Droid Zap-appen stöder nu fler telefoner

Droid Zap

Droid Zap-appen lanserade just en uppdatering som låter fler användare njuta av dess funktioner. Appen, som släpptes tillsammans med tre Motorola Droid-telefoner, Ultra, Mini och Maxx, tillät tidigare endast användare av nämnda telefoner att omedelbart dela foton med användare av någon av de tre enheterna. En senare uppdatering gav också stöd för äldre Droid-smartphones.

Uppdateringen påstår dock nu att användare av alla Android-telefoner enkelt kan ta emot och skicka foton med hjälp av appen. Vissa användare på r / android noterade dock att appen inte fungerar för sina telefoner, eftersom den är oförenlig med deras länder.

För dem vars telefoner dock är kompatibla med Droid Zap-appen är det enkelt att använda den. Man sveper helt enkelt skärmen för att appen ska leta efter andra Android-telefoner i närheten som har Droid Zap-appen installerad. Skicka kan vara offentligt eller privat med hjälp av en PIN-kod.

Ägare av icke-Droid-telefoner kommer för tillfället bara att dela foton, men Droid-användare har också möjlighet att skicka videor.

För ägare av de tre ovannämnda Droid-telefonerna kastar Droid Zap in en extra funktion: Zap Zone. Zap Zone låter användare bilda en speciell grupp vars medlemmar enkelt kan dela foton eller videor med de andra medlemmarna i gruppen.

Appen kräver användning av ett Google-ID, ett datanätverk för att ladda ner innehållet och GPS / Wi-Fi-funktionen på sin smartphone för att identifiera plats.

Det kan komma ihåg att appen då dessutom fick positiv feedback för att eliminera behovet av att skicka videor eller foton via e-post eller sociala nätverk, liksom för dess förmåga att skicka sådant innehåll på bara några få steg. En del jämförde till och med Apples AirDrop, som krävde fler steg för att dela innehåll än Droid Zap gjorde.

Observera dock att eftersom Droid Zap beror på din plats, måste du vara i närheten, det vill säga inom 300 meter, till den person du delar dina filer med.

Ladda ner Droid Zap här.

via reddit

källa phonedog, mashable