Bästa robusta Android-smartphones kan pengar köpa

Om du letar efter en robust telefon, kan du slänga i leran och gå i strid i skyttegraven, fortsätt nedan för att hitta vår lista över bästa robusta smarttelefon som finns. Men om du inte kryper runt i leran hela dagen för att leva, rekommenderar vi Cat S60 för vardagligt bruk.

Du vet hur smarttelefontillverkare alltid gillar att flagga hur deras senaste, stoltaste, kostsamma "avancerade produkter" tillgodoser behoven hos "elanvändare" och så motiverar de upprörande prislapparna? Tja, om du frågar mig, fick de definitionen av elanvändare fel.

Bonafide-kraftanvändare bryr sig inte om hur snabba, dumma katt YouTube-klipp laddar på sina handdatorer. Eller om de smidigt kan köra den senaste utbetalningen av Angry Birds. Istället vill de ha enheter som kan överleva krig, faktiska krig utan att brinna.

Quad HD-skärmar? Vad sägs om okrossbart glas med precis tillräckligt med pixlar för att kontrollera fotbollsresultat? “Sanna” octa-core chips? Spara det, och ge oss en gizmo som vi kan studsa från 4 tum tjocka betongväggar. PureView 41 MP-kameror? Nej tack, men ett batteri som kan hålla mer än ett par dagar på en enda laddning skulle vara trevligt när det strandade på en öde ö mitt i ingenstans.

I första hand vill vi ha telefoner som Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone skulle använda i "Terminator 5" och "Rambo: Last Stand", inte leksaker för Robert Pattinson eller Taylor Lautner för att uttrycka sina känslor för Kristen Stewart i "Twilight." några sådana grova, robusta, robusta modeller finns, och vi valde sju som vi tror kan få till och med Machete ompröva hans inställning till textning.

Samsung Galaxy S8 Aktiv

Först på vår lista är Samsung Galaxy S8 Active. Samsungs flaggskeppstelefoner är vanligtvis ganska ömtåliga, vanligtvis med glasbaksida och en ganska ömtålig skärm. Som sagt, Samsung anpassade en av sina flaggskeppstelefoner till en robust packad och kallade den Samsung Galaxy S8 Active.

Det kommer med många samma specifikationer som i Galaxy S8, men i ett robust paket - en 5, 8-tums Super AMOLED-skärm, en 12-megapixelkamera och till och med Snapdragon 835-processor. Det har ett stort batteri och trådlös laddningsförmåga också.

CATERPILLAR CAT S61

Detta robusta djur är något du inte kan gå fel med. CAT har försökt skapa en avancerad smarttelefon här för dem som vill ha toppmaskinvara i en telefonkropp som tål risker på byggplatser och hårda miljöer. Naturligtvis är det vattenskyddat för dunkar på upp till 60 minuter i 3 meter djupa floder, sjöar, vad som helst. Och enligt uppgift omöjligt att bryta .

Så den kan tåla hårda miljöer tack vare sitt militära skydd, men hur är det med hårdvara och mjukvara? Den har en ganska härlig Qualcomm octa-core-processor och en 5, 2-tums 1920 x 1080 Full HD-skärm som ger media liv. Den har en laser för att hjälpa till att mäta avstånd och till och med en termisk kamera. Kameran är 16 megapixlar och kan också användas under vattnet. Åh, och det bästa? Trots att detta är en robust "konstruktion" -telefon, kör den fortfarande Android Oreo.

CATERPILLAR CAT S60

Du är förmodligen alla bekanta med IP58- och IP67-certifieringar sedan Galaxy S5 och Sony Xperia Z2 tog dem till mainstream, men den robusta CAT S60 lägger till MIL-STD -810G-referenser i mixen. Vad betyder det exakt? Tja, den här dåliga pojken är inte bara avskärmad mot oavsiktliga vattendrag, den kan också ta ett slag, liksom hantera solstrålning, termisk chock, fuktighet, vibrationer . CAT säger att den tål en droppe på hela 1, 8 meter.

Jag skulle inte gå så långt som att säga att det kommer att ta en kula för dig, men du kan använda den i öknen, på Nordpolen, när det regnar kan du slå det (men varför skulle du göra det?), Släpp det närsomhelst varsomhelst. Programvara ombord? Den levereras med Android 6.0 Marshmallow men borde också ha en uppdatering längs linjen. Hårdvaraspecifikationer? En 4, 7-tums 1280 x 720 pixlar res-panel och lite ganska hårdvara. Det finns till och med en 13-megapixelkamera som kan fungera under vattnet.

Ulefone Armor 3T

Det finns en 5, 7-tums skärm inuti, walkie talkie-funktioner, 4 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme och en snabb processor. Skärmen är förmodligen den mest imponerande här, eftersom du ofta inte ser ett 18: 9-bildförhållande med en 2, 160 x 1080 Full HD-upplösning i ett robust djur som det här.

Den är också dammtät, vattentät plus MIL-STD-810G-certifierad, precis som CAT-telefonerna. Den sitter i mellanklassen så långt som hårdvara går, men har ett enormt batteri på hela 10 300 mAh. Den här saken kommer att pågå i flera dagar på en enda avgift. Inte bara det, men det har Android 8.1, vilket är något du inte ofta ser i robusta telefoner.

Kyocera DuraForce XD

Sade någon perfektion? Ahem, träffa Kyocera's DuraForce XD. En slående, robust, muskulös, jättefull men ändå stilfull telefon. Den nästan 6-tums telefonen är en nästan felfri blandning av fysisk styrka och högpresterande Android-stödd hårdvara.

Den LTE-aktiverade hunk är skyddad mot 4-fots droppar, 30 minuter 1, 5 m djup vattendunkar, regn, tungt damm, salt dimma, fuktighet, solstrålning, ultra-lågt tryck, temperaturer så höga som 85 ° C och så låga som -25 °. För det första är det praktiskt taget oförstörbart.

Åh, ja, och den har lite rejäl hårdvara inuti, och håller saker och ting igång. Den har också ett stort batteri, som kommer att hålla dig igång hela dagen.

Cubot King Kong

Denna lilla överlevande liknar Cubot King Kong väsentligen, ganska mycket motstå samma "tryck" med liknande nåd och stödjer 4G LTE .

Tekniskt kan den tåla kortare, mer "avslappnade" simmar än några av dess konkurrenter. Det finns dock några anmärkningsvärda funktioner inuti, som ett stort batteri, bra skärm, Android 7.0 och till och med Dual SIM-funktioner.

Kyocera vridmoment

Om du letar efter en robust telefon som kan hantera samtal och sms med lite smart funktionalitet som kastas in, är Kyocera Toreque den enkelhet du behöver. Extreme är momentets mittnamn, ännu en gadget som uppfyller militära standarder för allt från damm till transportchock, höga eller låga temperaturer, bland annat solstrålning . Där vridmomentet verkligen imponerar, är dock i batteriets livslängd, packar en ginormous 2.500 mAh juicepress vars autonomi är långt utöver Android-flaggskeppsenheter. Tänk 20 timmar i kontinuerlig samtalstid, och eventuellt upp till en vecka i normal användning.

Dom

Vad säger du, actionfilm aficionados / utomhus tech geeks? Är något av ovanstående din idealiska krigskamrat? Har du några andra förslag? Skulle du kanske ha rankat våra bästa smartphones i en annan ordning? Låt oss veta dina idéer i kommentarerna, och eventuella förslag kan läggas till i vår lista i framtiden!