August vs Kwikset Kevo Bluetooth Smart Lock Comparison Review

Smarta lås är en ny innovation och har funnits i bara några år nu. Situationen har fortsatt så långt att det finns en handfull lås där ute. Detta gör det oerhört svårt för kunderna att välja det bästa smarta låset som passar deras hem. Det måste noteras att smarta lås inte är i en punkt där de kan ersätta hela hemlås. Det faktum att dessa lås låter dig låsa upp dina hem utan att behöva en nyckel gör det till ett måste för de flesta hem. Teknologin är fortfarande långt borta från att bli mainstream. Detta tillsammans med det faktum att smarta lås är oerhört dyra just nu innebär att inte många kunder är villiga att ta ett språng av tro för att prova det.

Augusti vs Kwikset Kevo

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

augustiAugust Smart Lock (2nd Gen)199, 99

KwiksetKwikset Kevo Smart Lock (2nd Gen)150

Vi kommer att prata om två smarta lås idag, som kommer från augusti respektive Kevo. Medan båda smarta låsarna är ganska desamma vad gäller funktionalitet, finns det några märkbara skillnader som ger var och en en särskild fördel jämfört med den andra. Så utan att slösa bort någon tid, låt oss dyka in för att kolla in hur de två går.

Augusti Smart Lock

Funktioner

Som vi har talat om ovan ger August Smart Lock i princip kunderna möjlighet att låsa upp sina hem med bara sin smartphone. Företaget erbjuder en dedikerad applikation för att göra detta möjligt. Naturligtvis måste du aktivera Bluetooth på din smartphone för att använda den här funktionen. Du kommer också att kunna ge dina låsbevis till gäster som vill låsa upp dörren. Integritetsfunktionen här är ganska anständig, så du behöver inte oroa dig för att placera uppgifterna eller av misstag släppa in någon annan.

Företaget erbjuder också ett annat paket som kommer med HomeKit, vilket gör det möjligt för användare att öppna låsen med bara sin röst. Enbart denna funktion gör detta till en ganska spännande produkt att äga.

Fördelar och nackdelar

Företaget hävdar att låset nu kommer med en magnetisk ansiktsplatta för bättre funktionalitet. Användare kan också köpa en smart knappsats om de inte vill låsa upp enheten med sina telefoner. Detta verkar besegra syftet med att få ett smart lås, så vi skulle inte rekommendera det till många kunder. Företaget erbjuder en andra enhet som hjälper dig att styra låset med bara WiFi. Användare blir varnade när någon låser upp eller låser sin dörr, den här funktionen gör det till en ganska intressant enhet med tillräckligt med säkerhets- och säkerhetsfunktioner ombord. Det är viktigt att notera att låset kan låsas upp från praktiskt taget var som helst i världen. Så du behöver inte vara i närheten av låset för att använda den här funktionen.

Medan produkten har fått ganska anständiga recensioner på Amazon, har vissa kunder klagat på produkten av misstag registrerar beröring och låst / låst upp på egen hand. Detta är ett stort problem om du är en blivande kund och vi hoppas att tillverkaren snart fixar det. Kunder har klagat på att appen ibland har problem med att ansluta via ett WiFi-nätverk. Detta kan vara särskilt irriterande när du väntar utanför dörren och försöker låsa upp den.

Eftersom det är baserat på smartphonebaserad låsning och upplåsning kan företaget inte helt hålla dig säker mot cyberstöld eller hacking. Med detta i åtanke, en produkt som denna riskerar alltid att låsas upp av en tredje part med skadlig avsikt. Med detta i åtanke är det vettigt att använda detta helt enkelt i husen för sovrum eller andra rum. En sak som är värd att påpeka här är att låset bara fungerar beroende på vilken typ av dörr du har. Så om du har en felaktig dörr hemma kommer det förmodligen inte att ha samma inverkan.

Prissättning

Vanliga August Smart Lock är prissatta till $ 199, och företagets HomeKit-utrustade modell kommer att sätta dig tillbaka med $ 229. Med tanke på att det sistnämnda erbjuder betydligt bättre funktioner jämfört med den grundläggande varianten, föreslår vi användarna att testa detta. Augusti Smart Lock kan köpas via Amazon direkt, och gratisappen kan laddas ner via Google Play Store.

