Apple iPhone 7 fastnat på blinkande Apple-logo-problem och andra relaterade problem

En av de senaste #Apple-smarttelefonmodellerna som du kan få just nu är # iPhone7. Även om den har en liknande design som sin föregångare kommer den med flera förbättringar som gör den till den bättre enheten. Till att börja med har det nu en vattentätningsfunktion som innebär att det finns mindre chanser att enheten skadas av vattnet. Även om många använder detta som sin tillförlitliga dagliga drivrutin finns det fall då vissa problem fortfarande kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste installationen av detta problem fastnade iPhone 7 på blinkande Apple-logotypproblem och andra relaterade problem.

Redaktörens val

Har du problem med din iPhone fastnat på apple-logotypen? Vi rekommenderar systemreparation i ReiBoot-iOS för att få din iPhone igång snabbt.

MER INFORMATION

Om du äger en iPhone 7 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 7 fastnat på den blinkande Apple-logotypen

Problem: Hej min mamma har en Iphone 7 och den sitter fast på apple-logotypen hon tog den till apple som sa att den satt fast i en slinga det var så här i timmar, plötsligt kom det in, de sa att det inte var problem med det och skickade henne hem, efter att ha varit hemma i 3 timmar har den stängt av sig själv och nu fastnat med en blinkande äpplogo, kommer Itunes inte att känna igen enheten när vi försöker ansluta den för att tvinga en omstart

Lösning: När en telefon fastnar i Apple-logotypen kan det innebära att det finns en programvarufel som orsakar problemet. Du måste använda iTunes för att åtgärda problemet.

  • Anslut telefonen till en dator med den senaste versionen av iTunes installerad.
  • När telefonen är ansluten, tvinga den att starta om genom att trycka och hålla ned knapparna Sleep / Wake och Volume Down samtidigt.
  • Släpp inte knapparna när Apple-logotypen visas. Fortsätt hålla ned knapparna tills du ser skärmen för återställningsläge.
  • När alternativet att återställa eller uppdatera din telefon visas väljer du uppdatering. iTunes kommer att installera om programvaruversionen utan att radera dina data.

iPhone Boot Loop-problem efter att du blivit våt

Problem: Efter att jag tidigare fallit i poolen igår var min telefon i normalt skick och fungerade som den alltid har gjort. Senare den dagen var min telefon död så jag laddade den och när jag startade den fick jag höra att min hemknapp skulle behöva service. Så jag använde min telefon med hjälpmeddelandet och fortsatte. Efter ett tag när min telefon satt på min säng, försökte jag slå på den och när jag gjorde det fortsatte det att ta upp apple-logotypen, stängs sedan av och sedan bara upprepar processen om och om igen. Jag har försökt att hålla ned volymknappen och på / av-knappen för att starta om den, men ingenting fungerar, det fortsätter bara att upprepa vad det har gjort som om det inte kommer att svara på det jag gör.

Lösning: För detta specifika problem måste du följa samma felsökningssteg som utförts av problemet vi har behandlat ovan. Om problemet fortfarande kvarstår kan detta orsakas av någon form av vattenskada. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad om detta är fallet.

iPhone 7 tar för lång tid att ladda

Problem: Jag har problem med att ladda min iPhone 7 förra gången jag försökte ladda den, det tog 4 timmar att nå 8% och började sedan tappa laddningen. Det har inte laddats ordentligt på ett par veckor. Jag har försökt att rengöra laddningsstället och bytte laddare. Avgifterna laddar andra iPhones, tack tack

Lösning: Vad du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan återställa din telefon som en ny enhet. När detta är gjort ska du inte installera några appar i din telefon än. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det finns det en möjlighet att batteriet orsakar problemet. Ta med din telefon till ett servicecenter och kontrollera detta.

iPhone 7 har en svart skärm

Problem: Iphone 7 har en svart skärm och slås inte på även när du testar strömbrytaren och lägre volymknappen. Försökte också ladda och kommer fortfarande inte att få äpplet att visas på skärmen. Jag har inga skador på telefonen och vattenskador är okända. Tack för hjälpen

Lösning: Om att tvinga telefonen att starta om inte fungerar ska du försöka ansluta telefonen till en dator med den senaste versionen av iTunes installerad. Om telefonen upptäcks fortsätter du med att uppdatera telefonprogramvaran. Stegen är listade på den första frågan som vi har behandlat ovan.

Om problemet kvarstår måste du ta din telefon till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.