Bästa mobila Bluetooth-tangentbordstillbehör för din Android-surfplatta

Låt oss vara uppriktiga; vi var alla lite försiktiga med surfplattor när de först uppstod som "bärbar datorersättare." Det var uppenbart att de inte hade något på traditionella datorer när det gäller kraft och produktivitet, bara stod ut med kompakta formfaktorer och dock iPads, prisvärdhet.

Bästa Bluetooth-tangentbordet

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LogitechLogitech Bluetooth Easy-Switch K811 Keyboard199, 99

LogitechLogitech diNovo Edge Keyboard151, 99

1byone1byone trådlöst Bluetooth-tangentbordkontrollera pris

OMOTONOMOTON? Ultra-Slim Bluetooth-tangentbord13, 99

EC TECHNOLOGYEC-teknik fällbart Bluetooth-tangentbord29, 99

Endast den senare forten verkade inte tillräckligt för att göra en ståndpunkt mot lika billiga netbooks. På något sätt lyckades flikarna ändå, vilket ledde till att minidatorböcker försvann och under några år åtnjuter en snabb popularitetsökning.

Nu är marknaden i en liten nedgång eftersom konventionella datorer visar tecken på återuppblickning, så det är innovativt eller kasta in handduken för OEM-tillverkare som Samsung, LG, Asus, Lenovo, Amazon, Microsoft och till och med Apple. Det kämpande industrisegmentets räddningsgrad kan mycket väl vara tangentbordstillbehör, eftersom det praktiskt taget inte finns något sätt att sänka priserna ytterligare.

Med phablets i uppgången kan surfplattor hålla matchande förmågor med smartphones i jumbo-storlek och förlora eller minska produktivitetsgapet som skiljer dem från bärbara datorer och stationära datorer och hoppas på det bästa. Här är några av dina bästa alternativ för universal-tangentbordstillbehör som finns tillgängliga på Amazon, såväl som några anteckningsböcker som omvandlar anteckningsböcker uttryckligen utformade för de mest populära Android-flikarna och om:

Jelly Comb B047 Foldable Bluetooth Keyboard

Jelly Come B047 är ett annat trevligt tangentbord för både Android-surfplattor och telefoner. Den kan fällas upp och kastas i ryggsäcken för senare användning eller kan passa i fickan. En enda laddning får du bara cirka två timmars användning här, vilket är tillräckligt för en snabb studieperiod på kaféet.

Nycklarna känns väldigt trevliga - med lite resor behöver du inte oroa dig för att dina händer kommer ihop. De ger också en viss konstruktiv taktil feedback.

Jelly Comb BK230 Dual Channel Multi Device Bluetooth Keyboard

Till sist, men säkert inte minst, har vi Jelly Comb BK230. Det har kanske inte det mest attraktiva namnet, men det här är ett Bluetooth-tangentbord med två kanaler med flera enheter. Det är ett tangentbord i full storlek och är inte vikbart. Den fulla storleken är fin, eftersom den är lättare på händerna när det gäller ergonomi.

Det fina med det här tangentbordet är verkligen multifunktionsfunktionen, vilket gör att två enheter kan anslutas till detta tangentbord på en gång, till exempel en Android-surfplatta och telefon. Placera dina två enheter i tangentbordet och du kan snabbt växla mellan telefonen eller enheten som du vill använda just nu.

Anker Ultra Compact Slim Profile Wireless Bluetooth Keyboard

Tillbaka till dagen för att ta tag i hela 60 dollar är Anker Ultra Compact, ja, liten, och tar upp "två tredjedelar av ett traditionellt tangentbord." Återigen, både forte och svaghet, eftersom smala utrymme begränsar funktionaliteten.

Samtidigt är 18-månadersgarantin säker på en fin touch och det laddningsbara 800 mAh litiumbatteriet lovar upp till 6-månaders autonomi baserat på 2 timmars daglig användning. Inte för illa ... för 20 musslor.

AmazonBasics Bluetooth-tangentbord

Stora, rena, okomplicerade, snabba och tysta, den helt svarta perifera AmazonBasics fungerar med alla Android 3.0+ enheter, inte bara Kindle Fires. 30 fotområdet är imponerande, och de glödande recensionerna berömmer den snabba anslutningen, lyhördheten, noggrannheten och bekvämligheten med Bluetooth-tangentbordet. Det låter som ett måste-köp om du inte har råd med något av följande.

