De 5 bästa apps för cryptocurrency nyheter 2020

Alla gillar att känna till saker. Med tanke på utvecklingen av modern teknik är det inte svårt att lära känna några saker inom några sekunder. I denna snabba värld kan det ibland bli svårt att hålla jämna steg med alla de nyheter som flyter runt dig. Detta är särskilt fallet med Bitcoin och andra kryptokurser eftersom tiden är oerhört avgörande för dessa valutor. Med detta i åtanke är det viktigt att känna till saker. Men hur uppnår du detta? Tja, med hjälp av en dedikerad app som kan skräddarsys för alla dina behov samtidigt som du tillhandahåller all den information som vi behöver om arten av cryptocurrency-verksamheten.

Vill du effektivisera dina Bitcoin-beräkningar?

Letar du efter ett bättre sätt att spåra ditt kryptoportföljvärde live?

Vi rekommenderar CoinTracking

Med tanke på hur många appar som dyker upp i Play Store-resultaten är det förståeligt om det är ett tufft jobb för användarna att välja de bästa. Det är därför vi har valt några av de bästa nyheterna för cryptocurrency som du kan få tag på just nu. Även om alla har en favorit rekommenderar vi användarna att kolla in alla erbjudanden för att få en bredare känsla av vilken som fungerar bättre.

5 bästa cryptocurrency-nyhetsappar

Stocktwits

Detta är en mycket anpassningsbar nyhetskälla för allt du behöver veta om kryptokurser. Appen som erbjuds av utvecklaren är väl utformad och ger all information du behöver på ett ställe. Även om du kanske vet detta som en aktiehandels- och analysapp, har tillverkarna också börjat spåra priser på cryptocurrency, vilket gör det till en favorit i samhället. Självfallet har tjänsten också fått flera lovord från kända tekniska experter och journalister. Om du är på aktiemarknaden kan du använda inloggning med ditt Robinhood-konto för att kolla in vilka innehav du har. Vissa användare hävdar dock att de har problem med synkronisering av Robinhood, men det är en fråga som lätt kan åtgärdas.

Vidare kan du skapa anpassade sökadresser för en viss cryptocurrency. Till exempel - du kan få all information om Bitcoin-priser genom att gå över till //stocktwits.com/symbol/BTC.X. Det finns flera andra webbadresser för andra kryptokurser. Med tanke på hur Bitcoin är den mest populära valutan just nu, är det viktigt för utvecklarna att få realtidsuppdateringar om prissättning och andra trender. Vi är glada att rapportera att StockTwits lyckas göra det i stor utsträckning.

Appen är helt gratis att ladda ner så länge du inte har något emot annonser. Det finns inga inköp i appen här. Enheter som kör Android 4.4 och högre kan ladda ner appen.

Reddit

Det kan tyckas som om det är en osannolik post på den här listan. Men faktum kvarstår att Reddit är en av de hetaste källorna till tidiga nyheter när användare tar sig till denna specifika sociala medieplattform för att meddela några nya regler, förordningar och annan relevant information som varje Bitcoin-användare bör vara välbevandrad med. Som du kanske eller inte känner till, arbetar Reddit med begreppet subreddits, som är dedikerade sidor som är avsedda för ett ämne. Du kan bläddra igenom reddit och hitta r / CryptoCurrency som har de bästa nyhetsuppdateringarna och andra meddelanden när de händer.

Reddits app fick en massiv översyn nyligen, vilket gör den till en mycket smidigare och förfinad app totalt sett. Att bläddra i innehåll eller läsa långa artiklar på den här appen bör inte längre vara ett problem. Naturligtvis finns det en mängd andra Bitcoin-relaterade subreddits på Reddit. Med tanke på antalet subreddits som dyker upp varje dag är det svårt att hålla reda på de goda. Reddit är en gratis att ladda ner app med en liten dosering av annonser. Efter att ha använt appen regelbundet kan jag säga att appen är oerhört bekväm att använda även med annonser ombord. Se till att kolla in det om du inte redan har gjort det.

Bitcoin, Ethereum, IOTA Ripple Price & Crypto News

Detta är ännu en populär källa för att samla in nyheter och information om Bitcoin, Ethereum och en mängd andra kryptokurser. Förutom att få nyhetsuppdateringar från cryptocurrency världen, kan du också kolla detaljerade grafer över de olika priserna i vissa valutor, vilket ger oss en mycket god uppfattning om hur dessa valutor har utvecklats på bara några år. Om du vill ha mer detaljerade rapporter kan appen ge dig en sammanfattning av de pengar du har tappat och tjänat i slutet av dagen. Dina Blockchain-tillgångar kan hanteras och visas direkt i appen, vilket är en enorm bonus för kunderna.

En app som är den här funktionen är rik på att ha en grundläggande valutakonverterare också. Så du får en hel del funktioner här, vilket definitivt skapar en intressant app. Men dessa funktioner kommer med ett pris. Även om appen är gratis att ladda ner måste du nöja dig med annonser på din skärm. Om det är något du inte är okej med kan du lika enkelt göra ett köp i appen för att få dem att försvinna.

Blockfolio Bitcoin

Denna app, förutom att vara ett utmärkt verktyg för att ge dig information om Bitcoin och Altcoin, kan också hjälpa dig att hantera dina utgifter. Kom ihåg att det inte kan hantera Bitcoin-betalningar eller försäljning, men du kan manuellt spela in dina Bitcoin eller andra cryptocurrency-poster och få en uppdatering när värdet sjunker eller ökar. Appens användargränssnitt förtjänar särskilt beröm för att göra detta till en verkligt enkel upplevelse. Du kan spåra nästan 2 000 kryptovalutor från hela världen, så du kanske bara hittar den svårfångade cryptocurrency som du tror kommer att bryta $ 1000-barriären snart. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och senare. Appen är gratis att ladda ner och har inga köp eller annonser i appen.

CoinDesk

Detta är en mycket enkel applikation. Även om namnet gör det låter komplex, låter det helt enkelt få den senaste informationen om Bitcoin och andra kryptokurser samtidigt som du håller dig uppdaterad om deras värde någonsin så ofta. Du kan till och med ställa in appen så att du skickar aviseringar när priset når eller överskrider en viss tröskel. Detta är en mycket användbar funktion att ha ombord med tanke på hur värdefull tid det är i cryptocurvalets värld ibland. Appen är enkel att använda och användargränssnittet är färskt och lätt att navigera. Appen har också en dedikerad Ethereum-sida om du också investerar i den valutan. Tyvärr stöds ingen annan cryptocurrency av appen, även om det kan förändras ganska snart. CoinDesk är en av de bästa nyhetsleverantörerna för blockchain och appen lever upp till namnet. Det är gratis att ladda ner i Play Store och har inga annonser eller köp i appen.

Vill du effektivisera dina Bitcoin-beräkningar?

Letar du efter ett bättre sätt att spåra ditt kryptoportföljvärde live?

Vi rekommenderar CoinTracking