda, se till att du tillhandahåller alla nödvändiga detaljer om problemet.


S6 Edge laddar med bärbar dator men endast i 2 minuter, laddas inte via OEM-nätadapter

Problem : Min telefon laddas bara med min bärbara dator men bara i ett par minuter och när jag sätter den på uttaget kommer den inte att ladda eller säga att den laddas. Vid ett tillfälle satte jag den på utloppsladdaren och den säger att den måste laddas men när jag kopplar ur den, säger den att den laddas, ... så jag startade bara om den och den kommer inte ens att ladda.

Felsökning : Först av, felsök enheten med originalladdaren och USB-kabeln. Följ sedan denna procedur för felsökning ...

 1. Stäng av enheten och anslut den. Om den laddas betyder det att vissa appar eller en fast programfel har orsakat problemet. Eftersom telefonen laddas om den är på kan du försöka starta om enheten i säkert läge och försök ladda igen. Om det fortfarande laddar är problemet med appar och tjänster från tredje part. För närvarande, eftersom vi inte nu säkert vet vad som orsakar det, säkerhetskopierar du dina data och gör sedan återställning av master.
 2. Om telefonen inte laddas även om den är avstängd kan du försöka använda en annan USB-kabel och / eller laddare. Du kan försöka läsa det här inlägget eftersom det finns problem jag behandlade i det som liknar det du har: Hur man fixar en Samsung Galaxy S6 Edge som inte laddas.
 3. Om allt annat misslyckas, behöver du hjälp av en tekniker.

S6 Edge Red LED-lampa tänds men telefonen tänds inte

Problem : Den röda lampan för att beskriva laddningen tänds så jag vet att den har batteri men telefonen tänds inte som skärmens stekt. Jag kanske låter det dö och se om det fixar detta men hjälper mig om du kan.

Felsökning : Det verkar som om något hände med telefonen innan detta problem och det faktum att du sa att skärmen är stekt bevisar det.

Men förutsatt att detta problem uppstod ur det blå utan uppenbar anledning, är det troligtvis en systemkrasch. I det här fallet, allt du behöver göra är att trycka och hålla ned volymknappen och strömbrytarknapparna i 10 till 15 sekunder för att starta om enheten.

S6 Edge stängs av i fickan, slår inte på eller laddar

Problem : Det stängdes av mitt i ett samtal medan det låg i fickan och nu laddas inte eller slås den på. Ingenting händer när jag ansluter till en kabel men min trådlösa laddare tänds när jag lägger telefonen på den.

Felsökning : Det här problemet kan vara en mindre systemkrasch eller ett allvarligt hårdvaruproblem. Eftersom du inte nämnde några detaljer om vad som hände innan problemet, kommer jag att anta att det bara hände ur det blå utan någon uppenbar orsak. Så det första du måste göra är att försöka tvinga om telefonen genom att trycka på och hålla ned volymknapparna och strömbrytaren. Försök sedan starta i säkert läge och återställningsläge.

Dessa procedurer är nödvändiga för att ta reda på om telefonen fortfarande kan slå på alla hårdvarukomponenter. Om inte, är det dags att du har kontrollerat det av en tekniker.

S6 Edge fungerade normalt men stängde av och vägrade ladda

Problem : Min telefon körde normalt men plötsligt stängdes den av och den visade laddningsskylt utan kostnad. Så jag höll på att ladda i cirka 20 minuter men det var ingen effekt. Så vad ska jag göra nu? Jag försökte också det odinläget men av ingen nytta. Snälla hjälp mig.

Felsökning : Varför skulle du starta upp telefonen i Odin-läge när problemet inte laddades? Om det här problemet inträffade efter att du har installerat tredjeparts firmware eller anpassade ROM: er, föreslår jag att du blinkar tillbaka lagerets firmware.

För det andra, om du använde en tredjepartsladdare, använd den ursprungliga istället. S6 Edge behöver en strömadapter som ger ut minst 2 ampère ström för att ladda normalt. Allt lägre än det kommer att leda till långsam laddning eller att inte laddas alls.

För det tredje, om problemet bara hände utan uppenbar orsak, försök sedan starta om styrkan; tryck och håll ner volymknapparna och strömbrytarna i 10 till 15 sekunder.

Slutligen, om allt annat misslyckas, sök hjälp av en tekniker.

