Fixa Samsung Galaxy J3 med "Tyvärr har TouchWiz hem stoppat" -fel (enkla steg)

TouchWiz är Samsungs användargränssnitt för sina enheter och nästan alla enheter använder det. Tidigare finns det två TouchWiz-tjänster som körs i bakgrunden, men idag finns det bara TouchWiz-hemmet och felet "Tyvärr har TouchWiz-hem har slutat" är i princip bara ett meddelande så att användare skulle veta att det inbyggda användargränssnittet har kraschat för någon anledning.

Merparten av tiden när TouchWiz kraschar, skulle det bara ta några sekunder innan tjänsten startar om och sedan kan du fortsätta använda din telefon som om ingenting hänt. Det finns emellertid fall där telefonen skulle frysa och svara. Som ett resultat kunde användaren inte längre använda telefonen eftersom den inte längre skulle svara på några kommandon, inte ens fysiska knappar. Om telefonen fungerar så här är det dags att du behöver göra något åt ​​det och i det här inlägget kommer jag att vägleda dig hur du gör det.

För ägare som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår Galaxy J3 felsökningsguide för vi har redan tagit upp många av de problem som rapporterats av våra läsare. Hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du fortfarande behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Lösning på ”TouchWiz home has stop” -fel på Galaxy J3

Om det här felet dyker upp men försvinner på egen hand och inte får telefonen att frysa, har du det bra. Det kan visas igen då och då, men du kan fortfarande fortsätta använda din telefon. Baserat på min personliga erfarenhet dyker det här felet ofta upp på telefoner med lägre specifikationer som J3, som anses vara en enhetsnivå. Förekomsten av detta fel kan bero på RAM-användning; TouchWiz-hemmet stoppas när telefonen har slut på RAM på grund av många appar som körs i bakgrunden. Men efter att TouchWiz kraschat kommer den att starta om och andra tjänster eller appar kommer att stängas. Därför fixas problemet på egen hand.

Men om felet åtföljs av frysning och kraschar, är det en annan historia. Uppenbarligen kan du inte göra något eftersom telefonen inte svarar. Vår huvudprioritet här är att få telefonen att svara så att du kan göra något åt ​​felet. Om du använder 2016-versionen av Galaxy J3 eller tidigare kan du helt enkelt dra ut batteriet i några sekunder och sedan placera tillbaka det så att telefonen svarar. På så sätt stänger du också alla appar som körs i bakgrunden och det enbart löser problemet.

Om du använder 2017-versionen av telefonen med ett icke-löstagbart batteri, kan du inte helt enkelt dra ut batteriet för att få telefonen att svara. Istället måste du göra detta:

 • Tryck och håll in knappen Volym ned och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder.

Den här proceduren är vad vi kallar Tvungen omstart som simulerar batteriets frånkoppling. Det är effektivt mot det här problemet eftersom det tvingar din enhet att starta om och stänger alla appar som körs i bakgrunden. Om din telefon inte svarar på det kan du försöka göra det här ...

 1. Tryck och håll ner Volym ned-knappen först och släpp inte.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller tills skärmen slås på.

Efter det kommer din telefon att bli aktiv igen så fortsätt att använda den för att veta om felet eller problemet uppstår. Om det inträffar oftare, finns det mer problemet än en enkel brist på RAM-brist. Fortsätt läsa för att veta hur du felsöker det.

RELATERADE INLÄGG:

 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J3 som fortsätter att dyka upp "Tyvärr har Galleri stoppat" -fel [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J3 med "Tyvärr har meddelanden stoppat" -fel [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy J3 som fortsätter att visa "Tyvärr har Youtube stannat" -fel [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J3 som visar "Tyvärr, e-post har stoppat" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy J3 (2016) fortsätter att dyka upp "Tyvärr har Internet slutat" -fel [Felsökningsguide]
 • S Health-appen kraschar fortfarande på Samsung Galaxy J3 (2016) kännetecknad av fel "Tyvärr har S Health slutat" [Felsökningsguide]

Felsökning Galaxy J3 med “TouchWiz home has stop” -fel

Du kommer bara att behöva felsöka din Galaxy J3 om TouchWiz ofta kraschar. Jag vet att det finns tillfällen då det skulle krascha men inte till den punkt där du kommer att behöva hantera det flera gånger på en dag. Följande procedurer hjälper dig att avgöra vad som gör att den krossas och förhoppningsvis löser problemet.

Kör din telefon i säkert läge och observera

Anledningen till att du måste köra telefonen i säkert läge är så att du vet om felet utlöses av en eller någon av appen du installerade på din telefon. I det här läget är alla tredjepartsappar tillfälligt inaktiverade så det följer att om en eller några av dem orsakar problemet skulle felet inte dyka upp. Så här kör du telefonen i säkert läge:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med enhetsnamnet.
 3. När 'SAMSUNG' visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp volymknappen nedåt när du ser 'Safe Mode'.

Medan telefonen är i det här läget fortsätter du att använda den och vänta för att se om felet fortfarande skulle dyka upp. Om den inte gör det finns det en tredjepartsapp som utlöser den. Hitta den appen och avinstallera den:

 1. Från vilken startsida som helst trycker du på appikonen.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Klicka på Program.
 4. Klicka på önskad applikation i standardlistan eller tryck på Menyikon> Visa systemappar för att visa förinstallerade appar.
 5. Klicka på Avinstallera.
 6. Tryck på Avinstallera igen för att bekräfta.

Å andra sidan, om TouchWiz fortfarande kraschar även i säkert läge, gör sedan nästa procedur.

Säkerhetskopiera dina filer och data och återställ din telefon

Felmeddelandet "Tyvärr har TouchWiz slutat" är ganska mindre problem och du kan definitivt fixa det med en återställning om alla andra procedurer misslyckas. Men anledningen till att vi inte omedelbart föreslår en återställning är för att det skulle vara ett besvär för vissa ägare att göra det beroende på hur mycket data de behövde för att överföra eller kopiera. Det finns dock inget annat val så nu måste du återställa din enhet men innan det, se till att du gör en säkerhetskopia av dina viktiga filer och data. Efter säkerhetskopieringen, inaktivera Factory Reset Protection genom att ta bort ditt Google-konto från din telefon och följ sedan dessa steg:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Hem-knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När skärmen för enhetens logotyp visas släpper du bara strömbrytaren
 4. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 5. Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J3 som visar "Tyvärr har kameran stannat" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy J3 visar hela tiden “Varning: Kameran misslyckades” när kameran öppnas [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy J3 visar felmeddelandet "Tyvärr har kameran stannat", andra kameraproblem [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy J3 som inte startas eller startas efter en firmware-uppdatering [Felsökningshandbok och potentiella lösningar]
 • Vad gör du när din Samsung Galaxy J3 börjar gå mycket långsamt? [Felsökningsguide]
 • Saker du behöver göra om din Samsung Galaxy J3 föll i vatten och inte kommer att slås på efter det [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy J3 med svart skärm av dödsfrågan (enkla steg)
 • Hur man fixar Samsung Galaxy J3 som inte kan slå på men visar fortfarande laddningsikonen när den är ansluten [Felsökningsguide]