Bästa barnvänliga Android-surfplattor tillgängliga idag (juni 2015-utgåvan)

Det har inte varit mycket rörelse på den barnfokuserade frigöringsfronten för gadget det senaste året, mellan den tid som vi samlade de bästa tablettvalen för dina små och nu. Men kanske är det en falsk känsla av tysthet som vi plockar upp, och enhetstillverkare valde helt enkelt att minska sina marknadsföringsinsatser inom nisch.

Det är ju ett väldigt speciellt industrisegment som Samsung, Amazon, Fuhu och Leapfrog har att göra med här, och målgruppen svarar förmodligen inte på traditionella kampanjtaktiker.

Mobil- och datorutställningar, pressmeddelande distribution via konventionella kanaler, TV-annonser, de är alla definitivt arkaiska och ineffektiva när småbarn och tonåringar delar sin tid mellan skolan, roliga utomhusaktiviteter (förhoppningsvis) och sociala medier (tyvärr).

Men att nå ut till föräldrarna är utan tvekan nyckeln till ungdomarnas hjärtan, och mun till mun, marknadslivslängd, liksom ofta rabatter ger ofta de bästa försäljningsresultaten. Spela vår roll som alltid utan att försöka sälja dig någonting, här är våra barnvänliga Android-flikrekommendationer för juni 2015, baserat på Amazon- användarrecensioner, ålder och prisvärdighet, beställda från det billigaste till det billigaste:

InnoTab 3S Plus - $ 55 i blått; 68 $ rosa

Mindre dyr än en uppsättning av Harry Potter Blu-ray-skivor, åtminstone i blått, är 3S Plus vad de kallar en "lärande" surfplatta. Översättning - det är inte ett kraftverk av någon fantasi, och att gåva det till ett barn över tio år kommer att hamna i en dålig tid för er båda.

Den huvudsakliga förhanden här är att dela ut "ålder lämpligt nedladdningsbart innehåll" från 2 till 9 år, vilket garanterar att ditt barns unika utbildnings- och spelbehov uppfylls på lång sikt. Om 4, 3-skäret (ja, det är så litet) varar naturligtvis.

Nu bygger kvaliteten vanligtvis på en skiffers prisklasse, men den billiga Innotab ser ganska robust ut vid en första anblick, så att du kan låta dess "ägare" spela på den utan tillsyn.

Dragon Touch 7-utgåvan 2015 - $ 60

Med Zoodles förinstallerat är det enkelt att ställa in föräldrakontroller och blockera oönskat innehåll på denna förvånansvärt avancerade 7-incher, trots att det finns Google Play-åtkomst. KitKat-programvaran, som stöds av en fyrkärnig 1, 2 GHz-processor, säkerställer att Dragon Touch kan vinda genom videor och spel, även om RAM-minnet på 512 MB verkligen är skimpy.

Hållbar och lätt samtidigt, den silikonfodralskyddade Android har fått en imponerande 4, 7 av 5 startar på Amazon efter över 100 kundrecensioner. Det är i huvudsak den ultimata kvalitetssäkringen.

LeapFrog LeapPad 3 - 78 dollar och uppåt

Tekniskt sett bygger detta på ett proprietärt operativsystem som inte har något att göra med Android, så det borde inte ens vara på vår lista. Men vi är villiga att göra ett undantag för att se hur populär den lilla 5 bågen fortfarande är.

Det är inte vackert, det är inte nytt, väldigt komplex, packat med innovativa funktioner eller engagerande appar och spel. Men det specialdesignade inlärningsbiblioteket innehåller allt du kan önska för att ge junior den bästa möjliga utbildningen från 2000-talet. Dessutom kan LeapPad 3 få åtkomst till webben (under noggrann övervakning) och tar utan problem en slående sans som spricker.

LeapPad Ultra - 94 dollar

Bättre på alla sätt än sin lilla bror, riktar Ultra naturligtvis en lite mogenare, pretentiös publik. Med “snygga” saker som en 7-tums pekskärm på 1 024 x 600 pixlar, 6 timmars batterilivslängd, dubbla 2 MP-kammar, 8 GB intern lagring och gratis paketprogramvara med ett värde av $ 80. Inte konstigt att det är Amazons övergripande bästsäljare inom "barnas elektroniska lärande och utbildningssystem."

