Apple iPhone X-kamera har svart fläck

#Apple #iPhoneX är den senaste flaggskepps iPhone-modellen som har en ny design. Telefonen har inte längre en fysisk hemknapp som gör att skärmen upptar det mesta av enhetens främre del. Den 5, 8 tum Super AMOLED-skärmen på telefonen har ett skår på toppen som innehåller de flesta av telefonsensorerna. Även om den här telefonen kan fungera mycket bra, finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone X-kameran har problem med svart fläck.

Om du äger en iPhone X eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone X-kameran har svart fläck

Problem: Min iPhone X har det här problemet där jag sätter på kameran och spelar in en video i ett lätt upplyst rum och pekade den mot min vita vägg och jag kunde se en svart fläck i mitten, jag försökte rengöra den med en mjuk trasa och nej fortfarande där, det här är ett av de frågor jag hade som är ganska nytt, den andra är relaterad till ljud där jag hör en ljuddämpning eller snedvridning när jag är på högtalartelefon på ett telefonsamtal, detta händer på en tid som Tja, av någon konstig anledning är jag på min tredje iPhone X eftersom apple-butiken ersatte den två gånger som en artighet men nu funderar jag på att återlämna den och bara byta till Galaxy S9 + detta är frustrerande och en rusad telefondesign från Apples sida

Lösning: När det gäller den svarta fläcken som du ser när du använder kameran på din telefon orsakas detta troligen av damm som fångats inuti kameralinsen. Du bör ta telefonen till närmaste Apple Store eftersom de kommer att hantera problemet så länge du inte tappade telefonen och bryt kameralinsen. Vissa ägare av den här modellen som har upplevt samma problem hade antingen kameran på telefonen bytt ut eller så fick de en ny enhet.

För den andra frågan om ljudkvaliteten på telefonen bör du utföra felsökningsstegen nedan.

  • Om din telefon har ett fall installerat, ta bort det eftersom det kan orsaka problemet.
  • Se till att din telefon körs med den senaste programvaruversionen.
  • Se till att högtalartelefonen på telefonen är fri från smuts eller skräp.
  • Försök stänga av brusavbrott. Inställningar> Allmänt> Tillgänglighet> Annullering av telefonbrus.
  • Försök att avinstallera alla samtalsappar från tredje part i telefonen om du har en installerad.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och återställ sedan din telefon till fabriksinställningarna. Ställ in din telefon som en ny enhet.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.