Fix Samsung Galaxy S6 som minskar volymen automatiskt, andra systemrelaterade problem

I det här inlägget tog jag upp några systemrelaterade problem med #Samsung Galaxy S6 (# GalaxyS6) inklusive ett problem där systemvolymen automatiskt stänger av sig själv tills ljudikonen visar ett X på den.

Fortsätt läsa för att veta om andra problem och lära dig hur du fixar dem om de skulle hända dig. Här är listan över problemen du kan hitta i den här artikeln ...

 1. Galaxy S6 sänker automatiskt systemljudvolymen
 2. Galaxy S6 fryser om SIM-kortet är i
 3. Galaxy S6 försök att uppdatera firmware misslyckades alltid
 4. Musikappar stänger på egen hand utan uppenbar anledning
 5. Gear VR-varning dyker alltid upp

För dig som har andra problem och behöver ytterligare hjälp, fyll i detta formulär och ge all nödvändig information om problemet. Du kan också bläddra igenom vår S6-felsökningssida och hitta problem som liknar din för att vägledas i enlighet med detta.


Galaxy S6 sänker automatiskt systemljudvolymen

Problem : Jag har haft telefonen 10 dagar. Cirka 5 eller 6 gånger har volymen gått till statusen där det finns en linje genom ljudtecknet. Jag kan bara återställa den till ljudinställningen som jag har ställt in genom att stänga av telefonen helt. Jag saknar samtal eller försöker ringa och hör inte personen. Det är så jag vet att det automatiskt har avslagit. Jag vet inte om detta skulle klassificeras som ett ljud- eller systemproblem.

Svar : Om du vill veta om det är en app från tredje part eller förinstallerad som orsakar detta, starta upp telefonen i säkert läge och observera vidare.

 1. Stäng av din Galaxy S6.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren.
 3. När 'Samsung Galaxy S6' visas släpper du omedelbart strömbrytaren och håller ner Volym-knappen nedtryckt.
 4. Fortsätt att hålla ned Volymknappen tills telefonen är klar omstart.
 5. Släpp knappen när du ser Safe Mode i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

Om den orsakades av en tredjepartsapp bör den inte ske i säkert läge men om det gör det finns det en sak till som jag vill att du ska kontrollera innan du gör återställning av huvud: kontrollera knappen Volym ned eftersom den kan fastna eller något.

Antar att orsaken till problemet varken är en tredje parts app eller en fast Vol Down-nyckel, då är det dags att du gör återställningen innan du skickar in den för reparation:

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S6.
 2. Tryck och håll ner volym upp-, hem- och strömtangenterna tillsammans.
 3. När enheten slås på och visar "Power on logo" släpper du alla tangenter och Android-ikonen visas på skärmen.
 4. Vänta tills skärmen för återställning av Android visas efter cirka 30 sekunder.
 5. Markera alternativet 'torka data / fabriksåterställning' med knappen Volym ned och tryck på strömbrytaren för att välja det.
 6. Tryck på Vol Down-knappen igen tills alternativet "Ja - ta bort alla användardata" är markerat och tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.
 7. När återställningen är klar, markera 'Starta om systemet nu' och tryck på strömbrytaren för att starta om telefonen.

Jag hoppas det här hjälper.

Galaxy S6 fryser om SIM-kortet är i

Problem : Det fryser alltid och kan inte stängas av med strömbrytaren, den måste vara avstängd genom att trycka ner volymen och strömmen samtidigt. nu tog jag bort SIM-kortet, det fungerade bra och det har inte gått av på 3 dagar nu. Jag har försökt återställa fabriken men det fryser fortfarande. när SIM-kortet är inne fryser det fortfarande

Svar : Om det var ett SIM-kortproblem måste du få något slags fel relaterade till själva SIM-kortet. Men det finns också tillfällen då SIM-kortet är defekt men telefonen upptäcker fortfarande det och till och med får en tjänst från nätverket. Om du är 100% säker på att telefonen fryser om SIM-kortet är i, ring sedan din leverantör och begär att ett SIM-kort byts ut.

Galaxy S6 försök att uppdatera firmware misslyckades alltid

Problem : Systemuppdateringen har aldrig fungerat för den här telefonen. Det uppdateras inte varje gång. Jag har just lärt mig att ignorera det. Jag har haft telefonen sedan november 2016. Medan jag uppdaterade den lilla Android-symbolen tipsar när jag visar den gula varningstriangeln. systemet startar om visar sedan ett meddelande om att systemet inte har uppdaterats. Jag får hela tiden uppdateringssystemet och systemet kommer inte att uppdateras.

Svar : Jag får en känsla av att du inte har försökt uppdatera enheten med andra metoder. Det är till exempel enklare och snabbare att uppdatera enheten med Smart Switch, även om du behöver en dator för den.

Ladda ner Samsungs Smart Switch för datorer och kör den, anslut sedan din enhet och klicka på Uppdatera.

Du kan också utföra och fabriksåterställa och sedan försöka uppdatera enheten via Inställningar igen.

Musikappar stänger på egen hand utan uppenbar anledning

Problem : Lyssna på musik i amazonmusik eller mjölk och efter olika tidsperioder (3-10) minuter, spellista och vad som helst musikapp som används d kommer att stängas av och gå tillbaka för att avsluta all processmeny (som när du håller ner vänster nedre tangent i 3 sekunder) eller tillbaka till en process som tidigare använts. Jag har försökt ta bort olika appar, vitt listar alla musikappar i task killer, ingenting fungerar. Till och med händer när du lyssnar via Bluetooth.

Svar : Se till att knappen till vänster om Home-knappen inte trycks in. Jag tror inte att det är en app-fråga men kan aldrig vara säker. Det är klokt att starta upp telefonen i säkert läge och vänta tills samma sak händer. Om den stannade finns det en tredjepartsapp som orsakar den, men om den inte inträffar måste det vara så att knappen trycks ned. Du behöver en tekniker för att göra ytterligare observationer.

Gear VR-varning dyker alltid upp

Problem : Jag har laddat ner denna app runt jul. Det fungerade perfekt fram till nyligen när det började visa att det ansluter till Samsung VR utan att jag faktiskt hade anslutit till headsetet. Jag startade om min telefon, startade om den. Formaterade den tillbaka till den vanliga inställningen och den vill fortfarande att jag laddar ner appen. Det går hela dagen och berättar för mig att ladda ner appen. eller visar att det försöker ansluta.

Svar : Använd en tandpetare för att rensa ut microUSB-porten i telefonen. det måste finnas något skräp eller ludd som överbryggar stiften så att telefonen tror att VR-headsetet är anslutet. Om det dock kvarstår, ladda ner Package Disabler från Play Store och inaktivera alla VR-relaterade paket i din telefon. Det är inte den bästa lösningen men det hjälper särskilt att vi inte vet vad som orsakar det.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.