Fixa "Tyvärr har Twitter slutat" på Samsung Galaxy S10 Plus

Som ett av de mest populära applikationerna uppdateras Twitter regelbundet för att förhindra problem. Vi fick dock fortfarande flera klagomål från våra läsare som säger att de fick felet "Tyvärr har Twitter stannat" på deras Samsung Galaxy S10 Plus. Felet innebär faktiskt att appen har kraschat av någon anledning och den kommer att fortsätta ge dig samma fel om du inte försöker fixa den.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Galaxy S10 Plus med Twitter har stoppat felet. Det här problemet är inte nytt och vi har faktiskt stött på det flera gånger tidigare. Naturligtvis vet vi redan en sak eller två som kan hjälpa dig att lösa problemet. Så om du är en av användarna som får hela tiden detta felmeddelande, fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kanske kan hjälpa dig.

Men innan någonting annat, om du har ett annat problem med din telefon, gå till vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem rapporterade av ägarna. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på vår webbplats eller åtminstone finns det liknande problem som vi redan har fixat. Så försök att hitta de som liknar eller är relaterade till ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp kan du dock kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Felsökning av Galaxy S10 Plus med Twitter har stoppat felet

Twitter är en tredjepartsapp som du behöver ladda ner och installera på din telefon till skillnad från Facebook som redan kommer förinstallerad, även om den fortfarande anses vara tredje part. Min poäng är att om den här appen fortsätter att bugga dig och du inte kunde använda din telefon ordentligt kan du bara avinstallera den och problemet kommer att försvinna. Vi vill dock hjälpa dig att bli av med att Twitter har stoppat felet så att du kan fortsätta använda appen. Med allt detta sagt, här är vad jag föreslår att du gör åt det.

Tvinga om starta om telefonen för att fixa Twitter har stoppat felet

Det första du bör göra om det är första gången du stöter på det här felet är att tvinga om telefonen att starta om för att uppdatera minnet och ladda om alla appar och tjänster. För att göra detta, håll ner volym- och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder eller tills telefonen visar logotypen på skärmen.

När din telefon blir aktiv öppnar du Twitter och försöker logga in om möjligt. Om Twitter har stoppat felet dyker upp när du öppnar den här appen, gå vidare till nästa lösning.

Hur man fixar Samsung Galaxy S10 Plus som går långsamt

Radera cache och data på Twitter

Om du gör detta återställer Twitter tillbaka till standardinställningarna och konfigurationen, men det kan vara lösningen du har letat efter. Om detta bara är ett problem med appen, räcker den här proceduren för att få Twitter att fungera perfekt igen. Den här metoden återställer inte bara appen, den raderar och ersätter dess cache och data. Och så gör du det:

 1. Dra ner från toppen av skärmen för att dra ned meddelandet.
 2. Klicka på Inställningsikonen i skärmens övre högra hörn.
 3. Rulla till och knacka på Apps.
 4. Leta nu efter Twitter och tryck på det.
 5. Knacka på Lagring.
 6. Tryck på Rensa cache.
 7. Tryck på Rensa data och tryck på OK längst ner på skärmen för att bekräfta din åtgärd.

Starta sedan om telefonen och försök sedan öppna appen. Om Twitter har stoppat felet fortfarande dyker upp även efter detta, är det möjligt att det beror på kompatibilitet.

Uppdatera Twitter-appen om uppdateringen är tillgänglig

Appar som utvecklas av stora företag uppdateras regelbundet för att hantera vanliga problem. En uppdatering kan redan ha rullats ut för den här applikationen så nästa sak du måste göra är att ta reda på om det finns en uppdatering tillgänglig. Så här görs ...

 1. På Startskärm trycker du på Play Store.
 2. Tryck på menyikonen på vänster sida av sökfältet (tre rader staplade ihop).
 3. Klicka på Mina appar och spel.
 4. Sök nu på Twitter bland listan. Om du kan hitta det finns det en uppdatering för det. Klicka på Uppdatera till höger och vänta tills processen är klar.

Om Twitter inte ingår i listan över appar med tillgängliga uppdateringar, gå vidare till nästa lösning.

Avinstallera Twitter och installera sedan om det igen

Med detta kan vi ta bort appen från din enhet och all dess cache, data och associering med andra appar och tjänster. Vi måste ta bort den från din telefon utan spår för nu och därefter måste vi installera om den för att se till att du kör den senaste versionen av appen.

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Klicka på Inställningar > Appar .
 3. Hitta och tryck på Facebook .
 4. Peka på UNINSTALL > OK .
 5. Starta om telefonen för att uppdatera minnet.
 6. När det är aktivt öppnar du Play Store.
 7. Sök efter "Twitter" och installera det sedan.

Det här förfarandet kommer förmodligen att bli av med Twitter har stoppat felet under förutsättning att problemet är med appen eller inte gäller firmware. Men om felet fortsätter att dyka upp även efter att ha utfört alla dessa procedurer, kan det betyda att det bara är ett av symptomen på ett problem med firmware.

Samsung Galaxy S10 Plus WiFi-anslutning fortsätter att sjunka

Återställ din Galaxy S10 Plus från fabrik

Vid denna punkt i vår felsökning är det nödvändigt att återställa telefonen eftersom det kan finnas andra appar som också kraschar. När allt kommer omkring skulle ingen vilja använda en premiumtelefon som är felaktig av appkrasch eller andra problem. Så ta dig tid att säkerhetskopiera dina viktiga filer och data och ta sedan bort dina Google- och Samsung-konton från din telefon. När du har gjort allt detta, följ sedan stegen för att återställa din telefon:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att den här felsökningshandboken har hjälpt dig fixa felet "Tyvärr har Twitter stannat" på din Samsung Galaxy S10 Plus. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du ändrar bakgrundsbilden på din Samsung Galaxy S10 Plus
 • Fix Gallery har stoppat felet på Samsung Galaxy S10 Plus
 • Fixa Samsung Galaxy S10 Plus som håller på att förlora signalen