Kevo Smart Lock

Funktioner

Kevo Smart Lock har en handfull funktioner som gör att den sticker ut från mängden. Den har också ett konventionellt låssystem, vilket säkerställer att användare har ett alternativ om de inte har sina smartphones med sig. Företaget nämner också att kunderna kan berätta vem som öppnar dörren när som helst. Detta är bara om du skickar unik elektronisk nyckel till gästerna hemma. Den här funktionen är ganska lik den vi hittar på August Smart Lock. Dessutom är Kevo mycket smartare än du tror. Den kan synkroniseras med Nest Thermostat och därmed erbjuda en anpassad hustemperatur baserad på den tid du lämnar hemifrån och anländer på kvällen eller natten. Företaget erbjuder en nyckelhylsa tillsammans med enheten, som gör att du kan öppna dörren om du inte har en fysisk nyckel eller den kopplade telefonen till ditt förfogande.

Fördelar och nackdelar

Genom att utvidga mer på fobs som nämns ovan erbjuder företaget två e-nycklar med låset, och kunderna måste spendera ytterligare $ 1, 99 per nyckel för att få fler av dem. Du kan ge en gäst tillgång till din dörr i 24 timmar. Detta är obegränsad åtkomst, vilket gör att de kan komma in eller stänga av dörren så många gånger de vill. Du kommer också att ha full åtkomst till hela användarhistoriken för detta specifika lås, så att du kan veta om all aktivitet som har ägt rum sedan en viss tid. Den upptäcker automatiskt också användarens närhet. Om du har smarttelefonen i fickan och du går nära dörren, måste du helt enkelt knacka på dödskruven på låset för att låsa upp den. Detta är ganska likt hur en bil med tryckknappstart fungerar.

Vad vi personligen inte gillar med låset här är det faktum att en del av hårdvaran under är byggd med plastmaterial. Detta kan öppna upp många säkerhetsproblem, och det är uppenbart. Detta är några av de mest berörda frågorna, särskilt när du litar på ditt hem eller delar av ditt hem med den här artikeln. Precis som med August Smart Lock, rekommenderar vi användare att använda dessa lås i vissa delar av huset.

En stor majoritet av kunderna som köpte smartlåset var under intrycket att företaget inte uppfyllde sina förväntningar. Med andra ord känner kunderna att de kände sig vilseledda av företagets löften som ledde till köp av produkten. Med tanke på att det inte finns många smarta lås ute, måste valet naturligtvis komma ner mellan dessa två.

Prissättning

Medan Kevo prissätts ursprungligen nära $ 199, 99, kan kunder enkelt köpa det för cirka $ 150 eller så. Som vi redan har nämnt, måste du dela ut ytterligare $ 1, 99 för extra nycklar. Detta är inte särskilt en besvär eftersom appens poäng är att använda din smartphone eller bara närhet för att låsa upp dörren på båda sidor. Även om det kan verka något för dyrt är Kevo fortfarande mycket billigare än August Smart Lock. Enbart denna faktor gör det till ett mycket bättre alternativ mellan de två, särskilt med tanke på vilken typ av likheter de tycker om.

Slutsats

Som du kan läsa i detalj från just detta inlägg matchas båda smarta lås ganska jämnt när det gäller funktionalitet. Med detta i åtanke måste den avgörande faktorn vara prissättningen. Om vi ​​bara tar detta som ett mätvärde kommer Kevo att vara vårt första val. Det finns dock en handfull andra faktorer att tänka på här. Vilken enhet erbjuder bästa prestanda? Vilket är säkrare? Tja, tyvärr har dessa svar inte ett riktigt svar. Vi har redan gått in i detalj om svagheterna när det gäller säkerhet med båda enheterna. Så du kan inte riktigt välja en vinnare här.

Men om vi pratar om kundrecensioner och hur användarna har svarat på någon av enheterna, kan August Smart Lock lätt bedömas vinnaren. En stor förbehåll med Kevo Smart Lock är att den på grund av närhetsupplåsningsfunktionen ombord kan låsa eller låsa upp enheten på egen hand. Detta resulterar i mycket irritation och kan också ge upphov till några mer säkerhetsproblem för kunderna. Med hänsyn till allt detta kan vi aldrig framgångsrikt komma fram till en enhällig slutsats här.

Men med tanke på det faktum att Kevo är mycket billigare än augusti, är kunderna mer benägna att gå med det. Kanske en dag kommer vi att ha fler smarta lås att välja mellan att spärra dessa. Men tills den dagen kommer kommer produkter som dessa att vara tillräckliga. Båda produkterna kan köpas via Amazon just nu, så se till att ta dem upp. Som vi redan nämnt kan Android-apparna gripas via Google Play Store.

Augusti vs Kwikset Kevo

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

augustiAugust Smart Lock (2nd Gen)199, 99

KwiksetKwikset Kevo Smart Lock (2nd Gen)150