Felmeddelande om “Det var ett problem att para paketet”

När du upplever felmeddelandet som säger ”Det fanns problem med att analysera paketet” stöter du antagligen på kompatibilitetsproblem med appen som du försöker ladda ner eller applikationen som du laddar ner kan skadas enligt Utvecklare. Felet kan också dyka upp när du försöker få en app från okända källor.

Hur du åtgärdar felmeddelandet “Det var ett problem att para paketet”

Här är sätt att gå runt meddelandet "Det var ett problem att analysera paketet":

1. Tillåt installation från okända källor

Majoriteten av onlineforum som är dedikerade till Android-enheter tyder på att det bästa sättet att lösa problemet är genom att tillåta installation av icke-marknadsförda applikationer. Många användare har också bekräftat att denna fixing fungerade för dem.

Följ stegen nedan för att tillåta installation av applikationer från andra källor än Google:

  • Tryck på menyknappen .
  • Öppna inställningar .
  • Fortsätt till applikationer .
  • Klicka på Okända källor .
  • Välj Tillåt för att aktivera funktionen.

Observera att processen kan variera något beroende på versionen av ditt Android-operativsystem eller vilken modell av smarttelefonen du använder.

2. Installera om appen

Ett annat sätt att lösa problemet är genom att installera om appen som inte har installerats efter att ha aktiverat okända källor .

3. Använd File Manager-appar

Vissa enheter visar "Det var ett problem att analysera paketet" när du installerade appar på SD-kortet. Att använda filhanteringsappar som AndExplorer eller installera lämpliga APK-filer bör också lösa problemet.

4. Uppdatera operativsystemet

Om du har identifierat problemet som ett kompatibilitetsproblem kan du försöka uppdatera operativsystemet till dess senaste version. Men om problemet fortfarande kvarstår kan det redan vara en hårdvarubegränsning.

Skicka e-post till The Droid Guy Mailbag

För fler frågor om Android-smarttelefoner eller surfplattor, skicka oss ett e-postmeddelande på [e-postskyddat]