Bästa snabbladdande Android-smartphones kan pengar köpa

Att ladda din telefon varje kväll efter att ha återvänt från jobbet, skolan eller promenera runt i stan för att kunna börja igen nästa morgon utan att tappa dina Facebook-vänner, favorit Twitter-feeds eller Pinterests kan mycket väl vara det mest irriterande i dag Syssla.

Det är inte bara tråkigt som det kan vara, men du måste faktiskt komma ihåg att göra det, för att inte tala om att hålla alla typer av kablar till hands och krama väggar i timmar i slutet. Naturligtvis varar vissa enheter längre än andra, och du kan alltid använda kraftbanker när du är på språng när du behöver en snabb, utan plug-in-nödvändig pick-me-up.

Och låt oss inte glömma av trådlös laddning, som långsamt tar fart, även om den inte exakt är trådlös om dockningen måste vara fysiskt ansluten till en energiförsörjning för att allt ska fungera.

Slutligen, medan det inte löser det underliggande problemet, dvs den ständiga efterfrågan på mer juice, minskar snabbt laddningstekniken åtminstone den tid som slösas på att vänta . Liksom många mobila uppfinningar kommer detta sannolikt att bli riktigt användbart längs linjen när du kommer att kunna fylla tanken på bara några minuter.

Men det finns redan många Android-telefoner utrustade med Qualcomm Quick Charge 3.0- kapacitet - även några med trådlös laddning - eller liknande funktionalitet, och vi ger dig idag den grödan:

LG G7 ThinQ

Ditt batteri kommer att ladda extremt snabbt, tack vare den senaste Snapdragon-processorns Quick Charge 3.0-stöd. Det har också stöd för trådlös laddning, vilket innebär att du till och med kan ladda den utan kablar i snabba hastigheter. Dessa hastigheter är inställda på att bli ännu snabbare, med Qualcomm som nu stöder och certifierar trådlösa laddare.

HTC U12 Life

HTC har kämpat mycket i flera år nu för att försöka få sina telefoner att fånga. Människor är fortfarande ovilliga att köpa, men HTC U12 Life har gjort några goda framsteg löser in HTC-namnet. Som sagt stöder U12 Life både Quick Charge 2.0- och 3.0-standarder . Nackdelen är att du måste betala lite extra för att plocka upp en väggladdare eller trådlös laddare som ger dig vilken snabbladdningskraft.

Den goda nyheten är att U12 Life har ett ganska stort batteri, så när den laddas så kommer du att vara bra under större delen av dagen.

Pixel 3 XL

Pixel 3 XL är en av våra favoriter. Som den senaste smarttelefonen från Google är Pixel 3 XL en av de bästa de har så långt som snabbladdning går. Du får toppmaskinvara och en unik, modern design; men det finns också ett stort batteri som kommer att hålla dig hela dagen. Men om du närmar dig slutet av din laddning, tack vare Quick Charge 3.0-tekniken, kan du saftar det batteriet verkligen snabbt.

Detta är också ett måste för Android-purister. Gillar du inte uppblåsningen som Samsung och andra tillverkare skjuter ner i sina fans? Pixel 3 XL gör inte det, vilket ger dig en ren och ren Android-upplevelse. Dessutom, som en Google-enhet, Pixel 3 XL-ägare får alla de senaste Android-uppdateringarna under många år framöver.

Samsung Galaxy Note 9

På tal om Samsung är Samsung Galaxy Note 9 en annan som får en ganska snabb laddning. Som Samsungs största telefon ännu, den har ett stort batteri, men kommer med Quick Charge 3.0-teknik som kan juice den snabbt. Den har också snabb trådlös laddning inuti, med de flesta trådlösa laddare som ger den 10 watt laddkraft.

Det finns andra modeller av Galaxy Note 9 som inte har Quick Charge 3.0. Samsung tvingades i grunden att anpassa en hembryggad processor i många av dess avancerade flaggskepp, men som sådan utvecklade deras snabbladdningsteknik, vilket lovade en full tank på trångt 120 minuter, till och med trådlöst nötkött.

Lägg till en S-Pen i mixen, och Samsung Galaxy Note 9 passar perfekt för både tekniska entusiaster och elanvändare.

ZTE Blade V8 Pro

Blade V8 Pro från ZTE har fått flera starka kostymer, alla offentliggjorda och marknadsförda ganska aggressivt på amerikanska stränder på sent. Nummer ett, en vacker 5, 5-tums Quad HD-skärm. 2, en något gimmicky men skicklig 13 + 2 MP dubbel bakåtvänd kamera. 3, mer RAM än du någonsin skulle behöva på en mobil enhet. 4, ett respektabelt 3 140 mAh-batteri . Sist men inte minst, standarduppladdningstider: 30 minuter för att gå från 0 till 80 eller mer .

LG V35 ThinQ

80 procent på 30 minuter ? Det är extremt imponerande. Det är definitivt inte rekordbrytande eller trendmässigt, men totalt sett är det vad många moderna Snapdragon-baserade telefoner får. Den är också utrustad med en sekundär meddelandeskärm som kan vara både en energi- och livräddare, plus två framåtvända kameror för ... dubbla selfies?

Det är uppenbart att du har att göra med en one-of-a-kind produkt, och även om det inte är en snabbladdande mästare, får det jobbet gjort också utöver ett gäng andra ansträngande jobb.

BlackBerry KEY2

Om du använder fysiska QWERTY-skärmar på en Android-telefon, vet du hur svårt det är att hitta topp-to-Android-telefoner som uppfyller dessa specifikationer, särskilt i kombination med open source Android, Google-appar, en vacker böjd Quad HD AMOLED-panel och ett stort batteri. Lyckligtvis fäst KEY 2 alla dessa lådor och är särskilt kapabla att tillhandahålla 8 0 procent juice efter 30 minuter.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta smartphones med snabbladdningskraft. De flesta av dessa på vår lista kommer att få en avgift på 80 procent inom trettio minuter, från död till full.