Apple iPhone 7 fryser efter uppdatering till iOS 11.2.5-problem och andra relaterade problem

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Apple # iPhone7 att fixa problemen som de upplever med sin telefon. Idag kommer vi att ta itu med frysningen av iPhone 7 efter uppdatering till iOS 11.2.5-frågan och andra relaterade problem. Även om uppdateringar är avsedda att förbättra telefonens prestanda och säkerhet finns det tillfällen när problem kan uppstå direkt efter uppdateringen och detta är ett av problemen som telefonen kan uppleva.

Om du äger en iPhone 7 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 7 fryser efter uppdatering till iOS 11.2.5

Problem: Jag har just uppdaterat till ios 11.2.5, och mindre än 30 minuter senare frös min telefon och visade den grå skärmen ett tag och blev sedan svart. Jag försökte sätta på den igen men hade inget svar. Jag anslöt min telefon till itunes och försökte återställa därifrån, men itunes lyckades inte ladda ner iOS och reparera min telefon. vad gör jag nu? min telefon svarar fortfarande inte.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att återställa din telefon i DFU-läge med iTunes.

  • Ladda ner den senaste versionen av iTunes på din dator.
  • Anslut din telefon till din dator och öppna iTunes.
  • Tvinga om starta om telefonen genom att följa dessa steg. Tryck och håll ned sid- och volymknapparna samtidigt. Fortsätt hålla dem tills du ser ansluta till iTunes-skärmen.
  • När du ser alternativet Återställa eller uppdatera väljer du Uppdatera.

Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till närmaste Apple Store och få den kontrollerad.

iPhone 7 Stuck In Bootloop

Problem: Hej, min telefon har fastnat på bootloop i nästan 24 timmar. Jag uppdaterade den, sedan timmar senare, startade den bara igen och fastnade i startlopen. Jag har försökt uppdatera och återställa det mer än 15 gånger. Pratade med äpplesupport och de hjälpte inte eller heller kunde inte ta reda på problemet. Den gick tillbaka till fabriksinställningarna två gånger, frystes sedan på inställningarna och gick sedan snabbt tillbaka till startslingan. Jag har min iTunes och min dator uppdaterad om programvara. Jag vet inte vad jag ska göra mer.

Lösning: Försök att följa felsökningsstegen som anges ovan (återställ din telefon i DFU-läge med iTunes). Om detta inte löser problemet måste du ta telefonen till Apple Store och kontrollera den.

iPhone 7 långsamt att ladda ner e-post

Problem: Hej .. Min iPhone 7 är mycket långsam att ladda ner e-post. Det skickar och tar emot men kan ibland ta 12 timmar. Jag har gått igenom alla felsökningar på internet. Jag har gått igenom testen. Innan jag tar min telefon till en Apple Tech vill jag bara veta om det finns fler trick eller inställningar som jag inte ser. Min iOS uppdateras till 11.2. 5. Min iPhone 7 är helt ny. Min wifi fungerar på allt annat än min iPhone-app-app. All hjälp skulle vara mest uppskattad. Tack.

Lösning: Du kan försöka ta bort e-postkontot från din telefon och sedan ställa in det igen. När du letar efter din e-post kan du försöka göra det medan telefonen är ansluten till ett annat Wi-Fi-nätverk.

Om problemet kvarstår bör du kontrollera detta i Apple Store.

iPhone 7 fastnat på Apple-logotypen

Problem: Jag har haft problem med min programvara där min telefon skulle frysa varje gång jag antingen ringde eller tog ett telefonsamtal, men om jag startade om telefonen skulle detta problem försvinna under ett par timmar. Under en omstart vägrade min telefon att slå på och så satte jag den i återställningsläge och återställde iphone. Telefonen fortsätter dock att vägra att slå på. Den sitter fast på apple-logotypen och har laddats hela dagen. Om du kunde ge mig någon aning om vad jag ska göra skulle jag uppskatta det

Relaterat problem: Min telefon sitter fast på power-up-skärmen, den dog och har fastnat på power-up-skärmen i ungefär en timme nu har jag försökt starta om den genom att hålla ned strömbrytaren och volymknappen men den har inte vänt på så småningom försöker det slå på så länge att det bara stängs av helt om ni har något jag kan försöka göra för att fixa det som skulle vara ett stort tack.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att återställa telefonen i DFU-läge med iTunes. Om detta inte löser problemet måste du ta telefonen till närmaste Apple Store och kontrollera det.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.