Enkla steg för att ladda ner Facebook-videor på din Android-enhet

Det finns tillfällen som du undrar hur i all värld kan du ladda ner den videon du just tittade på Facebook. Utan ett enkelt sätt att göra det i Facebook-appen skulle de flesta användare vilja tro att det kanske inte är möjligt att spara och behålla en lokal kopia av en video. Den goda nyheten är att det faktiskt finns ett sätt att göra det.

Stegen för att ladda ner en video från Facebook är inte direkt eftersom det inte är ett lättillgängligt alternativ i själva appen. Facebook tänker inte riktigt låta sina användare ladda ner en kopia även om de kan spara en länk för det så att de kan se dem igen när som helst. Även om ett sådant arrangemang kan vara bra för de flesta, kanske vissa människor vill ladda ner videon på själva sin Android-telefon. Om det här är vad du tänker göra, läser du artikeln som kan hjälpa dig.

Det finns två viktiga steg som du måste göra för att behålla en kopia av en Facebook-video på din Android-telefon. Den första innebär att kopiera länken eller webbadressen till videon, och den andra är de faktiska stegen för att ladda ner videon. Den här artikeln använder den kostnadsfria tjänsten //catch.tube/ för att ladda ner din Facebook-video. Var noga med att ge dem tummen om du tycker att deras webbplats är till hjälp.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du laddar ner Facebook-videor på din Android-enhet

Steg 1: Kopiera videolänken

Att få videolänken bör vara den första uppgiften för dig. Så här gör du:

 1. Öppna Facebook-appen.
 2. Hitta videon du vill ladda ner.
 3. Klicka på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 4. Välj Kopiera länk .

Steg 2: Ladda ner videon till din telefon

När du har kopierat länken till videon till urklippet kan du börja ladda ner den. Följ stegen nedan för hur du gör det:

 1. Öppna din webbläsare.
 2. Besök denna webbplats: //catch.tube/ . Du kommer att använda deras gratistjänst för att ladda ner videon som du har markerat.
 3. Ange länken eller URL: en i den tomma rutan bredvid den röda knappen som säger Catch video .
 4. Rulla ner och leta efter den röda knappen som säger Visa medielista och tryck på den.
 5. Välj videoversionen som du vill ladda ner.
 6. Vänta tills enheten laddar ner videon.
 7. När nedladdningen är klar bör du ha nedladdningsindikatorn i statusfältet och säger att nedladdningen är klar. Knacka på den.
 8. Öppna videon du just har laddat ner.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.