Apple iPhone X-skärm blir svart

#Apple #iPhoneX är den senaste flaggskepps-iPhone-modellen som du kan få idag som erbjuder en ny design jämfört med tidigare modeller. Telefonen har inte någon hemknapp längre och den använder en 5, 8 tums Super AMOLED-skärm som är den största skärmen hittills för en iPhone. Även om detta är en enhet med hög prestanda finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone X-skärmen blir svart problem och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone X eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone X-skärmen blir svart

Problem: Min telefonskärm blir konstant svart, särskilt när jag har den i fickan. Telefonen fungerar fortfarande eftersom bakgrundsbelysningen fortfarande är på och meddelandetoner kan fortfarande höras. Problemet botas ibland av en hård återställning. Men för det mesta måste jag böja eller sätta tryck på skärmen vilket får skärmen att flimra av och på. Så småningom kommer några minuter kvar på skärmen men med vita / blå linjer längst ner på skärmen. Sedan efter en hård återställning försvinner raderna och skärmen är fin så länge jag lämnar min telefon på en hård yta eller bär den i min hand. Det verkar bara gå av efter att ha varit i fickan, kanske är något löst och skakar medan det är i fickan.

Lösning: Även om detta redan ser ut som ett hårdvarorelaterat problem kan du försöka kontrollera om detta orsakas av en programvarufel genom att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen är klar måste du konfigurera din telefon som en ny enhet. Om problemet fortfarande uppstår bör du ta din telefon till närmaste Apple Store och ha den kontrollerad.

IPhone X slås inte på efter uppdatering

Problem: Jag hade av misstag tappat min telefon i lite vatten häromdagen. Det var ett snabbt fall och en omedelbar plockning - men ändå sjönk den fortfarande. Intressant nog fungerade min telefon ett par dagar efter incidenten och sedan efter en uppdatering kraschade min telefon helt och nu kommer den inte att slås på. Jag har försökt att hålla ner volymknappen och strömbrytaren samtidigt, men logotypen kommer att visas och den gör det om och om igen som om den hela tiden försöker starta om. Jag kan inte få den att slå på och jag har anledning att tro att den är helt DÖD. Men om du har några förslag som kan komma igång igen, låt mig veta.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att se till att telefonbatteriet har tillräcklig laddning. Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och anslut sedan telefonen till laddaren och låt den ladda i minst 20 minuter. När batteriet har fått tillräcklig laddning, starta om kraft.

  • Tryck snabbt och släpp volymupp-knappen.
  • Tryck snabbt och släpp volymknappen nedåt.
  • Håll sidoknappen intryckt tills Apple-logotypen visas och släpp sedan.
  • Skärmen blir tillfälligt mörk när iPhone stängs av och startas om. Håll knappen kvar tills du ser Apple-logotypen.

Om stegen ovan inte löser problemet måste du kontrollera detta vid ett servicecenter.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.