Droid TV är fixat för prenumerationspremier, nu också tillgängligt för nya abonnenter

Utvecklarna på PVRcom LLC hade kommit med en fantastisk tv-app för DVR-typ för Android. Det var enkelt och lätt att använda. Droid TV gav dig en tv-guide med program som du kan välja och du kan spela in de avsnitt du vill eller välja att spela in hela säsongen och när nya avsnitt av dina favoritprogram släpps laddas de ner till din telefon.

Det fanns två versioner av Droid TV, gratisversionen hade den vanliga uppsättningen av program som varje "gratis" webbplats kan erbjuda utan straff eller för $ 8.99 för sex månader kan du ladda ner Droid TV Primetime och det öppnade de tillgängliga titlarna tio gånger. Droid TV innehåller program från alla större nätverk och alla större kabelnät inklusive SyFy och USA.

Mer efter pausen

Droid TV liknade Power Amp genom att du fick gratisversionen än när du betalade för den fullständiga versionen, den uppgraderade helt enkelt den ursprungliga gratisversionen. Med andra ord var den "betalda appen" bara ett kvitto för din betalning när det gäller appen på din telefon. Så om du betalade för Droid TV Prime Time behövde du gratisversionen för att faktiskt titta på programmen. Den 28 juni rapporterade vi att gratisversionen hade gått AWOL från Android Market.

Normala PrimeTime-prenumeranter som laddade ner gratisversionen skruvades inte men om du bara fick en ny telefon eller gjorde en fabriksåterställning på en telefon med Droid TV, kunde du inte hitta gratisversionen på Android Market och på några veckor detta betydde ingen Droid TV.

Utvecklarna har avhjälpt den situationen nu i en uppdatering av Droid TV Prime Time genom att förpacka den ursprungliga versionen med den betalda appen. Så om du är en abonnent kan du installera om "Primetime" -versionen och den har hela appen i sig. De har också tillåtit inga prenumeranter att köpa den prenumerationsbaserade appen och ladda ner hela paketet också. Även om $ 8, 99 låter som mycket för en app är 9 dollar bra i 6 månader.

Medan Netflix och Hulu är en stor fördel med Droid TV Prime Time är att den laddar ner programmen till din telefon lokalt, vanligtvis när du inte ens tänker på det, och den laddar ner dem enligt dina inställningar, så ställ det, glöm det och titta på det senare. Även om utvecklarna säger att det inte är optimerat för bikakestablettar så ser det bra ut på Toshiba Thrive.