Fixa "Tyvärr har Instagram slutat" på Samsung Galaxy S10 Plus

Felet "Tyvärr har Instagram slutat" betyder helt enkelt att Instagram-appen har kraschat av någon anledning. Det kan bero på ett tillfälligt problem bara med appen eller en firmwareproblem som måste åtgärdas så snart som möjligt. För det mesta är det inte riktigt ett allvarligt problem, vilket innebär att du enkelt kan lösa problemet utan någon tekniker.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Galaxy S10 Plus med Instagram har stoppat felet. Detta har varit en av de vanliga problemen som rapporterats av användare, men det är inte så svårt att fixa. Vi har redan stött på det här problemet tidigare, så vi har redan några saker vi kan dela med dig som kan hjälpa dig att bli av med det här felet. Om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande har felet, kan du läsa vidare eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Felsökning av Galaxy S10 Plus med Instagram har stoppat felet

Instagram är en av de mest populära apparna idag och den uppdateras regelbundet så att den kan köras utan problem på alla plattformar. Det finns emellertid tillfällen när problem uppstår antingen på servern eller din telefon och det kan vara orsaken till att du får Instagram har stoppat fel då och då. Här är vad du behöver göra för att försöka lösa problemet ...

Starta om telefonen först

Det första du bör göra om starta om din enhet, särskilt om det är första gången du stöter på Instagram har stoppat felet. Det beror på att felet bara kan vara ett resultat av ett mindre fel i firmware eller app. Oftare kommer en enkel omstart att lösa problem som detta. Eller ännu bättre, försök göra tvångsstart som är mycket effektivare.

Tryck bara på volymknappen och strömknapparna samtidigt och håll dem samman i 10 sekunder eller tills logotypen visas på skärmen. Din Galaxy S10 Plus kommer att starta om och därefter, försök att öppna appen och se om Instagram har stoppat felet fortfarande dyker upp. Om det fortfarande gör det, prova nex-lösningen.

Fixa "Tyvärr har Twitter slutat" på Samsung Galaxy S10 Plus

Rensa cache och data för Instagram-appen

Nu kommer det att återställa appen till dess standardinställningar och konfiguration och om problemet är med appen själv är det tillräckligt för att den ska fungera perfekt igen. Det är möjligt att vissa av dess cache- eller datafiler har skadats som sådana är fallet med de problem vi har stött på tidigare. Om du vill utesluta denna möjlighet följer du dessa steg för att återställa Instagram:

 1. Dra ner från toppen av skärmen för att dra ned meddelandet.
 2. Klicka på Inställningsikonen i skärmens övre högra hörn.
 3. Rulla till och knacka på Apps.
 4. Nu letar du efter Instagram och tryck på den.
 5. Knacka på Lagring.
 6. Tryck på Rensa cache.
 7. Tryck på Rensa data och tryck på OK längst ner på skärmen för att bekräfta din åtgärd.

Efter detta öppnar du appen för att se om Instagram har stoppat felet fortfarande dyker upp och om det fortfarande gör det, försök sedan nästa lösning.

Uppdatera Instagram-appen om uppdatering är tillgänglig

Appar som utvecklas av stora företag uppdateras regelbundet för att hantera vanliga problem. En uppdatering kan redan ha rullats ut för den här applikationen så nästa sak du måste göra är att ta reda på om det finns en uppdatering tillgänglig. Så här görs ...

 1. På Startskärm trycker du på Play Store.
 2. Tryck på menyikonen på vänster sida av sökfältet (tre rader staplade ihop).
 3. Klicka på Mina appar och spel.
 4. Sök nu på Instagram bland listan. Om du kan hitta det finns det en uppdatering för det. Klicka på Uppdatera till höger och vänta tills processen är klar.

Om Instagram inte ingår i listan över appar med tillgängliga uppdateringar, gå vidare till nästa lösning.

Hur man fixar Samsung Galaxy S10 Plus som går långsamt

Avinstallera Instagram och ladda ner det igen

Detta är för att se till att du kör den senaste versionen av Instagram på din enhet. När du avinstallerar en app tar du inte bara bort cacheminnet och datafilerna utan också alla dess associeringar med andra appar och tjänster. Så här gör du:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Klicka på Inställningar > Appar .
 3. Hitta och tryck på Instagram .
 4. Peka på UNINSTALL > OK .
 5. Starta om telefonen för att uppdatera minnet.
 6. När det är aktivt öppnar du Play Store.
 7. Sök efter instagram och installera det sedan.

När det gäller appfrågor är detta förfarande ofta slutet på problemet. Men om Instagram av någon anledning har stoppat felet fortsätter att fela dig, har du inget annat val än att återställa din telefon.

Utför huvudåterställningen

För nedladdade appar använder vi sällan återställning av enheten. Det beror på att dessa appar faktiskt inte har mycket kraft att orsaka allvarliga problem med firmware. Men vad vi faktiskt försöker ta reda på här är om felet bara är ett resultat av ett firmwareproblem. Vi måste utesluta detta och jag är ganska säker på att en återställning kommer att fixa det. Du måste dock ta lite tid på att säkerhetskopiera dina filer och data eftersom de kommer att raderas under processen. Försök också ta bort dina Google- och Samsung-konton innan återställningen så att du inte låses ur din enhet.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden har hjälpt dig att fixa Instagram har stoppat felet på din Galaxy S10 Plus. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Samsung Galaxy S10 Plus WiFi-anslutning fortsätter att sjunka
 • Fix Gallery har stoppat felet på Samsung Galaxy S10 Plus
 • Fixa Samsung Galaxy S10 Plus som håller på att förlora signalen