Cooliris lanserar ny galleri-app för Android-enheter

Om du äger en Android-enhet kanske du inte känner till den men Galleri-appen som används som standardfoton webbläsare på din enhet är gjord av Cooliris. Idag har företaget introducerat en ny alternativ galleri-app för Android-enheter som kommer med flera förbättringar. Denna nya app kan nu samla alla foton från en användare över flera sociala medieplattformar och molntjänster till en central plats. Detta gör det enkelt att söka efter specifika foton.

Den nya appen kan ansluta till 15 olika fotokällor som inkluderar Facebook, Twitter och till och med Instagram. Bilderna presenteras i ett snyggt gränssnitt med hjälp av den prisbelönta Cooliris 3D-väggen. Detta möjliggör enkel surfning och delning av foton.

Enligt Soujanya Bhumkar, Cooliris VD och medgrundare, "Med en Android-app som vår första användarförfrågan är vi idag glada över att få nästa generation av sömlös aggregering och selektiv delning av media till Android-användare. Android-användare kan nu njuta av en rik kontextuell upplevelse på sina mobila enheter, vilket ger alla sina dolda bilder till en vacker app. Medie-appen Cooliris i kombination med en ny kommande helt ny app för nästa gen-meddelanden kommer att ge en kompletterande media plus meddelandenupplevelse. ”

Några av de viktigaste funktionerna i denna nya app inkluderar

  • Alla dina favoritfotokällor i en app (Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr, Picasa, SmugMug, OneDrive, Evernote, Sina Weibo, Tencent Weibo, Renren, Yandex.Fotki, Yandex.Disk)
  • Hämta foton från alla dina favoritfotokällor på ett ställe
  • Dela foton via e-post, textmeddelande eller ditt favorit sociala nätverk.
  • Spara alla foton på din enhet eller Google Drive
  • Se foton från Facebook-vänner, Instagram-följare och Flickr-kontakter
  • Snabb, flytande och fantastisk 3D-väggfotoupplevelse
  • Löjligt enkelt men ändå kraftfullt användargränssnitt

Cooliris kan användas som en webbläsare för foton eller som en app för att dela foton. Det är för närvarande tillgängligt gratis att ladda ner i Google Play Store och kräver en enhet som körs på minst Android 4.1.

via prnewswire