Apple iPad Pro fastnat på Apple-logotypen. Här är vad du behöver göra ...

 • Lär dig hur du fixar din Apple iPad Pro fast på Apple-logotypen eller startar inte upp med framgång.
 • Förstå orsaken till att en enhet som din iPad Pro upplever startproblem som detta.

Svart dödsskärm, oändliga uppstartsslingor, slumpmässiga kraschar och fastnat eller svarande skärmar tillskrivs ofta stora systemfel. De kan uppstå som mindre eller större problem beroende på den underliggande orsaken. Om dödliga systemfel är att klandra, är chansen stor att de framträdande symtomen är envis. I själva verket listas dessa symtom bland de fruktade problemen i tidigare och senare typer av iOS-enheter, inklusive Apples iPad Pro (2020) skiffer.

I det här inlägget är en av de ovannämnda frågorna, särskilt på fastnat eller svarsfri skärm. Läs vidare för att ta reda på varför din iPad Pro plötsligt fastnar i Apple-logotypen och vad du ska göra för att få den tillbaka och fungera ordentligt igen.

Men innan vi faktiskt går vidare till vår felsökning, om du har andra problem med din telefon, kan du besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Om du behöver mer hjälp med ditt problem, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Vad får din iPad Pro att fastna på Apple-logotypen?

En enhet kan fastna på grund av systemfel, dåliga uppdateringar, skadad data, skadlig programvara och buggar. I värsta fall kan en enhet fastna eller frysas på grund av skadade komponenter. Om hårdvaruskador är skyldiga, kan det inte göras mycket på ditt slut eftersom din enhet behöver service. Men om programvarrelaterade faktorer är fel, finns det några sätt för dig att fixa det. Nedan visas fem av de mest effektiva lösningarna på en relevant fråga på Apple iPad Pro (2020) -enheten. Du kan prova någon av dessa metoder om din iPad Pro sitter fast på Apple-logotypen.

Om problemet började efter att ha installerat en app kan du försöka ta bort den misstänkta appen i förväg. Den appen kan vara den huvudsakliga skyldigheten och måste därför avinstalleras. Om det inte löser problemet kan du nu fortsätta felsöka din iPad Pro.

1: a lösningen: Tvinga om din iPad Pro igen.

Svarande enheter återställs vanligtvis till normala tillstånd genom att utföra en tvingad omstart. Detta fungerar på samma sätt som en mjuk återställning gör på en iPhone eller iPad men processen genomförs på ett distinkt sätt. Följ de här stegen för att tvinga om en iPad Pro (2020):

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Tryck sedan och håll ner strömbrytaren på sidan av din iPad och släpp sedan när enheten startar om.

Genom att utföra en tvingad omstart på din iPad fixas effektivt mindre symtom inklusive fastnat på grund av slumpmässiga app-fel, filkorruption och dåliga uppdateringar. Som en mjuk återställning påverkar den inte någon sparad information på enhetens lagring. Som sagt, det krävs inte att skapa säkerhetskopior före en tvingad omstart.

LÄS Också: Hur du fixar ditt Apple iPad Pro 2020-larm som inte fungerar, larmet låter inte [Felsökningsguide]

Andra lösningen: Återställ din iPad Pro via iTunes.

Om din iPad Pro förblir fast på Apple-logotypen efter en tvingad omstart, skulle ditt nästa alternativ vara en systemåterställning. Enheten kanske inte kan komma förbi Apple-logotypen eftersom dess uppstartssystem eller andra relevanta funktioner är förstörda. Du kan sedan börja med att utföra en standard iOS-återställning via iTunes. Så här görs:

 1. Anslut din iPad till datorn som du har synkroniserat med den tidigare.
 2. Öppna iTunes på den datorn och vänta sedan på att den synkroniserar din iPad Pro och skapar en säkerhetskopia.
 3. Efter synkroniserings- och säkerhetskopieringsprocessen klickar du på knappen för att återställa [din enhet].
 4. Följ instruktionerna på skärmen och när du når inställningsskärmen när du återställer din iPhone trycker du på för att välja alternativet Återställ från iTunes-säkerhetskopia.
 5. Välj din iPad Pro när den visas i iTunes och följ sedan nästa kommandotolken för att slutföra återställningen av enheten.

Du kan välja att återställa från en tidigare säkerhetskopia eller ställa in din iPad Pro som ny.

3: e lösningen: återställningsläge återställning.

