Borderlands 3 släppdatum, pris, nyheter och rykten

Det verkar som att allas favorit-videospel-serie bara tar så lång tid att utvecklas. Borderlands 2 lanserades 2012, Elder Scrolls: Skyrim lanserades 2011 och Dragon Age: Inquisition tillbaka 2014. Alla tre av dessa spel har ännu inte sett en uppföljare, även om Borderlands 3 kanske skulle vara - antagligen - ett av de mest efterlängtade.

Borderlands-serien är precis så unik med sin vackra, tecknad-liknande konststil och dess till synes oändliga humor. Som sagt, när kommer Borderlands 3 att lanseras, och vad kommer den att innehålla? Det finns många rykten om båda dessa frågor, men att hitta information kan vara ganska svårt. Det är därför vi sätter ihop den här guiden - för att visa dig en one-stop shop för alla rykten baserade kring Borderlands 3-serien. Låt oss dyka rätt in, ska vi?

Borderlands 3 släppningsdatum

Det finns faktiskt en betydande mängd hopp för fans av Borderlands-serien. Till skillnad från efterträdare till Elder Scrolls V: Skyrim och Dragon Age: Inquisition kunde vi faktiskt mycket väl se ett nytt tillägg till Borderlands-serien i år, eller åtminstone i slutet av detta år.

Borderlands 3 har inte bekräftats av någon att vara aktivt i utveckling, även om det har funnits några små tips och teasers på Twitter som indikerar att det verkligen skulle kunna vara i utveckling.

Vi har dock vissa misstankar om att vi kunde se ett tillkännagivande på PAX East den här veckan. Take-Two hade ett investeringssamtal förra året, där de indikerade att en titel var under utveckling under 2020 från en av 2K: s största franchises. Take-Two, VD Strauss Zelnick, sade själv specifikt att det fanns en ”högt förväntad ny titel från en av 2K: s största franchisetjänster” för räkenskapsåret 2020, som skulle vara omkring oktober 2020.

Borderlands 3 rykten

Det finns faktiskt massor av rykten baserade runt Borderlands 3, med ett officiellt tillkännagivande som förväntas faktiskt denna vecka på Gearboxs panel vid PAX East. I väntan på det har Gearbox faktiskt släppt en video som ger oss alla möjliga tips och teasers om vad Borderlands 3 kommer att innehålla.

Vi är fortfarande inte riktigt säkra på vilket namn det nya Borderlands-spelet har. Trailern teaser heter Masks of Mayhem, men Gearbox har inte bekräftat att detta kommer att vara det officiella namnet på spelet. Teasern själv visar inte så mycket, bortsett från att vi visar oss till synes karaktärer från det förflutna och eventuellt nya karaktärer som vi får se.

Vi borde se Gearbox utöka detta senare på dagen den 28 mars, såväl som under hela veckan och de kommande månaderna fram till släpp - nu, vad den här videon bekräftar är att det verkligen finns ett Borderlands-spel under utveckling.

Trailern betyder faktiskt lite mer än vad som omedelbart möter ögat. Trailern har massor av ledtrådar inuti morse-kod och punktskriftmeddelanden. Det verkar också finnas en dold lösenkod som kan användas för någon slags DLC-belöning relaterad till spelet på något sätt. Vi kommer förmodligen att höra hur vi kan lösa in det senare, men koden vi såg är .C35TB - WS6ST - TXBRK - JJH6H - TTTJT.

Andra Borderlands 3 rykten

Sedan indikationen på att det skulle bli ett PAX East-tillkännagivande har ryktet kvarn vänt i snabba hastigheter. Det hela började den 12 mars, när det officiella Gearbox Twitter-kontot publicerade ett foto online. Teaserfotoet innehöll en dammig vägskylt, som indikerar tillkännagivandet den 28 mars i Boston, MA. Det fanns en liten textbit i det nedre hörnet som sa "exit 3", vilket nästan definitivt indikerar att det här är Borderlands 3, om videoteatern inte gjorde det förr.

Om det inte var tillräckligt med en teaser delade Gearbox en ny tweet dagen efter. Det var en bild av en halvbyggd robot på det som verkar vara ett operationsbord. Det har rubriken "Tid att reta ett nytt spel för PAX!"

Vi är inte säkra på om Gearbox hänvisar till Borderlands 3, eftersom konststilen är helt annorlunda. Som sagt, det här kan vara ett helt annat spel som Gearbox planerar på att reta helt, och skulle också förklara varför det tar så lång tid att se en uppföljare till Borderlands 2.

Om dessa teasers inte räckte, postade Gearbox en ny teaser. Ett annat foto, den här gången verkar vara ett pixellerat och suddigt foto från Borderlands 2, antyder verkligen en annan Borderlands-titel. Vi är inte säkra på att det här är Borderlands 3, men kan vara någon form av port till en annan handhållen konsol. Eller kan vi titta på mer DLC för Borderlands 2 för att tidvattna folk tills Borderlands 3 lanseras senare i år. Vi spekulerar bara, men vi tror att dessa verkligen inte är långtgående idéer alls.

