Bästa Ethereum-plånböcker för iPhone år 2020

I juni nådde priset på Ethereum det nuvarande högt på 396 $. Med tanke på att det var ungefär $ 8 i början av 2017, är det säkert att säga att Ethereum vinner ånga, med vissa experter som förutspår att det snart kommer att ta förbi Bitcoin som världens mest populära cryptocurrency.

Och när priset på Ether, Ethereums cryptocurrency token, ökar, så ökar också efterfrågan på säkra, pålitliga Ethereum-plånböcker.

Intresserad av att investera i Ethereum, Bitcoins eller andra Altcoins? Så här köper vi Ethers och Bitcoins. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Vad är Ethereum?

Ethereum är mer än ännu en cryptocurrency. Det är en decentraliserad, blockchain-baserad distribuerad datorplattform som kan köra smarta kontrakt. Det är stödet för smarta kontrakt som får många att tro att Ethereum snart kommer att överta Bitcoins.

Smart kontrakterar data tillbaka till 90-talet, men deras praktiska implementering har möjliggjorts tack vare blockchain-tekniken, en distribuerad databas som används för att upprätthålla en kontinuerligt växande lista över poster på ett sätt som i sig är motståndskraftigt mot modifiering av data.

Med smarta kontrakt är det möjligt att programmera villkoren i avtalet mellan köpare och säljare för att underlätta, verifiera och genomdriva utförandet av ett kontrakt. "[Smarta kontrakt] körs exakt som programmerade utan någon möjlighet till driftsstopp, censur, bedrägeri eller inblandning från tredje part", förklarar Ethereums officiella webbplats.

Eftersom utförandet av smarta kontrakt kräver beräkningskraft som någon måste tillhandahålla, betalas instruktionerna inbäddade i Ethereum-kontrakt i Ether. Följaktligen kan de som äger mycket Ether betala för många smarta kontrakt. Om smarta kontrakt verkligen blir framtiden för finansiella tjänster och den offentliga sektorn kommer värdet på Ether att skyrocket.

Bästa Ethereum plånböcker för iPhone

Om du äger en iPhone och vill prova Ethereum har du flera fantastiska alternativ för hur du lagrar din Ethers säkert. Liksom alla cryptocurrency plånböcker tillhör Ethereum plånböcker två breda kategorier: molnbaserade plånböcker och lokala plånböcker.

Molnbaserade plånböcker är värd för den privata nyckeln till ditt konto i molnet. Detta innebär att du är prisgiven för din plånbokleverantör och deras förmåga att säkra sina servrar och ditt konto. Lokala plånböcker lagrar din privata nyckel antingen på din dator eller på en speciell hårdvara, vilket gör dig ansvarig för säkerheten i din Ethereum plånbok.

Coinbase

Grundades 2012 och det populära Bitcoin-utbytet Coinbase har nyligen fått godkännande från New York Department of Financial Services för att handla Ethereum- och Litecoin-valutor, vilket ytterligare utvidgar omfattningen av sina globala utbytstjänster.

Du kan ställa in en Ethereum-plånbok på Coinbase på mindre än en minut och omedelbart njuta av de pålitliga och beprövade tjänster som utbytet erbjuder. Kom bara ihåg att Coinbase kommer att lagra den privata nyckeln till din Ethereum på deras servrar och sätta dig förlåtet med deras servicevillkor och säkerhetsåtgärder. För att använda Coinbase på iPhone är det bäst att ladda ner den officiella appen från App Store.

Ledger Nano S

Ledger Nano S kan se ut som en vanlig flash-enhet vid första anblicken, men det är faktiskt en kapabel cryptocurrency-plånbok med robusta säkerhetsfunktioner och möjligheten att fungera som en andra autentiseringsenhet för andra tjänster.

För att ställa in Ledger Nano S, ansluter du den till din dator med en USB-kabel och väljer ett PIN-nummer. Därefter ger Nano S 24 ord att notera på ett återställningsark. Dessa ord kan hjälpa dig att återställa din plånbok i kan du tappa eller skada din Ledger Nano S hårdplånbok. Med Ledger Nano S konfigurerad och ansluten till din dator kan du använda den officiella Chrome-appen för att skicka och ta emot kryptokurser.

MyEtherWallet

MyEtherWallet beskriver sig själv som ett gränssnitt på klientsidan som inte har dina nycklar. Till skillnad från andra webbaserade Ethereum-plånböcker, behåller MyEtherWallet dina privata nycklar på din lokala maskin, vilket ger dig möjligheten att enkelt skapa en Ethereum-plånbok utan att köra en full nod och sända och lagra hela blockchain på din dator.

När du har genererat din Ethereum plånbok på webbplatsen får du flera alternativ för att spara din privata nyckel. Du kan ladda ner en .JSON-fil med en krypterad version av den privata nyckeln, ladda ner en .JSON-fil med en okrypterad version av din privata nyckel, eller helt enkelt kopiera den privata nyckeln i dess vanliga textform. Transaktioner kan sedan göras med det mobilvänliga webbgränssnittet, som kör felfritt på alla iOS-enheter.

Exodus

Exodus är en vacker lokal Ethereum plånbok som är tillgänglig för Windows, Mac och Linux. Exodus krypterar privata nycklar och transaktionsdata lokalt, och det stöder Aragon, Augur, Bitcoin, Decred, Dash, EOS, Ethereum, Golem och Litecoin.

Skaparna av Exodus ville "ta bort det geekkravet att använda cryptocurrency och göra design till en prioritet." Det var därför de skapade en hel uppsättning fantastiska ikoner för att hjälpa användare att visuellt förstå hur plånboken fungerar och vad varje knapp gör. Men utöver det ytliga är Exodus också säker och öppen källkod. Det spelar ingen roll om du är en erfaren cryptocurrency-investerare eller någon som bara doppar tårna i cryptocurrency-vattnet, Exodus har något att erbjuda vem som helst.

Jaxx Blockchain Plånbok

Jaxx är en plånbok med flera plattformar som körs på iOS, Android, macOS, Chrome, Windows, Linux och snart också på dedicerad hårdvara. Det kombinerar framgångsrikt ett elegant användargränssnitt med robusta funktioner och avancerad säkerhet. Jaxx stöder flera kryptokurser och lagrar alla privata nycklar lokalt, så du kan vara säker på att ingen förutom dig kan komma åt din digitala skatt.

Även om Jaxx inte är öppen källkod av olika säkerhetsskäl tillåter utvecklarna fortfarande kodkontroll på flera sätt. För att visa att de inte har något att dölja har de till och med placerat en knapp som gör att vem som helst kan se källkoden direkt på hemsidan.

Dom

Som du ser finns det många olika sätt att lagra ditt Ethereum och andra mynt. Det är värt att notera att många onlinetjänster idag har varit offer för attacker från hackare, vilket resulterat i att många människor förlorade sina Ethereum och andra mynt. Som sagt, den säkraste metoden för att lagra dina digitala mynt är att gå via Ledger Nano S.

Ledger Nano S är inte ansluten till Internet, så dina Ethereum-mynt - och andra digitala mynt - kan aldrig bli offer för en attack från hackare. Se bara till att du aldrig tappar USB-enheten!

Intresserad av att investera i Ethereum, Bitcoins eller andra Altcoins? Så här köper vi Ethers och Bitcoins. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.