Bluestacks mot Andy Bästa Android-emulatorer för PC 2020

Emulation är ett bra verktyg som låter dig köra något som är designat för en specifik konsol till en annan. Så till exempel, i det här fallet, idag talar vi om och jämför två emulatorer som gör att du kan spela dina Android-spel och köra dina Android-mobilappar på skrivbordet.

Detta är bra av ett par skäl. För det första finns det många intensiva spel för mobil! Clash of clans och liknande spel kräver mycket tanke (och batteritid). De är verkligen så stora att det skulle vara fantastiskt att spela dem direkt på din datorskärm. Detta är praktiskt för det, men även om du bara använder din dator mer än din enhet kan du ansluta emulatorn så att du får meddelande om meddelanden, så att du inte behöver vara bunden till din telefon hela dagen.

Två mycket populära Android / PC-emulatorer just nu är BlueStacks och Andy. De är båda ganska fantastiska, så för att hjälpa dig att begränsa vilken du vill få ska vi jämföra deras funktioner. Så utan vidare, här är vårt tag.

Bluestacks

Bluestacks är en Android-emulator för PC som har mycket att erbjuda. Efter en enkel nedladdningsprocess kan du börja spela alla dina favorit mobilspel på den stora skärmen: din PC! Det är dock inte bara för spel, eftersom du också kan använda andra populära appar som Whatsapp, Viber, Facebook Messenger och mer.

Ett vanligt tema bland många emulatorer är att de bara tenderar att vara lite på den långsamma sidan, och också lite glesa på skalan av grafikkvalitet. Du kommer dock att vara glad att höra att detta inte är fallet med Bluestacks. På grund av deras signatur ”layercake” -teknologi får du tillgång till alla dina favoriter, med fantastisk kvalitetsgrafik och smidigt spel.

Skaffa det här: Bluestacks

Andy

Andy är en annan stor emulator. Du kan spela alla dina favoritspel och få tillgång till olika appar, allt från Clash of Clans hela vägen till facebook eller dina meddelanden. Men det snygga med just denna emulator är att du verkligen kan använda din telefon i tandem om du så väljer det. Du kan till exempel konvertera din telefon till en extern styrenhet, använda den för molnlagring och mer. Det finns också integrering av sensor, kamera och mikrofon, designad för en oförglömlig spelupplevelse.

En av de snygga sakerna med Andy är att dina spel och appar synkroniseras med ditt Google-konto. Så om du spelar på din dator och behöver komma på jobbet kan du hämta dig under din lunchtimme på din telefon. Det sömlösa med allt är verkligen fantastiskt, så du kan bara fortsätta utvecklas i nivåer, oavsett om du har en timme eller bara några minuter här och där hela dagen.

Skaffa det här: Andy

Jämförelse

Både Bluestacks och Andy är fantastiska emulatorer, och vi är ganska säkra på att du kommer att älska den du bestämmer dig för. De gratis programmen i sig har inte en hel del skillnader, eftersom de båda kommer att stödja Android-spel och liknande appar. Men de har sina skillnader på andra områden, tro det eller inte, så vi kommer att gå vidare och dela dem med dig.

Den största skillnaden mellan Bluestacks och Andy är Enterprise. Medan du kan ladda ner både Bluestacks och Andy gratis för personligt bruk, erbjuder de båda Enterprise-alternativ, som du måste betala för, eftersom det är en licens.

Andy är mycket övertygad om kostnaden för deras Enterprise-alternativ. Du kan antingen betala 12 $ i månaden eller köpa hela året för bara 99 dollar. Om du gör det kommer du att kunna spela på flera olika datorer, få tillgång till premium-support (hejhjälp från utvecklare!), Få tidig tillgång till nya utgåvor och mer. Det är verkligen ett bra erbjudande, och du vet vad du får framåt.

Bluestacks, å andra sidan, är inte så tydliga om hur deras Enterprise-program fungerar, även om de säger att det kommer att ta bort deras annonser från emulatorn. Deras Enterprise-program är mer inriktat på att specifikt användas i en kommersiell miljö, så det finns fler bågar du måste hoppa igenom. Och när jag säger hoops, menar jag att du skapar ett konto med dem, ger dem din affärsinformation, kontraktsavtal och så vidare. Även om Andys Enterprise-program är enkelt utformat för antingen standardanvändare eller kommersiella användare (eftersom båda kan dra nytta av funktionerna), är Bluestacks Enterprise-program egentligen bara för kommersiella användare.

När det gäller det, rekommenderar vi verkligen att du djupar ännu djupare och kolla vilket gränssnitt du föredrar, och mer snygga skitna detaljer. Som vi tidigare nämnt kommer båda emulatorerna att köra samma spel och andra appar, men vilken typ av upplevelse letar du efter? Om du är villig att betala några få dollar varje månad, lovar Andys Enterprise-program mycket, även om du inte är ett företag som vill använda deras program.

Dom

Du kan inte gå fel med någon av dessa stora emulatorer. Om du verkligen inte kan bestämma oss, rekommenderar vi att du testar dem. Ja båda! Eftersom de grundläggande versionerna är helt gratis har du ingenting att förlora när du tar var och en för en snurr. Och när du väljer en, se till att berätta allt om det i kommentaravsnittet. Vi vill gärna höra dina tankar om programmet!