Apple iPhone 6S Plus-skärmen är svart efter att telefonen har tappats och andra relaterade problem

#Apple # iPhone6SPlus är en smartphone som släpptes 2015 som är bäst känd för att ha en stor 5, 5-tums skärm. Telefonen använder en A9-processor kombinerad med 2 GB RAM för att ge en smidig användarupplevelse. När telefonen nu körs på iOS 11 har flera nya funktioner lagts till enheten till glädje för dess ägare. Även om detta är en solid telefon finns det tillfällen då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone 6S Plus-skärmen är svart efter att telefonen har fallit och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 6S Plus eller någon annan iPhone-modell för den delen, känn dig kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 6S Plus-skärmen är svart efter att telefonen tappats

Problem: Min dotter tappade sin iphone 6S plus igår - skärmen är nu svart, kommer inte att slås på. När den är ansluten till datorn utlöser inte iTunes. Också - precis efter detta hände den högra övre delen av telefonen het. Jag anslöt telefonen i dag i 1 timme och försökte en hård återställning av 30 sekunder och ingenting. Nu när telefonen är ansluten i det övre högra hörnet blir det varmt igen.

Lösning: Det är mycket troligt att droppen inte bara har skadat skärmen (orsakat att den blir svart) och batteriet också (på grund av att telefonen blir varm). Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

iPhone 6S Plus Ingen tjänst

Problem: Jag har en iphone 6s plus utan serviceproblem Powermac Phils ersätter handenheten eftersom de tyckte att det var fel under garanti, men efter 4 månader uppstår samma problem med ersättningsenheten. Jag är nu bekymrad över att det är utan garanti vad ska jag göra? Jag är nöjd till att börja med eftersom de ger en ny ersättningsenhet bara för att pågå i fyra månader och servicecentret berättar bara ring apple.

Lösning: Vad du först vill göra i det här fallet är att felsöka problemet genom att följa felsökningsstegen nedan.

 • Se till att du befinner dig i ett område med god signalstäckning.
 • Försök att sätta i ett annat SIM-kort i telefonen för att kontrollera om problemet är SIM-relaterat.
 • Starta om telefonen.
 • Återställ nätverksinställningarna. Gå till Inställningar> Allmänt> Återställ> Återställ nätverksinställningar.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Om stegen ovan inte fungerar är det troligtvis ett hårdvarorelaterat problem redan i vilket fall du kommer att behöva ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

iPhone 6S Plus ersättningsskärm fastnat i Apple-logotypen

Problem: Jag bytte min iPhone 6s Plus helskärmsenhet efter att jag bröt min skärm. Jag såg till att köpa en certifierad OEM-enhet. Jag var tvungen att skicka den första tillbaka eftersom den aldrig tappades för att visa Apple-logotypen. Det stannade bara i ett mörkt knappt bakgrundsbelyst tillstånd. Idag kom den nya telefonenheten. Jag satte ihop det och slog på det (jag såg till att koppla ur batteriet under den här processen). Nu får jag den svarta skärmen med den vita Apple-logotypen som aldrig förändras förbi den punkten! Dessutom flimrar det på och av på egen hand. Ständigt och slutar aldrig. Medan jag känner att det är ett steg i rätt riktning, är det inte alls tillfredsställande. Det är inte heller en anledning att returnera den nya skärmen för ett nytt utbyte. Det är klart att jag saknar något! Jag uppskattar din tid och uppmärksamhet på denna fråga och ser fram emot din vägledning när du har slutfört denna iPhone-reparation så att jag återigen kan njuta av min iPhone 6s Plus!

Lösning: Försök tvinga omstart på telefonen genom att följa stegen nedan.

 • Tryck och håll in Hem-knappen.
 • Håll hemknappen intryckt och håll ner knappen Sleep / Wake.
 • Fortsätt hålla båda knapparna i cirka 10 sekunder tills Apple-logotypen visas.

Om problemet kvarstår kan du försöka kontrollera om skruvarna som håller LCD-konsolen är på rätt plats. Dessa skruvar har olika längder och att placera en skruv på en fel plats kan orsaka problemet.

Om problemet kvarstår bör du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

iPhone 6S Plus slås inte på

Problem: Jag knäckte min telefonskärm för två månader sedan men det var bra, förra veckan var jag i duschen och min telefon var i badrummet men den låg under en handduk så att den inte skulle bli våt eller någonting men så fort jag fick ut på badrummet blev min skärm först olika färger och gick sedan helt svart men mitt larm gick och det var fortfarande vibrerande så jag stängde av det omedelbart och satte det i en påse med ris en dag, när jag fick min telefon ur riset det var fortfarande inte på så jag återställde det genom att hålla ner hemknappen och strömbrytaren och ingenting hände, vad ska jag göra?

Lösning: Du bör försöka ladda telefonen i minst 20 minuter. Om den fortfarande inte slås på, kan fukt ha kommit in i telefonen och skadat vissa komponenter. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

iPhone 6S Plus börjar inte efter hård återställning

Problem: Min iPhone 6s plus startar inte efter hård återställning. Det var trögt och alla mina bilder har på mystiskt sätt försvunnit från foton och jag kontrollerade minnet, jag satt kvar med cirka 88 MB minne. Min iPhone är 128 GB-modell. Jag lyckades uppdatera iPhone 6s Plus till iOS 11. Den var funktionell i några timmar men när strömmen var ansluten startade den om men satt fast i den här omstartslingan (vit skärm svart Apple-logotyp). Skärmen skulle flimra ett ögonblick och den vita skärmen kommer på igen. Detta har pågått under de senaste sju timmarna. Finns det en fix? Tack så mycket.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att försöka återställa telefonen i DFU-läge med iTunes.

 • Placera telefonen i DFU-läge. Håll in strömbrytaren (3 sek), fortsätt att hålla i strömknappen och håll även hemknappen (15 sek), släpp strömbrytaren medan du fortsätter att hålla hemknappen (10 sek). Din enhet ska fråga med "Anslut till iTunes-skärm ”
 • Anslut telefonen till din dator och öppna sedan iTunes.
 • Följ instruktionerna på skärmen för att återställa din telefon.

Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.