Bästa trådlösa laddare, laddplattor och dockor tillgängliga för Android-smartphones

Många av de högre smarttelefonerna i dag är utrustade med trådlös laddningsmöjlighet. Samsung har gjort telefoner med trådlös laddning i sina senaste iterationer av Galaxy-serien, och alla de nya iPhone-modellerna har till och med den funktionen. Fortala inte om du har en äldre modelltelefon. Du kan också enkelt lägga till ett trådlöst laddningsfodral till befintlig teknik.

Qi-laddningspad

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

MokoMoKo Qi 3-spolladdningsstativ79, 99

FonesalesmanBamboo Edition Qi Wireless Charging Pad24, 99

CHOETECHCHOE QI Snabb trådlös laddningsplatta23, 99

SamsungSamsung EP-PG920IBUGUS trådlös laddningsplatta19, 3

LaniakeaLaniakea? StarShip Qi trådlös laddningspadkontrollera pris

iOttieiOttie HLCRIO132 Easy One Touch Wireless Qi Standard Car Mount Chargerkontrollera pris

ZeroEdgeZeroEdge Qi trådlös billaddare med trippelspolstativkontrollera pris

YootechYootech? Qi trådlös laddningspadkontrollera pris

Tyvärr, även om tekniken har funnits i flera år nu, är den ännu inte spridd som det kabelfria löpeldet som alla förväntade sig. Tro det eller inte, många flaggskeppsmobiler i dessa dagar saknar inbyggda trådlösa laddningsfunktioner av olika mystifierande skäl. Produktionskostnader, knepiga tillverkning, bara god gammaldags lathet, säger du.

Det är klokt att komma ihåg det elektromagnetiska fältet som överför energi mellan Android-prylar och dessa geniala tillbehör genom tunn luft produceras genom att ansluta laddarna till ett traditionellt eluttag. Så på ett sätt är det inte någon faktisk trådlös laddning, men det betyder att du aldrig behöver ansluta en tråd till din telefon någonsin igen.

Ändå anses det vara bekvämt av många, och kommer troligtvis att göra framsteg innan det länge, så utan vidare, här är de bästa trådlösa laddare, laddplattor och dockor som pengar kan köpa .

Anker Fast Wireless PowerWave Charger

Först på vår nedräkning är Ankers helt egen PowerWave-laddare. Detta är ett av de bästa märkena som du kan få för trådlös laddning, vilket ger dig snabba laddningshastigheter samt säker trådlös laddning. Detta fungerar med Qi-aktiverade Android- och iPhone-modeller idag, liksom alla Qi-aktiverade tillbehör.

För många flaggskepps telefoner idag ger Anker Fast Wireless Charger dig den 10-watts snabbladdningen. Detta inkluderar vanligtvis Samsung Galaxy-familjen av enheter, liksom de flesta iPhone-modeller; Emellertid har andra enheter bara 5 watt ström levererad till den.

I våra tester, oavsett vilken enhet som finns på den, laddas den nästan alltid på morgonen.

Belkin Boost Up

Belkin BoostUp är nästa. Belkin och Apple samarbetade tillsammans för att skapa Boost Up, som kan leverera massor av snabbladdningskraft i lyxig design. Kommer i svart eller vitt, det smälter in i nästan alla hem eller kontor inställningar. Du kan också få den i en rosa / rosa guldfärg. Det kan leverera 10 watt laddningskraft till Galaxy- eller iPhone-enheterna.

Belkin har ett säkerhetschip inuti, men erbjuder också det här i ett standformat.

Anker PowerWave trådlöst laddningsstativ

Anker är ett utmärkt laddningsstativ och väl kallad PowerWave Wireless Charging Stand. Om du behöver arbeta, kunna övervaka telefonsamtal, e-postmeddelande och mer under laddning, är PowerWave Charging Stand ett mycket bättre alternativ idag.

Inställningen är enkel - anslut kabeln till laddningsstativet och ställ sedan in den där du vill ha på skrivbordet. För att ladda, ställer du bara ner telefonen på laddningsstället och laddningen börjar omedelbart. Den kan leverera cirka 10 watt effekt för Galaxy- och iPhone-enheter, men 5 watt för standard.

Samsung Convertible Wireless Charger

Därefter har vi Samsung Convertible Wireless Charger. Även om den är utformad för Samsung-telefoner fungerar den med alla Qi-baserade smarttelefoner. Som sagt, den här är grödans kräm inom trådlös laddningsteknologi, som ger snabb laddningskraft för Galaxy-enheter såväl som iPhone. Vad vi gillar med det här är att du kan konvertera det till laddningspad eller laddningsstatusläge som du behöver.

PowerBot PB1020 induktiv laddningsstation

Den levereras inte med en strömadapter, den är inte särskilt snabb eller "mångsidig", men den är liten, med 2, 5 tum i diameter och 0, 5 tum tjock, lätt (6, 5 ounce) och energieffektiv, med tillstånd av en smart IC management system design. Inte konstigt att det är rankat på nära fyra stjärnor baserat på nästan 1 900 Amazon-kundrecensioner.