Epic Games Store

En annan intressant utveckling är att Randy Pitchford tog till Twitter för att uttrycka sitt stöd för Epic Games Store. Epic Games Store är redo att utmana Valves marknadsplats. Som sagt, på grund av Pitchfords stöd, skulle vi inte bli förvånade över att se Borderlands 3 vara en exklusiv för Epic Game's Store - som sagt, det kanske inte kommer att anlända till Valves Steam-plattform alls denna tid, vilket potentiellt kan vara förvånande för deras massiva kundbas.

Borderlands händer faktiskt

Om du ännu inte var övertygad om att Borderlands 3 faktiskt händer, finns det alla möjliga andra tips som cirkulerar om det. Ett exempel är en annan kommentar som Pitchford gjorde på Twitter - han sa: "Att göra en shoot ... Jag kanske eller kanske inte är en psykobandit i ett videospel som vi kanske eller kanske inte arbetar med. Också, glad Bulletstorm-lanseringsdag! ”

Han meddelade också under en panel att 90% av Gearbox-teamet "arbetar med det jag tror de flesta av er vill att vi ska jobba med."

Elon Musk publicerade också en av sina typiska uthyrningar på Twitter, och Pitchford hamnade i slutändan och sa {Elon - jag kommer att lägga till detta till vårt nästa Borderlands-spel. Super allvarligt. Låt mig veta om du vill skriva smaktexten. Du kanske redan har gjort det - vi lyfter bara det från en av dina tweets. ”Pitchford säger specifikt“ nästa Borderlands-spel ”här.

Om detta inte är tillräckligt bevis för att något stort finns i verken, tillsammans med teaser trailern, vad är det?

Företagets anställd skakar upp

Men när vi får en officiell bekräftelse om ett nytt Borderlands-spel, kan det mycket väl inte vara detsamma som de första Borderlands och Borderlands 2. Detta beror på att Gearbox hade lite skakat, åtminstone så långt som författarna går. . Det stora problemet var att den primära författaren slutade behöva lämna på grund av hälsokomplikationer.

Dessutom slutade ledarskribenten på Borderlands 2 från företaget, av okända skäl. Som sagt, vi vet inte om Gearboxs nya författare kommer att kunna ta upp roret och verkligen fånga vad som var bra med Borderlands och Borderlands 2, även om vi troligen kommer att ta reda på det här tillräckligt snart.

Borderlands 3 Pris

När det gäller priset tittar vi utan tvekan på spelpriser som är ganska lika med ditt genomsnittliga trippel AAA-spel. Borderlands 3, som andra spel, kommer troligen att sitta på cirka 59, 99 dollar för basspelet. Om Gearbox lanserade en Deluxe-version också kunde vi titta på $ 79.99 för det.

Vi är inte säkra på om Gearbox kommer att lansera en samlarutgåva, men det skulle vara förvånande om de inte gjorde det. Det är svårt att säga vad det kostar för något liknande, eftersom det beror på vad som finns inuti. Tidigare har samlarutgåvor alltid satt mellan $ 100 - $ 400.

Dessutom kommer Gearbox utan tvekan att erbjuda en Season Pass utöver dessa olika utgåvor av spelet. Denna Season Pass kommer sannolikt att täcka allt ytterligare nedladdningsbart innehåll som kommer att finnas tillgängligt för spelet och till en billigare prispunkt än att bara betala för utvidgningar ensam.

Eftersom vi inte är någonstans nära utgivningsdatumet har det uppenbarligen inte varit några officiella tillkännagivanden eller bekräftelser på prispoäng, men säsongpass passar vanligtvis från så låga som $ 14, 99 till så mycket som $ 29, 99 utöver basspelet.

Dom

Som ni ser finns det många rykten om den nya Borderlands 3-titeln. Det har varit ganska ganska i ett par år nu, men ända sedan Gearbox publicerade det första fotot på Twitter har ryktet kvarn kört i full kraft. Mellan ständiga teasers på Twitter, teaser trailers, vet vi att det verkligen kommer att finnas ett Borderlands 3-spel i år, och vi hittar mer om det på PAX East-spelkonferensen senare på dagen den 28 mars.

Det låter som om Gearbox faktiskt kommer att ha mycket spännande innehåll som kommer upp, mellan Borderlands 3-spelet som vi har talat om omfattande, en möjlig Borderlands 2-port till en annan handhållen konsol och till och med en ny IP helt. Det räcker med att säga, framtiden ser ganska ljus ut för spelgemenskapen!

Vad ser du fram emot att se i Borderlands 3? Finns det något du hoppas kunna se i det nya spelet, en "drömfunktion", om du vill? Ljud av i kommentarsavsnittet och meddela oss - vi vill gärna höra från dig!