Bästa ultrabetalbara förbetalda smartphones för 2015

Med tanke på hur loppet till botten värms upp för dagen när det gäller detaljhandelskostnader för Android-smarttelefoner, var en uppdatering av vår bästa lista över förbetalda enheter över 100 $ från april 2014 förmodligen länge försenad.

För att göra det överflödigt tydligt gjorde bara en medlem av förra årets magnifika lågkostnadssju detta snitt den här gången, och det är trots att vi känner oss generösa och lägger till två extra platser i rankingen. Vi har också beslutat att sluta jämföra äpplen och apelsiner, så vi kommer att lista dina nio bästa förbetalda telefoner i en speciell ordning.

Faktumet är att de alla är otroligt lockande och sminkande, så att domen kommer till din personliga preferens för en eller annan transportör, en viss design, märke eller fotavtryck. För att inte tala om effekterna av prisfluktuationer på en gadgets appell.

För närvarande kan alla dessa nio Android-soldater köpas för mindre än 100 $ off-contract, men många är diskonterade och kommer att ställa upp frågan tillräckligt snart.

Motorola Moto G

  • 66 $ på Boost Mobile; 69 dollar med Verizon förbetalda planer; 90 dollar för US Cellular

En omedelbar klassisk och levande legend, den första generationen, icke-microSD-stödjande G, är lika populär idag som när den toppade våra tidigare förbetalda diagram för nio månader sedan. Det möjliggör fortfarande inte extern lagringsutvidgning och den mediokra 5 MP bakåtvända kameran har inte blivit bättre med tiden.

På den ljusa sidan är det billigare än någonsin tidigare, sannolikt att det blir ännu billigare, och den kör Android 5.0 Lollipop nästan fri från tillverkarens "optimering" eller bärare bloatware.

Motorola Luge - 80 $ via Verizon

En mestadels förbises och underskattad Big Red-exklusiv, denna 4, 3-incher är lättare att ficka och smalare, men något mindre kraftfull, med en dual-core 1, 5 GHz Snapdragon S4 Plus-processor inuti. Sanningen ska sägas, dess brister är G: s fortes och vice versa, eftersom Luge har microSD-stöd och en överlägsen 8 MP LED-flashkam, men ändå nöjer sig med en underliggande 960 x 540 pixers skärm.

Moto E - 20 $ på US Cellular

Åh, kom igen, en annan Motorola? Faktum är att det inte bara är för att denna författare älskar, älskar, älskar den riktning som företaget flyttar in i ett par år nu. Det är också tack vare USC: s otroliga generositet och den handhållna Android 5.0- kompatibiliteten.

För bara 20 dollar (om du skyndar dig och tar tag i E online) får du ett Gorilla Glass 3-täckt 4, 3-tums 960 x 540-panel, 1 GB RAM, 5 MP-kamera, microSD-kortplats och 1 980 mAh-batteri . Om bara andra specialister utan kontrakt skulle följa US Cellular's kostym.

HTC Desire 510 - 72 $ med Boost; 78 dollar på Virgin; 84 $ på Sprint

Även om HTC är angelägen om att äta på Samsung, Microsoft eller Motorolas budgetförsäljning, är deras enda och endast förbetalda tungviktstitel utmanare denna blandade påse med medelmåttighet i upplösningen 854 x 480 pixlar och 2 100 mAh cellkvalitet.

Desire 510 är större än alla dess konkurrenter hittills, och utan tvekan den mest stilfulla i förpackningen, med snygga vita och blå färgskikt, plus programvara som fungerar och ser bra ut, trots att det inte finns några tecken på Lollipop godsaker. Så trevligt att ha dig, BlinkFeed !

LG Tribute - $ 65 Sprint; 65 $ Virgin

Vi har samlat in Motorolas triad, nu till LG: s egen prisvärda treenighet utan kontrakt. Först upp, en 4, 5 incher som mer eller mindre pressar Desire 510: s inre i en lite mer kompakt kropp . Bra eller dålig sak?

Tja, extra skärmfastigheter är alltid trevligt att ha, så LG tappar en poäng, men pixel-per-tum-räkningen är praktiskt taget identisk, och de 20 $ mindre som Sprint och Virgin Mobile frågar om hyllningen kan tippa balansen till LG: s fördel .

LG Optimus F60 - 59 dollar genom MetroPCS

Det förvirrande varumärket tyder på att denna familjemedlem i F-serien är mycket äldre än den egentligen är, först efter att ha släppts i oktober ... 2014. Sträckt från $ 159 till $ 59 under en begränsad tid, F60 är Lollipop-klar, med en fyrdubbla kärna 64-bitars 1, 2 GHz Snapdragon 410 CPU under huven.

Om du är den pessimistiska typen behåller du naturligtvis att F60 inte kör Android 5.0 ännu, och sportar en glömsk 4, 5-tums 800 x 480 IPS-skärm. Oavsett hur du ser på det, är 2.100 mAh-batteriet ganska stort.

LG Volt - $ 60 Sprint; $ 80 Boost

Ytterligare ett triumvirat avslutades, och tyvärr för LG, ingen Moto G-liknande standout här. Inte ens en Luge, även om Volt elektroderar F60 och Tribute med en 3 000 mAh (!!!) cell, 8 MP LED Flash bakåtvänd kamera och 70, 1 procent skärm-till-kropp-förhållande.

Synd att den faktiska skärmupplösningen är ingenting att skriva hem om, på 960 x 540 pixlar, och det 32-bitars kapabla fyrkärniga Snapdragon 400-chipet begränsar vissa kommande funktioner i Android 4.4 KitKats uppföljning.

Samsung Galaxy Avant - 69 dollar via MetroPCS

De koreanska mobilkungarna hade ett piss-dåligt år i high-end-segmentet, där Galaxy S5 inte lyckades överlåta sin föregångare, men deras låga till mitten-slut-box-office-prestationer är förmodligen långt ifrån deras glansdagar tidigare väl.

Såvida du inte är villig att hosta norr om 150 $, är Avant på MetroPCS ditt enda alternativ att gå till lågpris Samsung. Ett stjärnalternativ, gör oss inte fel, så länge du skyndar dig, med en 4, 5-tums 960 x 540 TFT-skärm, fyrkärnig 1, 2 GHz Snapdragon 400 SoC, 16 GB intern lagring (!!!), 1, 5 GB RAM, 5 MP kamera med LED-blixt och 2 100 mAh batteri.

Sist men inte minst, förinstallerad Android 4.4 KitKat och förmodligen 5, 0 Lollipop på väg.

ZTE ZMax - 99 dollar på MetroPCS

Om detta var en tävling som förra året, skulle ZMax ha tagit trofén hem så breezily att du hade undrat varför det till och med var en tävling i första hand. Visst är det osannolikt att prislappen sticker på $ 99. I själva verket kan det gå upp när jag skriver detta. Nej inte än. Men snart…

Innan det gör det, låt oss komma ihåg och värna om detta ögonblick. Det ögonblick som bestämdes, snabba människor kunde ha för 100 dollar en gigantisk, stilig och robust 5, 7-tums Android med KitKat ombord, 720p skärmupplösning, 2, ja, 2 GB RAM, 16 GB internt lagringsutrymme, microSD-stöd, 8 MP huvud snapper, 1, 6 MP frontkamera och 3 400 mAh batteri .

Och ja, vi vet att några av er inte är bekväma med att hålla en odjurig 5, 7 incher i dina händer eller sticka den i dina problemfickor. Men du måste bara göra "offret" om du vill att det bästa en Benjamin kan köpa utan kontraktsförpliktelser.