Bästa robusta Android-surfplattor pengar kan köpa

Från lyx till handelsvara till absolut nödvändighet, att kunna ansluta till webben medan du är på språng och bära ditt arbete med dig långt och bredt har fått nya betydelser under de senaste åren, eftersom konventionella datorer förlorade ånga och ultraportabla alternativ snabbt fick dragkraft.

Bästa robusta Android-surfplatta

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PanasonicPanasonic Toughbook 19 Pekskärm PC-version Notebook280

SamsungGalaxy Tab S 10, 5-tums surfplatta157, 25

SamsungGalaxy SM-T360NNGAXAR 8 "1, 5 GB RAM 16 GB Tablet149, 95

BobjGearBobj robust etui för Samsung Galaxy Tab S 10.5 Tablet23, 75

PanasonicToughpad FZ-A1BDAAZ1M 10, 1-tums 16 GB Tabletkontrollera pris

Och medan de flesta smartphone- och surfplattaägare för närvarande fortfarande faller i ljusa till måttliga användarkategorier när det gäller deras produktivitet och utbud av utförda uppgifter, tar vissa prylar mycket på allvar, beroende på dem för att inte underhålla och roa, utan lägger bröd på bordet.

Dessa kraftanvändare är inte samma så kallade strömanvändare som Apple eller Samsung vanligtvis adresserar med en ny iPhone, iPad eller Galaxy-lansering. De är verkliga, moderna John McClanes, som rockar Casio Commandos, Kyocera Torques eller Cat B15s som "dagliga förare", inte för att de får dem att känna sig mer manliga, utan för att en böjbar XS eller Galaxy Note 9 inte kunde få ett genomslag en arbetsdag utan att spricka under tryck.

De är inte hjältar; de gillar bara saker som görs på ett visst sätt. De arbetar under hårda utomhusförhållanden men klagar aldrig. Även på fritiden älskar de att umgås i naturen med naturens styrkor och brister.

De är inte rädda för en stänk av vatten, damm, smuts, extrema temperaturer, höjder eller saker som strålning eller vibrationer. Vissa kan till och med ta en kula utan att blinka. Var och en av dem behöver dock överlevnadsverktyg, och en bra utgångspunkt är de robusta Android-smartphones som vi rekommenderade för en stund tillbaka.

Nästa steg? En solid men kompakt och bärbar, säker, smidig och kraftfull robust Android-surfplatta. Ja, vi vet, Windows har överhanden, för det mesta, i denna grovt förbisett nisch. Men om du ser tillräckligt hårt ut, här är några av de bästa Google-drivna alternativen du kan hitta:

Vanquisher Rugged Android Tablet

Bara så att vi inte skrämmer dig direkt utanför fladdermusan, har vi beslutat att starta nedräkningen av de bästa robusta Android-flikarna med kanske världens säkraste.

Som du kan förvänta dig är det på den tjockare sidan, och i slutändan skyddar skärmen och hårdvaran inifrån från skada. Och med tanke på geting i midjan och lågt pris är de 8 inches inte fjädervikt, motstår extrema förhållanden som hög höjd, chocker, vibrationer och minimala eller maximala temperaturer, med tillstånd av MIL-STD -810G-certifiering.

Stylistic kan också förbli hel efter att ha tappats några gånger, men det är bäst att skydda den från våldsamma kontakter med hårda ytor. Framför allt är M532 en konstruktionsorienterad platta som erbjuder en mängd säkerhetstillägg och dataskyddsmetoder, men också en stil som passar bättre på en byggplats eller krigszon istället för en affärsmiljö.

Panasonic Toughpad FZ-G1

Bara så att du vet har robusta tabletter utvecklats, med många av dem flyttade mot Windows-plattformen. Medan vi fokuserar på Android-surfplattor för den här listan, kunde vi inte sluta nämna Panasonic Toughpad FZ-G1.

Toughpad FZ-G1 vågar gå dit ingen tablett har gått tidigare ”. Vilket innebär att du vill sätta på dig en skyddshjälm när du är på tjänst som till exempel en entreprenör, men det här barnet kan hantera alla miljöer av sig själv.

Ja, det är så tufft. Och Panasonic kanske inte listar kulmotstånd som en av skifferens funktioner, men ärligt talat, det här är din säkraste insats för en krigskamrat.

