Fitbit Charge 3 Snabböversikt och tryck på igenkänning fungerar inte längre

Din Fitbit Charge 3 bör slå på skärmen även om du lyfter upp handleden så länge som Quick View- eller skärmvakningsfunktionen är aktiverad. Det finns dock användare som klagade på en sådan funktion som inte fungerar efter en dag eller två användning och vi kommer att ta itu med sådana problem i det här inlägget.

Ett annat problem vi måste ta itu med här handlar om tappigenkänningen som väcker skärmen när du pekar på enheten. Båda dessa funktioner finns i Fitbit-enheter. Så fortsätt att läsa om du har stött på problem som det här eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå in på vår felsökningssida för Fitbit Charge 3 för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt frågeformulär.

Fitbit Charge 3 Quick View fungerar inte

Om problemet beror på ett hårdvaruproblem, borde Quick View inte ha fungerat ur rutan men om du kunde använda en sådan funktion och då uppstod problemet kan det bero på vissa inställningar eller ett firmwareproblem. Baserat på rapporter från användare som stött på det kan problemet åtgärdas genom att göra detta:

  • Dubbeltryck för att slå på skärmen och håll sedan vänster sida i några sekunder och det bör öppna en meny med en skärmväckningsinställning. Se till att det är på.

Fitbit Charge 3-tappningsigenkänning fungerar inte

Oftare klickar användare på visningen av deras trackers för att väcka den om Quick View-funktionen inte är aktiverad. Att knacka på bandet istället för skärmen är det bästa sättet eftersom det är mer känsligt på det sättet. Tryck på den del där skärmen och bandet möts och eller se till att Fitbit Charge 3 svarar på den som den ska.

Men om dessa funktioner fortfarande inte fungerar korrekt efter att ha gjort sin respektive lösning, bör du försöka starta om din tracker. Tryck och håll in knappen på din tracker i 8 sekunder. Släpp knappen. När du ser en leendeikon och trackaren vibrerar startades trackaren igen. Efter detta, försök att se om problemet fortfarande uppstår och om det fortfarande gör det, har du inget annat val än att fabriksinställa din enhet.

RELATERADE INLÄGG:

  • Vad du ska göra om din Fitbit Charge 3 inte laddas ordentligt
  • Fitbit Charge 3 tar inte emot aviseringar från telefonen
  • Hur man fixar Fitbit Charge 3 som inte synkroniseras

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.