Apple iPhone 8 Email Setup Guide: Hur lägger du till e-postkonton till Mail på din nya iPhone 8 [Tutorials]

Det här inlägget belyser stegen för hur du konfigurerar och hanterar e-postkonton på din nya iPhone 8 med Mail-appen i iOS 11. Om du just har gjort en övergång till iOS med Apples senaste flaggskepps-iPhone som din första onhand-enhet, kommer det här inlägget att hjälpa dig att få började med dina mobila e-posttransaktioner. Läs vidare för att lära dig mer.

Att kontrollera och svara på e-postmeddelanden när du är på språng har alltid gjorts enkelt och enkelt med iPhone: s intuitiva operativsystem som fungerar perfekt med olika typer av e-postbehandlingsapplikationer. Med appen iPhone 8 Mail kan du logga in och synkronisera med andra e-posttjänster som Gmail och Outlook.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ett problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor och tryck på skicka.

Så lägger du till e-post till iPhone iOS 11

Apples senaste flaggskeppssmartphones - iPhone 8 och iPhone 8 Plus lanseras med iOS 11, hittills den senaste versionen av operativsystem för iOS-enheter. Den nya iOS 11-plattformen har tagit fram några ändringar i menyerna för e-postkonton. Det är tydligt att alternativet saknas konton i postinställningarna eller kalendern eller kontakter. Dessa menyalternativ placeras nu i en ny inställningsmeny som heter Konton och lösenord.

Se steg för steg-processen när du är redo att börja konfigurera dina e-postkonton på din nya iPhone. Dina e-postkonton kan konfigureras på din iOS-enhet antingen manuellt eller automatiskt i Mail-appen.

Hur ställer du in ditt e-postkonto automatiskt på iPhone 8?

Du kan välja att automatiskt konfigurera ditt e-postkonto i Mail-appen på din iOS-enhet om du använder en e-postleverantör som Yahoo, Google eller iCloud. För att göra det måste du använda din e-postadress och lösenord. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Tryck på Lägg till konto ...
 4. Klicka för att välja önskat alternativ. Bland de givna e-postkontotyperna eller e-postleverantörerna är iCloud, Exchange, Google, Yahoo, AOL, Outlook.com och andra . Obs! Om din e-postleverantör inte finns i listan, klicka på Annat och följ instruktionerna på skärmen för att lägga till ditt konto manuellt.
 5. Ange din e-postadress, lösenord och annan nödvändig information och tryck sedan på Nästa för att fortsätta.
 6. Vänta på Mail för att verifiera ditt konto.
 7. Om du föredrar kan du välja att synkronisera andra alternativ eller information från ditt e-postkonto som Kontakter eller kalendrar som du vill visa på din iPhone.
 8. När du är klar med att konfigurera ditt e-postkonto trycker du på Spara .

Ditt e-postkonto läggs till så att du nu kan börja kontrollera och svara på e-postmeddelanden med Mail-appen på din iPhone 8.

LÄS OGSÅ: Hur man fixar iPhone 8 Facebook-app som fortsätter att hålla nere, frysa eller krascha efter uppdatering av iOS (enkla steg)

Hur ställer du in ditt e-postkonto manuellt på iPhone 8?

En av de viktiga sakerna att tänka på när du väljer att ställa in ditt e-postkonto manuellt på din nya iPhone är att du bör känna till e-postinställningarna för ditt konto. Om det behövs kan du slå dem upp med e-postinställningens sökning på Apples supportwebbplats eller besöka denna URL: //www.apple.com/support/mail-settings-lookup/. Följ bara anvisningarna för att verifiera dina e-postinställningar och fortsätt med manuell e-postkonfiguration på din iOS-enhet. Eller så kan du också kontakta din e-postleverantör för att få all nödvändig information för ditt e-postkonto. När du har informationen klar följer du dessa steg:

 1. På Startskärm trycker du på Inställningar .
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Klicka på Lägg till konto.
 4. Klicka för att välja Other från de angivna alternativen.
 5. Klicka på Lägg till postkonto.
 6. Ange ditt namn, e-postadress, lösenord och kontobeskrivning.
 7. Klicka på Nästa .
 8. Vänta tills Mail-appen försöker hitta e-postinställningarna och slutföra din kontoinställning.
 9. Om Mail hittar dina e-postinställningar trycker du på Klar .

Det bör slutföra din kontoinställning.

Vad gör du om Mail inte hittar dina e-postinställningar?

I det fall Mail-appen inte kunde hitta; dina e-postinställningar måste du ange dem manuellt. I det här fallet trycker du på Nästa och följ sedan dessa steg:

 1. Välj IMAP eller POP för ditt nya konto. Om du inte är säker på vilken du ska välja, kontakta din e-postleverantör och verifiera vilken e-postkontotyp du vill använda.
 2. Ange informationen för den kommande e-postservern såväl som för den utgående e-postservern. Den här informationen kommer att tillhandahållas av din e-postleverantör eller informationen från e- postinställningens sökning.
 3. Om dina e-postinställningar är korrekta, tryck på Spara för att slutföra installationsprocessen. Annars blir du ombedd att göra nödvändiga ändringar för att korrigera informationen.

