Bixby Voice har stoppat felet fortsätter att visas på Samsung Galaxy S10 Plus

Bixby Voice är den som är ansvarig för att få din Samsung Galaxy S10 Plus att svara när du säger "Hej, Bixby!" Men vissa ägare verkar ha problem med att säga att när då ringer Bixby, felmeddelandet "Tyvärr har Bixby Voice stoppad ”dyker upp på skärmen. Detta kan bara vara ett mindre problem med själva tjänsten eller det kan vara ett tecken på firmwareproblem eftersom Bixby är en kärnapplikation eller tjänst som är djupt integrerad i systemet.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom felsökning av din Samsung Galaxy S10 Plus med Bixby Voice har stoppat felet. Vi kommer att försöka överväga alla möjligheter och utesluta dem efter varandra tills vi kan fastställa orsaken och formulera en lösning för att fixa den. Så om du är en av de användare som har felaktigt av det här felet kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt Android-frågeformulär.

Att fixa Galaxy S10 Plus med Bixby Voice har stoppat felet

Baserat på erfarenhet är problem som detta verkligen inte så allvarliga även om det är ett resultat av ett firmwareproblem. Du kommer att kunna fixa det på egen hand så länge du är villig att utföra några felsökningsförfaranden. Med det sagt, här är vad du behöver göra för det här problemet:

Första lösningen: Tvungen Starta om din enhet först

Om det här felet aldrig dykt upp tidigare, är det första du bör göra att tvinga om Galaxy S10 Plus att starta om eftersom det bara kan vara ett litet firmwareproblem eller till och med ett fel med antingen Bixby eller systemet. En tvångsstart är en simulerad procedur för att dra ut batteriet som uppdaterar telefonens minne och laddar om alla appar och tjänster. Det är ett mycket enkelt men ändå effektivt förfarande förutsatt att detta inte är ett allvarligt firmwareproblem också. Så här görs det på din Galaxy S10 Plus ...

 1. Tryck och håll ner volymknappen först och släpp den inte.
 2. Håll volymknappen intryckt och håll ner strömbrytaren också.
 3. Håll nu båda knapparna nedtryckta i 15 sekunder eller tills Galaxy S10 + -logotypen visas på skärmen.

Om felet Bixby Voice har slutat fortsätter att visas efter detta är det dags att felsöka firmware.

LÄS Också: Hur man fixar Samsung Galaxy S10 Plus med felmeddelandet "Meddelanden har stoppat"

Andra lösningen: Återställ Bixby Voice

Bixby har bara ett fåtal inställningsalternativ, något som kan ha trasslat. Så det är bäst att ta bort cache och data så att de kommer tillbaka till standardinställningarna och konfigurationen så att dess cache ersätts med en ny.

 1. Dra ner från toppen av skärmen för att dra ned meddelandepanelen.
 2. Klicka på Inställningar i det övre högra hörnet av skärmen.
 3. Rulla till och knacka på Apps.
 4. Nu, hitta och tryck sedan på Bixby Voice.
 5. Knacka på Lagring.
 6. Tryck på Rensa cache först.
 7. Klicka sedan på Rensa data och tryck på OK.

När du har gjort det, starta om din telefon så att allt kommer att uppdateras. Och använd sedan Bixby igen och se om Bixby Voice har slutat fortfarande dyker upp.

Tredje lösningen: Torka av cache-partition

Systemet skapar tillfälliga filer för varje app, tjänst eller funktion på din telefon. Även om dessa filer kan raderas utan negativa effekter på din enhet, kommer det inte att vara detsamma om de blir skadade eller blir föråldrade. För att utesluta denna möjlighet måste du torka av cache-partitionen så att en ny uppsättning cache skapas. Så här görs:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. Släpp alla knappar när Galaxy S10 + -logotypen visas.
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera torka cache-partitionen .
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen för att markera ja, dem och tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras omstart av systemet nu .
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

När du har gjort den här proceduren och din telefon fortfarande har Bixby Voice har stoppat felet, måste du göra nästa lösning.

LÄS Också: Hur du låser upp skärmen på din Samsung Galaxy S10 Plus

Fjärde lösningen: Master Återställ din telefon

Så länge telefonens firmware inte har ändrats på något sätt kan en återställning lösa problemet. Men vi tvekar alltid att föreslå detta utan att först uttömma alla möjliga lösningar eftersom du kan tappa några av dina viktiga filer och data. Så, bekräfta återställningen, se till att skapa en säkerhetskopia av dina filer och sedan ta bort både dina Google- och Samsung-konton. Följ sedan stegen för att återställa din telefon:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. Släpp alla knappar när Galaxy S10 + -logotypen visas.
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen för att markera Ja.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden har hjälpt dig att fixa din Samsung Galaxy S10 Plus som visar "Tyvärr har Bixby Voice stoppat" -fel. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du ställer in skärmens säkerhet på Samsung Galaxy S10 Plus
 • Hur man ändrar tapet och tema på din Galaxy S10 Plus
 • Hur man navigerar på flera skärmar på Samsung Galaxy S10 Plus