Jelly Comb Portable Foldable Bluetooth Keyboard

Den är bärbar, den är hopfällbar, ergonomisk och mångsidig och pressar direkt i byxfickan om du behöver det. Naturligtvis är det överbelastat också, så professionella skrivare bör leta någon annanstans efter sina krav på affärsresor.

Det som verkligen är anmärkningsvärt med den andra Jelly Comb-artikeln på vår lista är aluminiumkonstruktionen i flygplan, vilket säkerställer ”överlägsen styvhet” och stellar uthållighet trots den hopfällbara designen.

Logitech Bluetooth Multi-Device K480

På marknaden för ett stiligt, kraftfullt ”fullstorigt” tangentbord, kan du enkelt koppla ihop med ditt skrivbord, smartphone och surfplatta ? Du kan inte gå fel med Logitechs Windows, Mac, Android och iOS-kompatibla K480.

Denna sak låter dig smidigt växla mellan tre samtidigt anslutna trådlösa Bluetooth-prylar. Det erbjuder en "bekant" layout med alla genvägstangenter som du har vant dig med att använda och kräver inte ett tredjepartsstativ för att hålla fliken i perfekt vinkel för att skriva och läsa .

Microsoft Universal Mobile Keyboard

Det kanske känns konstigt att para ihop en Redmond-sammankoppling med en Android, men en titt på det här tangentbordet, och du kommer att inse att det är det bästa i sin klass. Den är stor men inte skrymmande, ergonomisk men ändå inte tunn, varar upp till sex månader på en enda laddning och ger ett avtagbart universalskydd / stativ . Det är mer än en kringutrustning; det är ett tillbehör som byter enhet.

Brandtangentbord

Skapad för "sömlös integration" med Amazons nyaste Fire HDX 8.9, det stöder också Fire HD 6 och 7 och "andra Kindle Fire HD och HDX-tabletter." Men det är det. Ingen fullskalig Android-kompatibilitet här.

Den stora pekplattan, 4, 8 mm tjockt midja, olika genvägar och 2-månaders “aktiv användning” -batteri är bara några av det här tangentbordets starka kostymer. Om du vill få ut det mesta av din Fire HDX 8.9-upplevelse måste du dock köpa läder origami-fodralet också.

Elegant, skyddande och fantastiskt mångsidigt, fodralet och tangentbordet går ihop vackert och förvandlar din vanliga 8, 9-tumsflik i något som överskrider mobila och stationära gränser.

Samsung tangentbordfodral för Galaxy Tab Pro / Note Pro 12.2

Ja, det är kostsamt, även efter en betydande rabatt, men det är utan tvekan värt det om du vill konvertera en av Sammys ”professionella” 12 tumers till en bona fide hybridbärbar dator. Betygsatt till 4, 5 stjärnor av 72 mest nöjda kunder. Tangentbordet fungerar som ett skyddande fodral och fungerar som en charm för felfri skrivning .

Samsung tangentbord fodral för Galaxy Tab S 10.5

Kanske den bästa Samsung-surfplattan förtjänade ett lika premium-tillbehör 2-i-1, och det är precis vad den fick. Det finns ingen styrplatta här, så du kommer inte att lura någon att tro att du äger en verklig anteckningsbok. Men tangenterna är utmärkt avstånd från varandra, snabba att reagera, anständigt robusta och batteriet håller i evigheter .

Logitech Type-S för Galaxy Tab S 10.5

Inte nöjd med Samsungs egenutvecklade Tab S 10.5-förslag av någon anledning? Detta 2-i-1-fall / tangentbord från Logitech. Det syftar till att skydda din vackra Super AMOLED-gadget mot oavsiktliga stötar, repor och spill medan du erbjuder "laptop-liknande typning" på en vanlig tangentbordslayout med Android-genvägar som läggs till i ekvationen. Tufft samtal, va?

Nexus 9-tangentbordfolio

Trevlig att spendera mer än en tredjedel av Google-flikens högsta pris på en rudimentär "tangentbordfolio"? Det är där du har fel. Det mångsidiga tillbehöret är lika mångsidigt som dessa saker kommer, för att inte tala om snygga, lätta, smala och uber-produktiva i tangentbordsläget.

Vi vet, vi vet, du skulle ha älskat en pekplatta, ett litet rum mellan tangenterna. Men lita på oss när vi berättar att inget universellt tangentbord någonsin kommer att komplettera N9 som det gör.