Om du fortfarande inte kunde konfigurera ditt e-postkonto eller spara dina e-postinställningar, kontakta din e-postleverantör för ytterligare hjälp.

Hur lägger du till fler e-postkonton på din iPhone 8?

Du kan lägga till flera e-postkonton på din enhet. För att göra det, följ bara dessa steg:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Klicka på Lägg till konto.
 4. Välj din e-postleverantör.
 5. Ange din e-postkontoinformation som e-postadress, lösenord och annan nödvändig information.
 6. Tryck på Nästa för att fortsätta.
 7. Välj alternativet för att synkronisera Kontakter och kalendrar, beroende på dina inställningar.
 8. Klicka på Spara för att spara ändringarna och slutföra installationsprocessen för e-postkontot.

Ditt nya e-postkonto har nu lagts till och är klart för användning på din iPhone.

Hur ställer du in Exchange ActiveSync-konto på din iPhone 8?

Du kan synkronisera dina mail, kontakter, kalendrar, påminnelser och anteckningar trådlöst med din iPhone 8. Allt du behöver göra är att konfigurera din Exchange ActiveSync på din enhet. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Klicka på Lägg till konto.
 4. Välj Exchange från de angivna alternativen.
 5. Skriv in din mailadress. Du kan också ange en kontobeskrivning för snabb och enkel identifiering av kontot.
 6. Anslut till Exchange-servern. Du kan välja att antingen konfigurera manuellt eller logga in.
  • Om du väljer alternativet Konfigurera manuellt kan du ställa in ett Exchange-konto med grundläggande autentisering. Ange bara ditt e-postlösenord eller om du uppmanas att ange ytterligare serverinformation.
  • Om du väljer alternativet att logga in skickas din e-postadress till Microsoft för att hitta ditt Exchange-kontoinformation. Du kommer att vägledas genom ett anpassat autentiseringsarbetsflöde om ditt konto använder flerfaktorsautentisering. Kontakta din Exchange Server-administratör för ytterligare hjälp.
 7. Synkronisera ditt innehåll inklusive e-post, kontakter, kalendrar, påminnelser och anteckningar.
 8. Klicka på Spara när du är klar med synkroniseringen.

Om du behöver göra några ändringar eller redigera dina Exchange-inställningar, gå till Inställningar-> Konton och lösenord-> välj sedan ditt Exchange-konto . Gör nödvändiga ändringar i din kontoinformation. Du kan också konfigurera eller ställa in hur ofta du vill att Mail ska synkronisera eller ändra avancerade inställningar som du föredrar.

Hur tar jag bort ett e-postkonto på din iPhone 8?

E-postkonton kan ta lite utrymme på din iPhone: s interna lagring. Därför rekommenderas det att ta bort eller ta bort alla oanvända eller oönskade e-postkonton från din enhet. Att ta bort eller ta bort ett e-postkonto är också bland de möjliga lösningarna på e-postproblem som inte kan skicka eller ta emot e-postmeddelanden för vissa e-postkonto.

Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Navigera till avsnittet Konton .
 4. Klicka på det e-postkonto du vill ta bort.
 5. Klicka på Radera konto.
 6. Tryck på Radera från min iPhone för att bekräfta åtgärden.

Om du vill göra nödvändiga ändringar i ditt e-postkonto som att redigera inställningarna för appens behörighet kan du göra det när som helst genom att gå till Inställningar-> Konton och lösenord-> tryck sedan på ditt e-postkonto för att komma åt inställningssidan och göra nödvändiga ändringar på vissa alternativ.

Hur ändrar jag iOS 11 E-postinställningar om automatisk radering av meddelanden för ditt e-postkonto?

Normalt raderar Mail-app meddelanden från servern en vecka efter att du har tagit bort dem från din iPhone. Det innebär att dina meddelanden inte raderas direkt, så att du fortfarande har tid att ladda ner en kopia av meddelandena för andra e-appar. Så här konfigurerar du dessa inställningar:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Mail .
 3. Tryck på Konton .
 4. Klicka på det e-postkonto du vill konfigurera.
 5. Klicka på Avancerat .
 6. Rulla ner till avsnittet Raderade meddelanden och tryck sedan på Ta bort .
 7. Välj önskad tidsram.
 8. Spara dina inställningar genom att trycka på Klar .

Och det täcker allt i denna handledning. Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig hur du lägger till e-post till iPhone iOS 11 på ett eller annat sätt. Håll ögonen öppna för vår nästa uppsättning instruktionsämnen för iPhone 8 eller besök vår felsökningssida för att se annat relevant innehåll för referenser.

Anslut oss

Vi strävar efter att hjälpa våra läsare att fixa problemen med sina telefoner såväl som att lära sig att använda sina enheter på rätt sätt. Så om du har andra problem kan du besöka vår felsökningssida så att du själv kan kontrollera de artiklar som vi redan har publicerat som innehåller lösningar på vanliga problem. Vi skapar också videor för att visa hur saker görs på din telefon. Besök vår Youtube-kanal och prenumerera på den. Tack.