Bästa gratis Android-antivirusappar 2020 för Galaxy S7 Edge

Säkerhet mot skadlig kod eller virus är en av de viktigaste sakerna att tänka på när du har en telefon idag. Om du undrar vad som är de bästa gratis antivirusprogrammen för Android som du kan använda på din Galaxy S7 Edge, bör den här artikeln hjälpa till.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Bästa gratis Android-antivirus: McAfee

Om ditt mål med att installera ett antivirus är att få ett fullständigt antivirusskydd gratis är McAfee det rätta valet för dig. Även om premiumversionen av detta anvirus har bättre funktioner har den fria versionen en solid antivirusskanning och borttagning av skadlig programvara. Detta gör det till ett utmärkt första val i listan. Den rankas konsekvent högt i AV-test under alla år så det är ett tillförlitligt extra skydd för din enhet.

Beroende på den nuvarande programvaruversionen och operatören kan McAfee-säkerhetsprogramvara redan installeras på din Galaxy S7 Edge. Försök kontrollera under Inställningar> Enhetsunderhåll> Enhetssäkerhet för att se om du kan se McAfee-logotypen. Om den är där behöver du inte installera McAfee igen från Play Store.

Installera McAfee Mobile Security: Antivirus, Wi-Fi VPN & Anti-Theft från den här länken.

Bästa gratis Android-antivirus: Kaspersky

Även om den amerikanska regeringen har taggats som opålitlig på grund av dess påstådda länkar till ryska cyberenheter, tycker många Android-ägare att det är ett av de bästa gratis Android-antivirussen för 2020. Vi har inga direkta bevis för att Kaspersky är riskabelt så vi kan inte helt förbjuda det från den här listan. Baserat på våra års användning i flera plattformar har Kaspersky dock endast varit utmärkt så vi tror inte att det verkligen är något problem att använda det, såvida du inte är en amerikansk regeringsanställd eller medborgare med något att dölja.

Installera Kaspersky Mobile från den här länken.

Bästa gratis Android-antivirus: Avast

Avast antivirus har mycket att erbjuda. Även gratisversionen förpackar ett antal användbara funktioner som har praktiska applikationer för många användare. Till exempel inkluderar den kostnadsfria versionen en samtalsblockerare, brandvägg och en stöldskyddsåtgärd som kan låta dig fjärrlåsa eller torka av enheten om den är stulen eller förlorad. Dessa är ovanpå det typiska antivirusskanningsskyddet.

Gratisversionen hålls flytande av annonser men du kan välja att betala en liten summa för att göra den helt annonsfri.

Installera Avast Antivirus - Mobile Security & Virus Cleaner från den här länken.

Bästa gratis Android-antivirus: BitDefender

Om du letar efter en lätt antivirusapp är BitDefender ditt val. Det är definitivt ett av de bästa gratis Android-antivirusprogrammen för 2020 på grund av detta. BitDefender körs bara när du tillåter det och det smyger sig inte bakom ryggen genom att springa i bakgrunden. Det är ett antivirus på begäran i den meningen att det bara körs om du vill. Se bara till att inte glömma att skanna din enhet regelbundet.

Installera Bitdefender Antivirus Free från den här länken.

Bästa gratis Android-antivirus: Norton

Det sista, men definitivt inte minst, i denna lista är Norton antivirus. Den här är hittills en av de mest effektiva antivirusprogram vi hittills hittat eftersom det kunde upptäcka 100% av all Android-malware i ett AV-test för några månader tillbaka. Om din prioritering är datasäkerhet eller stor chans för skadlig programvara är Norton ditt bästa alternativ från den här listan.

Hämta Norton Security och Antivirus från den här länken.

Vi hoppas att den här listan över bästa gratis Android-antivirusappar under 2020 hjälper dig att bestämma vilken antivirusapp du ska använda. När det gäller antivirus är det en bra idé att inte hamstra. Att ha mer än en gör det inte nödvändigtvis bättre för dig. I själva verket kommer du troligtvis att stöta på prestandaproblem på din enhet om du installerar mer än en antivirusapp på din enhet, din Galaxy S7 Edge kan krascha eller drabbas av långsam prestandaproblem. Om du vill kontrollera varje antivirusapp i listan måste du först avinstallera den andra.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.