Bästa 4G LTE-kapabla Android-surfplattor som finns tillgängliga idag

Om du har följt vår webbplats nyligen är chansen stor att du redan har köpt en flik, eller tio. Du är ju bara mänsklig och kan förmodligen inte motstå frestelsen från en fantastisk affär, de bästa 7-tums + spelarna runt, uthållighetsmästare eller mediaströmmar med hög upplösning.

Men det finns ett marknadssegment som vi inte har tagit upp på ett tag. Och även när vi gjorde det, i oktober 2014, var budgeten begränsad, så tekniskt fick du aldrig en lista över de bästa 4G LTE-aktiverade Android-kuddarna . Bara de finaste lågkostnadssoldaterna.

Nu har inte alla råd med en snabb, alltid ansluten bärbar datorersättning . Inte heller vill alla betala så mycket med storskärms Googles "ekosystem" djupt felaktiga och app-stöd i bästa fall.

Så i stället för att begränsa vår sökning till ett fördefinierat prisklipp har vi beslutat att samla lågavslutare och avancerade, budgetmässiga och flaggskepp som inte är nonsens . Här är de alla, med avancerade anslutningsmöjligheter deras enda funktion gemensamt:

LG G Pad XII

LG har intensifierat sitt surfspel nyligen och introducerat G Pad XII som deras nästa avancerade surfplatta. Det är inte så packat med specifikationer som vi skulle vilja, men ändå inte en dålig artist. Den har en 10, 1-tums WUXIA HD-skärm, och med den anständiga hårdvaran inuti kan denna surfplatta ta långvarig missbruk. Den kan hantera de flesta appar och spel helt fint men kommer med mobilstöd för användning när du är på språng.

Samsung Galaxy Tab A

En surfplatta kan ge dig tillbaka en betydande bit av förändring, varför Samsung har Galaxy Tab A tillgängligt. När du sitter i ett prisvärt paket får du ett ganska anständigt utförande. Visst, det kanske inte har alla de avancerade specifikationerna som du vill ha av en surfplatta, men den här mid-rangeren klarar sig mycket bra. Det viktigaste är att den kan stödja 4G LTE-anslutningar på de flesta transportörer.

Samsung Galaxy Tab S4

En av de bästa enheterna som är värda att hämta i LTE-formatet är Samsung Galaxy Tab S4. Som en direkt konkurrent till iPad Pro erbjuder Galaxy Tab S4 dig en stor och vacker 10, 5-tums skärm. Appar, spel, filmer och TV-serier ser utmärkt på den här skärmen, och tack vare en snabb process spelar du också smidigt. Den levereras med en egen S-Pen eller penna, som gör att du kan göra mycket mer med surfplattan. Det finns till och med ett gäng S-Pen-specifika appar som laddas här.

HTC Google Nexus 9

Föredrar du vaniljupplevelsen på din surfplatta? Kolla in HTC och Googles Nexus 9. Fortfarande en rejäl artist idag, den här är smalare, snabbare och mycket mer effektiv på batterikraft än de flesta surfplattor idag. Dessutom, om du inte har något emot att spendera extra kontanter, har den här mobiltelefonen anslutning, så att du kan använda det var du än går.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Hur skiljer det sig från Tab S, undrar du? Tja, deras specifikationer kunde inte vara längre från varandra. Tab 4 är nästan löjligt låg och slutligen kommer det inte att kunna ge dig produktiviteten eller flerfunktionerna som Tab S3 eller Tab S4 åtnjuter.

Ja, det är kompakt, ganska stiligt (på ett icke-stående sätt) och utrustat med 1, 5 GB RAM, vilket inte är illa. Men panelen 1 280 x 800 är ganska halt. Du får fortfarande en snabb fyrkärnig Snapdragon 400 CPU och en vacker 6 800 mAh ticker. 3.15 / 1.3 MP-kamerorna är inte så illa.

Samsung Galaxy Tab S3

Om du inte bryr dig om att använda äldre hårdvara är Galaxy Tab S3 fortfarande en utmärkt surfplatta idag. Det kanske inte har alla de små nyanserna som gör Galaxy Tab S4 unik, men i praktisk mening fungerar den här och kommer att dra dig igenom någon app eller spel. Denna modell har en vacker Super AMOLED-skärm, så att du kan njuta av mer livliga och djupare färger. Dessutom kan du använda detta var som helst på språng, tack vare det cellulära LTE-stödet.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab E

Vill du inte spendera tusentals på din nästa surfplatta? Då kommer Galaxy Tab E att vara mer uppe i gränden och erbjuda dig en Android-baserad upplevelse i ett prisvärt paket. Galaxy Tab E var designad för att vara idealisk för lekmannen, den genomsnittliga konsumenten. Som sagt, den här kommer med LTE-funktionalitet för att använda och har 16 GB lagringsutrymme. Det kör Android KitKat, men rör sig fortfarande ganska snabbt, och genom recensionerna på Amazon är det en mycket älskad enhet.

Köp det nu: Amazon

Surface Pro LTE

Behöver du något kraftfullare än vad Android kan erbjuda? Surface Pro LTE ligger precis uppe i gränden och kan köra appar och program som Android inte kan. Den här är i huvudsak en dator i tablettform!

Surface Pro är i huvudsak en fullblåst bärbar dator, men i det mindre paketet som är lätt att resa med den. Det kommer som bara en surfplatta, men du kan lägga till ett tangentbord om du vill. Ovanpå appar och program kan det till och med spela spel. Och du kan också lägga till en LTE-plan.

Apple iPad Pro

Förlåt oss, men även om det inte är en Android-enhet, är det svårt för någon att förneka att iPad Pro är en av de bästa surfplattorna med mobil LTE-anslutning där ute. Eftersom det inte körs Android har vi det så längst ner i vår nedräkning, men det är fortfarande den bästa surfplattan med LTE där ute idag, med toppmaskinvara och en flytande näthinneskärm att starta.

Denna 11-tums Liquid Retina-skärm ger dig den bästa skärmens tydlighet i en surfplatta hittills. Det har Face ID inbyggt i det, så att du enkelt kan låsa upp surfplattan och till och med autentisera transaktioner. Det finns fyra högtalare för vackert, klart ljud. Den stöder Apple Pencil tillåter, är mest idealisk för annonsmaterial och de som vill notera anteckningar i klassen.