Bästa Android-kompatibla fitness trackers pengar kan köpa

Oavsett om du föredrar att kalla dem träningsspårare, aktivitetsspårare, fitnessband eller kanske smarta band sprids dessa fattiga mäns smartur som en löpeld. Enligt International Data Corporation var tre av de fyra bärbara industriledande tillverkarna under tredje kvartalet 2015 specialiserade på sådana grundläggande, billiga prylar, med Fitbits som på något sätt lyckades till och med slå den trendiga Apple Watch. Under 2020 och därefter har antalet specialiserade tillverkare ökat exponentiellt.

Det är praktiskt taget omöjligt att förutsäga den långsiktiga utvecklingen av en marknad så långt från förfall. Fortfarande, åtminstone under överskådlig framtid, kommer vissa människor att vilja spendera chump förändring på minimalistiska enheter som kan tillförlitligt övervaka deras aktiva liv och lite annat . I första hand måste du välja mellan följande.

Xiaomi Mi Band 3

Vår första rekommendation är uppenbarligen gruppens mest rudimentära gizmo. Några anmärkningsvärda funktioner kommer med Mi Band 3, veckolångt batterilivslängd, stegräknare och kaloriförbränd indikator, automatisk sömnmonitor, vibrationer för samtalsvarningar och IP67-vattenmotstånd . Det levereras med uppgraderade hälsofunktioner för en hälsadrift på 11 dagar, vilket ger dig en mer exakt pedometer, pulsmätare, övervakning av sömnkvalitet och till och med en stillasittande påminnelse.

Den har också en handfull samtalsfunktioner, så att du kan avvisa samtal direkt från spåraren. Dessutom kan det visa dig vem som ringer utan att ta ut din telefon också.

Misfit Shine 2

Kompatibel med både Android och iOS, precis som alla dess rivaler som indexeras idag, är Shine 2 ett utmärkt val, med en vinnande sportig design, upp till 6 månader (!!!) autonomi och upp till 30 meter vattenskydd. Batteriet är faktiskt utbytbart, vilket ger dig ytterligare sex månaders batteritid varje gång du byter ut det.

Det är perfekt för att springa, gå, cykla, liksom spela tennis, basket eller fotboll, och det kan bäras var som helst, från handleden till midjan, ärm, ficka, sko, strumpor, lapel, skjorta eller nyckelring med en bekväm klippmekanism. Okej, kanske "perfekt" är lite överdriven. Det är anständigt och överkomligt.

Fitbit Charge 3

Om du har råd med det, köp definitivt modellen med en inbyggd pulsmätare . Det är en bokstavlig livräddare för människor som kan se ut för att pressa sig själva för långt.

Jämfört med Vivoactive 3 är Charge inte riktigt ett batterikraftverk, varar dock norr om en vecka innan det krävs extra juice, vilket är en ouppnåbar prestation för Apple Watch. "Verklig framsteg i realtid" är ett av aktivitetsspårarens centrala anspråk på berömmelse, tillsammans med trådlöst stat-synkronisering över 120+ "ledande smartphones" och din dator.

Withings Steel HR

Den här är säker på att det är en udda anka, inte bara på grund av dess snygga namn, utan först och främst eftersom den skänker en ”tidlös look” och ändå fokuserar på det bärbara grunderna snarare än att sätta en smartphone på handleden. Det är den överlägset världens mest fashionabla fitness tracker, i retro, alltid på vogue sätt, men häpnadsväckande håller lamporna på i mer än åtta månader utan att behöva ladda eller cellbyte.

Det beror naturligtvis på att skärmen inte riktigt är en kraftfull skärm och visar något annat förutom tiden och en "analog feedback loop." Ganska den geniala hybridkonstruktionen, och bäst av allt, du behöver inte oroa dig om du lämnar det på medan du simmar. Och det finns en pulsmätare att starta.

Fitbit Alta HR

När det gäller pålitliga band som kan lite mer än att räkna steg är Alta HR din kille. Alta HR bygger på framgången för Fitbits tidigare träningspassare som går efter en lågprofilad designväg, och ett överflöd av användbara sensorer som är avsedda att fånga både din vilande hjärtfrekvens och passiv hjärtfrekvens för en helhetsbild av ditt hjärta.

Marknadsför mumbo-jumbo åt sidan, detta sticker ut med skräddarsydda träningspass och anpassad Smart Coach-vägledning, såväl som "avancerad" automatisk sömnrevision med upptäckt av REM, Light och Deep scener.

Garmin Vivoactive 3

En annan smartwatch-lookalike, den här gången kopierar den första vågen av Android Wear-enheter, den rektangulära Vivoactive är GPS-aktiverad, och det säger allt. Varför är GPS viktigt för sportnötter? Eftersom det bärbara stycket hela tiden vet exakt var du är och vad du gör, även när du är borta från din Android-telefon, och visar dig värdefulla, detaljerade data som hastighet och kadens under en inomhuskörning.

Garmins alltid stärkta egna programvara hjälper också till att skilja mellan löpning, cykel, simning, promenad och golfinsatser, vilket ger dig en av de mest djupgående tittar på dina hälsopengar kan köpa. Åh, och även med GPS kontinuerligt på, varar Vivoactive upp till tio timmar på en laddning. 3 veckor när funktionen är avstängd.

Fitbit Surge

"Fitness superklockan" är inte heller ett smartur i sig själv, snyggt, bra, ganska fult och besvärligt, även om det inte är särskilt tungt, 80 gram eller så. Ytliga modegenskaper åt sidan, vad som verkligen är relevant är Surge-paket GPS, en 3-axlig accelerometer, 3-axlig gyroskop, digital kompass, optisk pulsmätare, höjdmätare, omgivande ljusgivare och vibrationsmotor.

Översättning - det vet exakt vad du vill, var och till vilket slut, och det är ganska anständigt för samtals- och textmeddelandesyfte. Det är i huvudsak det bästa från båda världar, och ja, det erbjuder veckolångt batteri uthållighet.

Microsoft Band 2

Det känns konstigt att slå in en uppsättning av Google-vänliga enheter med en som produceras av "fienden", men om Redmond glömde småaktiga argument, varför skulle vi inte följa efter? Speciellt med tanke på att Band 2 omfattar Windows Phone, Android och iOS, vilket väsentligt förädlar den klumpiga byggnaden av sin förfader, och ytterligare berikar sensorskivan.

Tro det eller inte, du kan göra bättre än Fitbit Surge, med accelerometer och gyro, GPS och en barometer, omgivande ljus och hudtemperatur, plus galvanisk hudrespons, UV, en kapacitiv sensor, mikrofon och haptisk vibrationsmotor. Har du ingen aning om vad hälften av dem gör? Coola saker, vi försäkrar dig, lika passande med kul.

Dom

Som ni kan se finns det många utmärkta fitness-trackers med låg kostnad. Om du bara har spårat dina aktiviteter kommer något av dessa att hjälpa dig att uppnå de medel du är ute efter; Men om du strävar efter något premium och tidlöst, finns det några som kommer upp till toppen. För det första älskar vi Microsoft Band, men Withings Steel HR och Garmin Vivoactice 3 är svåra att slå.

Vilken fitnessaktivitets tracker planerar du att hämta? Har du en favorit som vi inte täckte här idag? Låt oss veta vad det är, så kanske du hittar dina förslag på vår lista vid en senare tidpunkt!