Kurio Xtreme - 140 $

Några fäder eller mödrar som stämmer in? Vi vet att 140 dollar börjar känna sig något extravagant för en förhärlig elektronisk leksak, men Xtreme är faktiskt ganska nära din standard, icke barnvänliga Android-skiffer.

Det har KitKat förladdat (med vissa begränsningar, uppenbarligen), en stötig dual-core 1, 2 GHz Intel Atom-processor inuti, plus 1 GB RAM, 16 GB lagringsutrymme, Wi-Fi, Bluetooth, ett par kraftfulla högtalare, 3 000 mAh batteri och 2, 1 / 0, 3 MP-kameror på bogsering.

Det erbjuder också ett gäng “hanterings-”, filtrerings- och kontrollalternativ och tål några droppar tack vare en ”bumptastisk” design.

Fuhu Nabi DreamTab HD8 - 148 $

Som namnet antyder, fiklade animationsstudion DreamWorks med de 8 incherna för att skilja den från publiken, vilket ger exklusiva gratisappar, spel och videoinnehåll. Men det är inte det enda "drömska" med DreamTab HD, en utrustning som vi är säker på att många föräldrar skulle älska att rocka sig själva.

Ja, det här är en underhållsapparat för hela familjen, vad med den ultraskarpa 1.920 x 1.200-panelen, snabba och rasande fyrkärniga Tegra 4 CPU, 2 GB RAM, 5 MP bakkamera och 4500 mAh batteri. Om det inte var för det uppenbara barnsäkra exteriöret, skulle vi lätt kunna misstaga det för en mainstream iPad-rival.

Amazon Fire HD 6 Kids Edition - 149 $

50 hela dollar dyrare än basen Fire HD 6, Amazons rookie 6-tums nischpost är inte bara "oöverträffad i tillförlitlighet", med tillstånd av Gorilla Glass och gummierat skydd . Det är också helt godkänt för två års skada och utan kostnad, utan frågor ställda ersättare .

Ska vi till och med gräva in den obegränsade, fria tillgången till kuraterad, barnvänlig äganderättsinnehåll eller är du redan såld? Ja, vi tycker att 149 $ är ganska oemotståndliga, som det nu står.

Fire HD 7 Kids Edition - $ 189 och uppåt

Om storleken är ditt enda grepp med HD 6 Kids, erbjuder 7-incherna samma bekymmersfria garanti, obrytbart chassi och stjärnspecifikationer ... för produktkategorin: 1 280 x 800 skärmupplösning, fyrkärnig effekt, 1 GB RAM, upp till 8 timmars batteri.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids - $ 240 helt ny; $ 125 certifierade renoverade

Låt oss hålla det kort. Vi analyserade den inledande nivån, stötfodralskyddad dyna förra året, och du kan förmodligen föreställa dig att 1 024 x 600-skärm, ödmjuk dubbelkärnig 1, 2 GHz SoC och 3 MP / 1, 3 MP snappare inte blir bättre med åldern.

Som sagt är refurb-modellen ganska frestande om du kan ta tag i den innan den försvinner, även om den bara täcks av en 90-dagars standardgaranti. Annars måste Samsung laga upp kraftiga prissänkningar och en eller två programuppdateringar. Jelly Bean är oacceptabelt denna dag och ålder!

Fuhu Nabi Big Tab HD - 550 $

Vänta, $ 550?!? Hur stor är Big Tab igen? Tja, om du måste veta, det är 23, 6 tum i diagonal och tips skalorna till 13 pounds (!!!). Varför skulle ett barn, eller för den delen vuxna, någonsin behöva den här typen av påkostade fastigheter?

Tja, Fuhu marknadsför faktiskt kolossen som en familjeorienterad TV-ersättning som du kan flytta från rum till rum med relativt enkelhet för ökad bekvämlighet. Dessutom behöver mamma och pappa inte vända sig för att njuta av sina unga företag, lära dem något genom teknik och ha kul tillsammans. Det är ett funky koncept och utförande, helt klart, men det kan tilltala vissa (rika) föräldrar.