Det du har att göra med kan vara ett dödligt systemfel och kräver därför mer avancerad systemåterställning. För närvarande kan du använda en återställningsläge. I den här processen kommer din enhet att ställas in i ett återställningstillstånd och reparera sedan dödliga systemfel via iTunes. För att komma igång måste du säkra en Windows- eller Mac-dator med den senaste versionen av iTunes-appen installerad. När du har utrustat, anslut din iPad Pro med den medföljande USB-kabeln eller Lightning-kabeln. När du har anslutit din iPad till datorn går du till återställningsläget med följande steg:

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck sedan på och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Tryck sedan på och håll ned sid / strömknappen tills du ser skärmen Anslut till iTunes . Detta betyder att din iPhone har gått in i återställningsläge.
 4. När du ser alternativet att uppdatera eller återställa väljer du Uppdatera om du vill återställa utan att radera filer. Om du gör det uppmanas iTunes att börja ladda ner den senaste programvaran för din enhet. Om du väljer att återställa från en tidigare iOS-säkerhetskopia väljer du alternativet Återställ .

Hela återställningsprocessen tar vanligtvis 15 minuter. Om din iPad inte är klar igen efter 15 minuter kommer den att lämna återställningstillståndet. Om det händer, vänta bara på att iTunes slutför att ladda ner programvaran och sedan kan du sätta tillbaka din enhet i ett återställningstillstånd med samma steg ovan. Koppla inte bort din iPad från datorn om återställningen inte är klar för att undvika att operativsystemet skadas.

LÄS Också: Hur man fixar en Apple iPad Pro 2020 som överhettas efter uppdatering till iOS 12.1.4 [Felsökningsguide]

Fjärde lösningen: återställning av DFU-läge.

Den mest djupgående systemåterställning som görs på en iPhone är den så kallade DFU-återställningen. DFU står för Device Firmware Update, ett speciellt gränssnitt som gör att din iOS-enhet kan kommunicera med iTunes på en dator även om iOS är helt förstörd. På samma sätt som återställning av återställningsläge kräver också att du använder iTunes på en kompatibel dator för att återställa ett DFU-läge. Att gå in i det här läget kräver dock lite timing och precision. Därför kan det kräva flera försök för dig att komma dit. Observera också att den här metoden torkar allt från din iPad Pro, så att du kan tappa lite kritisk information i processen. Om du vill fortsätta kan du börja med att ansluta din iPad Pro till datorn via USB / Lightning-kabel och sedan fortsätta med dessa steg för att sätta din iPad i DFU-läge:

 1. Tryck snabbt och släpp Volym upp-knappen, tryck sedan snabbt ner Volym-knappen . Slutligen, tryck och håll ned sid / strömknappen tills skärmen blir helt svart.
 2. Så snart skärmen blir svart trycker du och håller ner volymknappen medan du håller inne på sidan / strömbrytaren.
 3. Släpp sedan sidan / strömknappen efter 5 sekunder men fortsätt att hålla ned volymknappen tills din iPad dyker upp i iTunes på din dator.
 4. När din iPad Pro visas i iTunes kan du släppa volymknappen eftersom din iPad redan befinner sig i ett DFU-läge och är klar för en ultimat systemreparation.

Följ resten av instruktionerna eller instruktionerna i iTunes för att slutföra reparation och återställning av din iPad Pro till sitt normala tillstånd. Vid behov kan du välja att nedgradera till en tidigare iOS-version som fungerar för din iPad Pro. Annars kan du bara konfigurera din iPad Pro som ny.

5: e lösningen: Använd andra iOS-reparationsverktyg.

Användningen av mjukvara från iOS från tredje part för återställning och reparation anses också vara de sista möjliga lösningarna som du kan testa om du har slut på alternativ. Det är inte alla iOS-problem som kan hanteras av iTunes så att tredjeparts iOS-reparationsverktyg finns. Liksom iTunes kan dessa verktyg laddas ner och installeras på en dator, antingen Windows eller Mac OS. När du har installerat programvaran kan du börja reparera din iOS-enhet.

Bland de mest trovärdiga iOS-reparationsverktygen är Alla iOS-systemreparationssystem, Tenorshare iCareFone, U.Fone iOS-systemåterställning och iMyFone iOS-systemåterställning, för att nämna några.

Du kan använda något av dessa system för att återställa din iPad Pro som sitter fast på Apple-logotypen med eller utan dataförlust.

Startprocessen liknar den för att återställa en iPad Pro med iTunes. Du måste ansluta din iPad till datorns USB-port med Lightning-kabeln eller datakabeln som medföljde enheten. När du är ansluten öppnar du iOS-reparationsverktyget på din dator och följ sedan instruktionerna och kommandona på skärmen för att börja reparera och återställa din iPad Pro till sitt normala tillstånd.

Fortfarande fastnat på Apple-logotypen?

Om din iPad Pro förblir fast på Apple-logotypen efter att ha använt alla tidigare lösningar, är chansen stor att din enhet har fått någon form av hårdvaruskada och därför behöver fysisk reparation. Vid denna punkt är nästa sak att göra att ta din iPad till ett Apple-auktoriserat servicecenter i närheten och få den granskad av en iPad-tekniker. Om hårdvaruskador finns, behövs service. Du kan också kontakta din operatör för ytterligare rekommendationer eller kontakta Apple Support för mer avancerade felsökningsmetoder och potentiella lösningar.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!