Beats Studio 3 vs Bose QuietComfort 35 Series II Bästa trådlösa brusreducerande hörlurar 2020

Det finns många utmärkta brusreducerande hörlurar under 2020, men det kan bara finnas en vinnare. Låt oss gropa mot varandra ett par snygga hörlurar med Apples W1-chip, Beats Studio 3 och en kung av aktiv brusavstängning, Bose QuietComfort 35 Series II för att se vilka av dessa två $ 350-hörlurar som förtjänar dina hårt tjänade pengar mest .

ProduktvarumärkenamnPris

TakterBeats Studio3 trådlösa hörlurar - Matt svartKolla pris på Amazon

BoseBose QuietComfort 35 (serie II) trådlösa hörlurar, brusreducerandeKolla pris på Amazon

SonySony WH1000XM3 TrådlösKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Bygg och design

Beats vet tydligt hur man utformar attraktiva hörlurar annars skulle produkterna inte vara så populära. Om det inte var för den framträdande Beats-logotypen, skulle Studio 3 vara bland de mest eleganta hörlurarna på marknaden idag. Ändå ser deras enkla, kurviga design med tydligt definierade linjer utmärkt, och det faktum att hörlurarna finns i många olika färger gör dem bara mer tilltalande.

QuietComfort 35 Series II ser mycket ut som den ursprungliga versionen, det vill säga att de ser ut som ett PC-tillbehör från början av 2000-talet. I stället för eleganta linjer får du knappar, växlar och robusta gångjärn. Utformningen av Boses hörlurar har traditionellt varit populär bland affärsmän och tekniker - inte så mycket modemedvetna pendlare.

Men när det gäller byggkvalitet och material är de två hörlurarna i stort sett lika. QuietComfort 35-serien II blir lite mer bekväm efter en timmes oavbruten lyssning, men det kan bero på individuella skillnader och inte deras design.

Extra egenskaper

Till skillnad från den ursprungliga versionen av QuietComfort 35 har den nya versionen en särskild knapp för Google Assistant, så att du kan starta Google Assistant och kontrollera kalenderhändelser, skicka meddelanden eller styra musikuppspelning med ett enkelt knapptryck. Knappen fungerar på alla Android-enheter med Android 7.0 eller nyare, och den är också kompatibel med iPhones tack vare Google Assistant-appen, som kan laddas ner från App Store.

Studio 3 har något ännu bättre än stöd för Google Assistant. De har Apples W1-chip inbyggt. Detta specialdesignade kisel ger stöd för avancerad strömhantering, sömlös parning och mer förutom standardströmning av Bluetooth 4.1. Du kanske redan känner till chipet från Apple AirPods, vilket är de mest bekväma trådlösa öronsnäckorna för tillfället.

Det enda problemet är att chipet gör allt det är utformat för att bara göra med Apple-enheter. Android-användare kan fortfarande para sina enheter med W1-aktiverade hörlurar, men de fungerar precis som alla andra Bluetooth-hörlurar.

Ljudkvalitet

Innan vi kommer till ljudkvaliteten vill vi prata om det exceptionella Bluetooth-sortimentet och stabiliteten i Studio 3. W1-chipet är verkligen ett fantastiskt teknikstycke och ger cirka 50 meter inomhusintervall. Dessutom kopplas hörlurarna omedelbart ihop med en ny iPhone, vilket höjer hela lyssningsupplevelsen till en helt ny nivå. QuietComfort 35 Series II har också ett anständigt sortiment, men de matchar inte Studio 3.

Men när det gäller ljudkvalitet är det en mycket jämnare matchning. QuietComfort 35 Series II är välbalanserade, deras ljudscen är rymlig, och de spelar bra med nästan alla musikgenrar under solen. Studio 3 har ett mycket mer polariserande ljud än QuietComfort 35 Series II, och de är tydligt konstruerade med vissa musikgenrer i åtanke, nämligen hiphop och pop. Om du föredrar att din bas ska vara på den tunga sidan och inte bryr dig om att tappa några detaljer under sin vikt kommer Studio 3 troligen att sätta ett leende på ditt ansikte.

Brusavbrott

QuietComfort 35-serien II anses allmänt vara en av de mest effektiva ljudavbrytande hörlurarna, så det är verkligen ingen överraskning att Studio 3 inte riktigt når sin nivå för brusreducerande prestanda.

Du kan säkert höra skillnaden när du sätter på den adaptiva brusreduceringsfunktionen i Studio 3, men QuietComfort 35 Series II gör ett mycket bättre jobb med att eliminera högt ljud och den mänskliga rösten. Med QuietComfort 35 Series II kan du välja mellan tre olika nivåer för brusavbrott med Action-knappen för att hitta rätt balans mellan batteriets livslängd och tysthet.

Batteri-liv

På tal om batteriets livslängd är det där W1-chipet ger Studio 3 en fördel över QuietComfort 35 Series II. Under vår testning uppnådde Studio 3 bekvämt mer än 24 timmars oavbruten uppspelning på en enda laddning på en måttlig volymnivå. QuietComfort 35 Series II å andra sidan uppnådde knappt 20 timmar på en jämförbar volymnivå.

Även om 20 timmar på en enda laddning fortfarande är mycket, går varje extra timme långt när du tar hänsyn till det faktum att batterier naturligtvis förlorar sin kapacitet över tid.

Pris

Både QuietComfort 35 Series II och Studio 3 kostar 350 $, vilket bara gör denna jämförelse svårare. Dessutom kostar den utmärkta Sony WH1000XM3, som är Beats 'och Boses största konkurrens för närvarande också 350 dollar. Det är uppenbart att om du vill ha bra ljudkvalitet och imponerande brusavbrott 2020, är ​​$ 350 det pris som ska betalas.

Dom

Om du vet något om Beats och Bose som företag, förväntar du dig förmodligen inte en avgörande dom eftersom du vet att varje företag gör hörlurar som riktar sig till helt olika konsumenter.

QuietComfort 35 Series II från Bose är perfekta för någon som värderar ljudkvalitet framför allt annat. Deras batteritid är anständigt, deras design är acceptabel och deras brusreducerande prestanda är imponerande.

Studio 3 från Beats, å andra sidan, kombinerar bra ljudkvalitet med en modemedveten design för att tilltala yngre konsumenter och varumärkare. Eftersom de har Apples W1-chip är de ett utmärkt val för iPhone-användare, som kan njuta av enkel anslutning och en mycket lång batteritid.

ProduktvarumärkenamnPris

TakterBeats Studio3 trådlösa hörlurar - Matt svartKolla pris på Amazon

BoseBose QuietComfort 35 (serie II) trådlösa hörlurar, brusreducerandeKolla pris på Amazon

SonySony WH1000XM3 TrådlösKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.