Byt till GO SMS Pro för Android som din standardtextmeddelanden-app och gå med över 100 miljoner Raving-användare

Standard SMS-appen för Android får jobbet gjort. Det låter dig skicka och ta emot textmeddelanden, och det gör det på ett intuitivt sätt. Men tänk om du vill ha något mer, något bättre? I sådant fall kan GO SMS Pro 7-appen vara svaret.

GO Dev Team - skapare av många populära Android-appar, inklusive GO Keyboard, GO Security och GO Privacy - har lagat fram en helt ny version av deras redan otroligt populära SMS-app. Appen har fått 5-stjärnor från nästan 2 000 000 nöjda användare, och i den här artikeln kommer vi att ge dig en snabb nedgång av några av dess viktigaste funktioner och fördelar jämfört med standard-textmeddelanden-appen för Android.

Som SMS-appen på Android är GO SMS Pro långt förbi barndomen. I själva verket skulle du behöva leta hårt för att hitta en mer mogen, polerad och pålitlig app i Play Store. En vecka går knappast utan en uppdatering som innehåller bugfixar, nya funktioner eller extra optimering.

Utvecklarna svarar snabbt på alla feedback som de får från användarna, och till skillnad från så många andra företag lyssnar de verkligen och flyttar appen i den riktning deras användarbas vill att den ska flytta.

GO SMS Pro 7 följer Googles riktlinjer för materialdesign, vilket resulterar i ett rent användargränssnitt som döljer de flesta funktioner bort från dig tills användaren faktiskt behöver dem.

En sådan funktion är den inbyggda privata rutan, som GO SMS Pro kallar det. Om text- och multimediameddelanden var bokstäver, skulle den privata rutan vara en skrivbordslåda med lås. När ett meddelande flyttas in i rutan krypteras det automatiskt. Så även om din smartphone blir stulen kan den onda inte få extra personlig information från din kommunikation med andra.

Ibland är problemet inte att du inte vill att dina meddelanden ska falla i fel händer, det är att du inte vill ta emot vissa meddelanden alls. Du kanske har ärvt ett nummer som tidigare använts av någon med många vänner och bekanta, och du tycker inte om tanken på att behöva gå igenom alla dessa meddelanden en efter en. Eller så har du en kliande eller arg ex-partner som bara inte kan släppa dig. Hur som helst, den integrerade SMS-blockeraren och möjligheten att automatiskt kategorisera konversationer från främlingar är där för att hjälpa dig att förbli förnuftig.

Medan Android-användare används för att dyka upp aviseringar för nya meddelanden, gör GO SMS Pro dem mycket trevligare genom att lägga till möjligheten att direkt svara, ta bort meddelandet, öppna det eller schemalägga ett svar . Föreställ dig att din fru berättar att hennes jobbintervju börjar om en timme. Du kan schemalägga ett meddelande så att hon får det bara några minuter innan det är hennes tur, vilket får dig att se ut som en fantastisk man och ge henne det efterfrågade självförtroende.

Med Pro-versionen får du njuta av obegränsat molnlagringsutrymme för backup av meddelanden, utöver flera andra praktiska funktioner. Textmeddelanden kan vara vaga, fulla av oklara förkortningar och grammatiska fel, men de är fortfarande värdefulla minnen. Det skulle vara synd att förlora dem alla varje gång du köper en ny telefon eller installerar en ny version av Android-operativsystemet.

Anpassning har alltid varit en stark fokuspunkt för GO-teamet, och GO SMS Pro-appen är inget undantag. Från hundratals personliga teman till klistermärken, anpassningsbara avatar-pop-ups och mer. Om det finns något som du inte tycker om appens utseende kan du vara säker på att appen låter dig ändra den på nolltid.

Det bästa med GO SMS Pro-appen är kanske hur snyggt den passar med det bredare GO-ekosystemet. Företaget har verkligen gått den extra milen för att förbättra Android-upplevelsen och göra den mer tilltalande och glad. Moderna Android-enheter har inga problem med de extra klockorna och visselpiporna som är synonyma med GO-produkter, vilket gör den totala prestandan påverkan liten.

Sammantaget är GO SMS Pro-appen ett bra sätt att göra standardmeddelanden för Android-meddelanden roligare, och det är ett ännu bättre sätt att ta det första steget i den ljusa och lekfulla världen med GO-appar.