S6 Edge slutade snabbladdningen även med en ny laddare

Problem : För ungefär en vecka sedan slutade min telefon ladda snabbt, så jag trodde att det var själva laddaren och köpte en ny laddare. Det tar fortfarande mycket lång tid att ladda helt, jag har provat varje laddare jag kunde hitta, ingenting ... Jag behöver hjälp !! Vad ska jag göra?

Felsökning : Prova att starta upp telefonen i säkert läge, anslut telefonen för att ladda och slå inte på skärmen. Om det fortfarande inte kommer att laddas snabbt kan du försöka stänga av det medan du laddas. Om problemet kvarstod har du inget annat val än att återställa telefonen till fabriksinställningar och försök igen.

Snabbladdning är inte som alla andra funktioner i din telefon som har på / av-omkopplare. Allt du behöver är den ursprungliga laddaren som kan anpassa snabbladdning och hoppas att enheten laddas snabbt om den är ansluten. Så om problemet inte fixades efter återställningen är det dags att du skickar in den för kontroll och reparation.

S6 Edge hängde under laddning, rött LED-lampa fortfarande tänd

Problem : Min telefon hängde medan jag laddade den, sedan kopplar jag ur den så att batteriet tappades snabbt eftersom jag redan stött på ett problem med min telefon förra månaden och det var vad jag gjorde. Men den här gången lyser indikatorn för rött ljus fortfarande, vilket betyder att batteriet fortfarande var fullt men det har bara 20% när jag lämnade det. vad ska jag göra nu? Snälla hjälp mig. Tack.

Lösning : Först av, betyder inte det röda ljuset att batteriet är fulladdat utan grönt ljus.

När det gäller ditt problem är det uppenbarligen ett systemkraschproblem och du behöver inte vänta på att det tappar batteriet helt. Tryck bara på och håll ner knapparna Volym ned och ström i 10 till 15 sekunder för att tvinga om omstart av enheten. Efter det ska det fungera ordentligt.

S6 Edge-skärmen fortsätter att blinka medan den laddas, laddas av och på

Problem : Skulle inte ladda upp medan den på skärmen fortsatte att blinka och upprepa ett ljud som om det fortsatte att ladda utan laddar nu och det visar blixtbult men ingenting händer.

Felsökning : Om du laddade trådlöst, se till att telefonen är korrekt inställd ovanpå dynan. Om det är anslutet, kontrollera USB-porten för att se till att anslutningen inte är lös.

S6 Edge startar om slumpmässigt medan ägaren spelar en specifik app

Problem : När jag spelar Game of War (GOW) kommer telefonen att starta om sig slumpmässigt, vilket orsakar massor av problem i mitt spel, inklusive stora strömförlust. Detta kan hända dussintals gånger om dagen. Detta är den enda appen som det händer med. Jag har redan avinstallerat och installerat appen igen och återställt min telefon också en gång.

Svar : Om det här problemet bara inträffar när du använder den appen, är det ett problem med spelappen du spelar med. Försök att kontrollera om det finns en tillgänglig uppdatering för den, om inte, så finns det inget mycket du kan göra åt det förutom att rapportera problemet till utvecklaren.

Kantskärmen sprack efter att ha tappats

Problem : Jag var inte berättigad till en uppgradering och min Note 4 som jag just fått i oktober dog. Så jag betalade fullt pris för Galaxy S6 Edge på Best Buy för ungefär en månad sedan. De sa till mig att det inte fanns något fall att de var tvungna att passa eller skydda telefonen. Så jag fick en på Amazon. Tja inte ens två veckor efter att ha köpt en nästan 900 dollar telefon med försäkring. Jag tog en bild och tappade den från mitt knä till marken, "kanten" knäckte! Best Buy sa att jag måste ge dem ytterligare 200 för försäkringspremien! Och telefonen har glitts sedan jag köpte den! Best Buy säger att de bara kommer att skicka mig en renoverad även om jag betalar 200! Det här är inte rätt! Det är mycket pengar! Och dessa kanter är sårbara! Har du några förslag? Ha en välsignad dag, Mia .

Svar : Hej Mia. Jag är mycket ledsen att höra om din telefon men på allvar, det finns inget vi kan göra åt det här problemet. Återförsäljaren där du köpte din telefon från har sina egna policyer när det gäller den här typen av problem.

När det gäller kantskärmen, det är glas och det är tänkt att vara sårbart, men efter att ha sett en hel del dropptestvideor är det osannolikt att en droppe från ett par meter hög kommer att bryta eller spricka skärmen. Men saken är att det är en fysisk skada och inte täcks av garantin och det ser ut som att du redan har konsulterat med Best Buy-representanter och redan fått svaret.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.