Yootech Qi trådlös laddning

Återigen ingår inte nätadaptern, vilket du kommer att hitta som ett häftklammer i den ekonomiska prisklassen, och än en gång känns den kompakta formfaktorn och transporten lätt som de viktigaste försäljningsställena. Som sagt, kommer du förmodligen att se för att dölja den petite men oattraktiva Yootech-pucken på ditt kontor efter att du har satt upp den, de goda nyheterna är att det är tillräckligt tyst och lågmäktigt för att slutligen bli obemärkt .

Anker PowerPort

De marginella prisskillnaderna mellan dessa startladdare och deras mycket likartade kapacitet kommer att leda till (ordning avsedd) allvarlig huvudvärk när man beslutar om en att köpa. PowerPort sticker ut med temperaturreglering och ett självaktiverande viloläge som eliminerar oro för överladdning eller energisvinn.

Annars är den cirkulära dockningsstationen praktiskt taget identisk med de två som indexerats tidigare och de nästa få utmanarna så långt internalen går.

RAVPower Mini trådlös laddning

En annan liten, fjädervikt platta (2, 8 x 2, 8 x 0, 4 tum; 4, 9 ounces), med universal Qi-kompatibilitet, glidskydd, inbyggd USB-anslutning och utmärkt feedback från Amazon till kunder. Det blir svårare och svårare att välja.

Fuel iON magnetiskt trådlöst laddningssystem

Slutligen, något unikt och originalt . Bättre också? Det är för debatt. Tillverkaren hävdar att magneter är bättre och snabbare än det induktiva Qi-systemet, men fallet som behövs för att få Fuel iON att fungera, besvärligt och hal. Och vissa kunder anklagar det för att inte ansluta korrekt. Sammantaget, medan idén är anständig, kräver utförandet ytterligare arbete. Kanske en högre tull för att säkra mer skickliga ingenjörer och testare.

Choe uppgraderade Qi trådlös laddning

Läroboksdefinitionen av minimalism, Choetechs senaste laddningstorg, omfattas tyvärr endast av en 12-månadersgaranti. Den blå LED-indikatorn är också alldeles för ljus, aggressiv och irriterande, och såvida du inte centrerar enheten helt på den 4, 7 x 2, 7 x 0, 4-tums dynan fungerar detta inte.

På plussidan är glidningsenheter fysiskt omöjliga tack vare den nedre gummiytan.

Samsung trådlös laddning

Ah, ja, nu pratar vi! Du vet vad de säger - med bra pris kommer hög kvalitet. Elegant men också robust, slank men ändå väldigt kraftfull, Samsungs Qi-kapabla förmåga går inte helt ut till Galaxy S6 eller Note 4-innehavare.

Det fungerar smidigt och enkelt även när det är parat med konkurrerande mobiltelefoner, och det inbyggda LED-ljuset är icke-påträngande, alltid där för att ha ryggen och mycket lätt att förstå.

Qi-oändlighet

Undrar du vad i hela världen skulle kunna rättfärdiga en tagg nästan fyra gånger så påkostade som vårt nummer ett budgetvänliga alternativ? Först och främst en uppfinningsrik design som låter dig se din telefon i en idealisk vinkel när du är dockad för att kontrollera aviseringar och till och med titta på videor.

För det andra, den sällsynta förmågan att juice upp genom tjocka, muskulära rustningar och fall. För det tredje, komplett tystnad och ett subtilt men ändå resursfullt indikatorljus som bara stör dig när hjälp är obligatoriskt. Slutligen kan du prova allt du vill, men du hittar inte ett sätt att placera en telefon på Qi-oändligheten så att trådlös laddning förhindras.

LG WCP-300 trådlös laddplatta

Precis som ärke-rival Samsung hindrar LG inte användare av konkurrerande enheter från att gunga WCP-300, men det gör att köpet känns opraktiskt. På 30 dollar eller så, kanske detta skulle vara värt det. Det är vackert, tämligen kompakt och bärbart, på 2, 74 x 0, 46 x 2, 74 tum, och det har ett ovanligt stort ”aktivt område.” Översättning - det kräver inte mycket uppmärksamhet när man arbetar.

Men det presenterar flera oroande återkommande glitches, enligt en horde av granskare på Amazon, eftersom det ibland stoppar laddningen innan telefonens batteri är fulladdat och ofta vägrar att synkronisera till enheter som det borde stödja inga problem.

Fonesalesman QiStone +

Och det har alla kommit till detta. Den dyraste och ja den bästa trådlösa mobilladdaren . Det enda äkta trådlösa tillbehöret på vår lista idag, som lätt kan fungera som en funky power bank . Du läser rätt, QiStone + kan ha fristående 4 000 mAh uthållighet, som i sig är Qi trådlös-kompatibel.

Så du kan ladda QiStone + sans-kablar och sedan trådlöst överföra energin till en telefon du väljer. Eller till och med samtidigt köpa upp två handdatorer, en trådlöst och den andra via USB. Det är snabbt, flexibelt, har en unik design och i slutet av dagen är det inte så kostsamt med tanke på den resefrihet den kan underlätta.

Dom

Som ni kan se finns det massor av utmärkta trådlösa laddare och laddningsställningar tillgängliga för både Android- och iPhone-modeller. De flesta av dessa kommer att uppnå de mål du är ute efter, men vi tror att laddningsplattan eller laddningsstativet från Anker kommer att vara ditt bästa val när det gäller laddningshastigheter och kvalitet.

Har du en favoritladdare? Ljud av i kommentarerna nedan.