Den är massiv, vid 4, 55 pund, den kan hantera upprepade droppar från yrselhöjande höjder, och det är naturligtvis MIL-STD -810G-certifierat . Slaktkroppen är innesluten i magnesiumlegering, hörnskydden är gjorda av elastomer, och du får alla typer av hårdvarukrypteringsmetoder, den högsta graden av lösenordssäkerhet, rot- och antivirusskydd. Det kommer även med LTE-stöd på släp.

Galaxy Tab Active 2

När vi kommer tillbaka till Android-surfplattor har vi Samsungs egen Galaxy Tab Active2. Vi kommer dit du kommer från och skylla inte på dig, men tro det eller inte, Galaxy Tab Active 2 är tänkt att vara ännu starkare än den andra Panasonic Toughpad. Bortsett från att uppfylla alla militära standarder för allt från extrema temperaturer till regn och frys, sportar den här kompakta lilla 8 incherna en förseglad " väderdesign " med IP68-certifiering att starta.

Och den upphöjda ramen ökar LCD-stötskyddet . Översättning: du kan släppa Galaxy Tab Active2 på ansiktet om och om igen, och den kommer inte att spricka.

PoptelUSA Rugged P9000 MAX

Det vi gillar mest med PopelUSAs designmetod är att de visste från början att deras målgrupp inte kunde bry sig mindre om stil och elegans. Det finns inga estetiska klockor och visselpipor här, bara en 5, 5-tums surfplatta som är liten nog att hålla i ena handen och "byggd för att överleva." Tänk på att skärmen är 5, 5 tum, men på grund av den robusta omgivningen är den mycket större än.

Sex fot droppar, extrema temps, solstrålning, du namnger det, det kan hantera det. Åh, och skärmen är perfekt läsbar under de mest utmanande ljusförhållandena, plus handske-vänliga. Det finns också upplåst 4G-anslutning här.

Garanterat att hålla dig minst tre år med ständiga missbruk, kör P9000 Max Android 7.0 och paketerar 4 GB RAM, samt 64 GB intern lagring.

Xplore XSlate D10

2 200 dollar är fortfarande mycket pengar, men inte bara är XSlate D10 lite billigare än vissa alternativ på marknaden, utan den är också större, på 10 tum, och därmed mer produktiv. Självfallet kan det också vara mycket missbruk, speciellt upprepade droppar i varje kant, hörn, plus direkt på ansiktet, inklusive betong från höjder upp till 4 fot.

Då har du alla extrema förhållanden som inte påverkar användbarheten hos den stora killen i det minste, som inkluderar temperaturer mellan -4 ° F och 140 ° F, blåser regn, 95% luftfuktighet, funktionell chock, 15 000 fot höjder, vätskekontaminering och solstrålning.

När det gäller säkerhetsalternativ och snygga tillägg och funktioner, utrustade Xplore detta djur med Gigabit Ethernet-, CAC- och smartkortläsare. Den körs på Android Lollipop, men robusta djur kör vanligtvis inte det senaste och bästa, eftersom målmarknaden inte alltid bryr sig om uppdateringar och "nya".

Motorola ET1

Satsade på att du inte visste att denna sak fortfarande fanns, va? Tja, det har förvånansvärt överlevt Motorolas uppgång och fall, dess reträtt från tablettmarknaden och successiva uppköp från Google och Lenovo. Naturligtvis är det inte längre allmänt tillgängligt, men Amazon säljer det direkt, och priset är inte så illa ... alla saker som beaktas.

Tänk på att Moto satte Jelly Bean på 7-incherna ett tag tillbaka, så programvaran ska åtminstone vara silkeslen. Hårdvaran, inte så mycket, eftersom den dual-core TI OMAP 4-processorn är fruktansvärt föråldrad. Den här är inte lika hållbar som några av de andra utmanarna. ET1 är fortfarande ett toppval för företagets användare tack vare sin hanterbarhet, säkerhet och hållbarhet.

Specifikationen innehåller en streckkodsscanner, en fenomenal baksidekamera på 8 MP, 1 GB RAM och skydd för 4-fots droppar, termisk chock, fuktighet, etc., etc.

Innan vi packar upp vill vi påminna er om att Android-universum är extremt flyktigt, så håll utkik efter alternativ som ännu kommer.