Apple AirPods 3 släppdatum, nyheter och ryktet

Om du precis köpte de helt nya AirPods 2, kanske du blir besviken över att det kan ha varit ett slöseri, eftersom Apple AirPods 3 mycket väl kunde lanseras i år. En ny rapport säger att Apple AirPods 3 kommer att lanseras i slutet av detta år, och med en handfull nya funktioner på slep.

För bara ett par månader sedan tillkännagav Apple en liten uppgradering till de ursprungliga AirPods. Detta kallas AirPods 2, även om de fortfarande kallas Apple AirPods. Den här nya uppgraderingen kommer med vissa saker som trådlös laddningsförmåga som läggs till i laddningsfallet - dvs. nu kan du helt enkelt ställa in dem på en trådlös laddningsplatta för att ladda AirPods.

AirPod-öronstyckena kom faktiskt också med en extra timmes batteritid, medan juicen i fallet förblev densamma och satt vid 24 timmars extra laddning när den var full.

Som sagt, eftersom det var en ganska liten uppgradering, att se en större komma med i år skulle inte vara för långtgående, även om det kan frustrera vissa kunder. Läs igenom, så visar vi dig några av de saker du kan förvänta dig i de helt nya Apple AirPods 3-hörlurarna.

Uppdatera 10/25/2020

Det är ingen hemlighet att Apple har ryktat att ha arbetat med ett par bullerdämpande Apple AirPods. Men när de faktiskt kommer att lansera detta nya par AirPods har allvarligt varit uppe i luften. Vissa publikationer har sagt i slutet av 2020, andra pekar på 2020. Men nu, enligt en rapport från China Economic Daily, sägs att Apples bullerreducerande AirPods skulle kunna träffa hyllorna i slutet av oktober.

Rapporten säger också att istället för Apple AirPods-moniker, kommer de faktiskt att kallas AirPods Pro.

Apples nya AirPods Pro ska vara en allvarlig uppgradering av design och pris. Rykten säger att de kan prissättas så mycket som $ 260 och kommer med en ny metallkonstruktion, som fungerar för att stödja den brusavbrott. Tidigare rapporter tyder på att dessa kan komma med en uppgradering av vattenresistens, vilket skulle göra dem mer idealiska för att träna och jogga i tyngre väder.

Den här nyheten kommer inte länge efter att 9to5Mac identifierat några förändringar inom iOS 13 som indikerar en AirPods Pro-modell. En av dessa indikationer var en animation som visade användare hur man justerar brusavbrott.

Uppdatera 09/23/2020

Apple lanserade iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max samt Apple Watch Series 5; Men det finns fortfarande inga tecken på de nya AirPods från företaget. Det Cupertino-baserade företaget planerade uppenbarligen inte att lansera dem tillsammans med de nya enheterna; men vi ser fortfarande massor av rykten kring AirPods 3.

En av dessa rykten kommer via en Bloomberg-rapport, som hävdade att Apple AirPods 3, enligt personer som känner till saken, fortfarande skulle lanseras i slutet av året. Denna rapport bekräftar att vattenmotstånd och brusreducering arbetas med för den nya versionen.

Detta faller i linje med andra rykten, som också hävdade att vattenmotstånd och brusavbrott skulle vara på släp. Och vi tror inte att det är för mycket av en långsiktig idé, eftersom AirPods konkurrenter - Galaxy Buds - har båda dessa. Tricket som Apple kanske möter är dock att försöka stoppa brusavbrott från att påverka batteritiden negativt.

AirPods 3 rykten

Så det finns ett problem - och det kommer att bli den uppenbara frustrationen som vissa Apple-kunder kommer att uppleva eftersom de betalade för Apple AirPods 2, bara för Apple AirPods 3 att lanseras några månader senare. Men rykten säger att de nya AirPods 3 inte kommer att ersätta Apple AirPods 2 utan kommer att erbjudas tillsammans med dem som en premium ljudupplevelse.

Som sagt, enligt leveranskedjan som talade med Digitimes, ser Apple att släppa sin nya uppsättning Apple AirPods före julshoppningssäsongen, vilket ger kunderna god tid att köpa gåvor under julgranen i år.

Dessa rykten skulle anpassas till saker som vi har hört tidigare. Vi har hört ganska mycket om Apple som erbjuder brusreducering i sina Apple AirPods länge nu, men det verkar aldrig ha hänt. Och det verkar ganska osannolikt att Apple någonsin skulle erbjuda något liknande i ett par hörlurar som sträcker sig mellan $ 140 och $ 200. Det är bara premiumteknologi som du inte ofta ser på den prisnivån - titta bara på Boses QuietComfort 35-tal, till exempel.

Som sagt, vi kan mycket väl se något som brusavstängningsteknologi i Apples nya AirPods 3. Om Apple planerar att göra dem dyrare än $ 200 - det högsta beloppet som den nuvarande AirPods kostar - skulle vi mycket väl kunna se brusavbrott på en dyrare, fler premiumpar med AirPods.

Näsavbrott har talats om mycket, men det finns en handfull andra funktioner som vi kan förvänta oss att se i den nya Apple AirPods 3 också.

Det går en mängd rykten som tyder på att Apple mycket väl kan lägga till biometriska sensorer till nästa generation AirPods. Det här är inte bara rykten som kommer från ingenstans, utan är faktiskt baserade på patent som Apple nyligen också har ansökt om.

Enligt patent som inlämnats av företaget kommer dessa att "pressas upp mot en del av tragus", så att AirPods kan registrera hjärtfrekvens och kroppstemperatur, liksom andra hälsometriker.

Tragusen - som förmodligen inte är vanligt känd - är den bit som sticker ut ur örat, rakt ovanför öronlaben, och vad Apples AirPods sitter precis bakom. Eftersom detta är ett rykt - och vi inte har hört några konkreta detaljer ännu - vet vi naturligtvis inte vad dessa biometriska sensorer kommer att vara avsedda för; emellertid kommer det troligtvis att vara bundet med Apples Health-app, hur, sannolikt strömma oavsett information den samlar till Health-appen.

Dessa bör också levereras med Bluetooth 5.0. Det borde erbjuda dig ännu bättre utbud med dina Apple AirPods 3, men borde också förbättra batteriets livslängd också. Du kommer att kunna lyssna på musik längre utan att behöva ta knoppar ur örat och placera för att ladda.

En ny rapport som bygger på vad DigiTimes redan har sagt indikerar att vi definitivt kommer att se Apple AirPods 3 i slutet av detta år.

Dessutom verkar det som om de kommer att få ett par extra funktioner ombord. Där flyter några rapporter som indikerar brusavbrott, vilket troligtvis kommer att avbryta digitala brus i stället för en verklig brusavbrytning.

Vi hör också att AirPods 3 kan komma med den ryktade vattentätheten, liksom några ospecificerade designförändringar.

Sammantaget tittar vi förmodligen på en betydande designuppdatering den här gången. Just nu sitter Apple AirPods i huvudsak bara i örat - de förseglar inte någon del av det och har inte heller den utrustning som är inbyggd för att hantera eller neutralisera yttre ljud.

Som sagt måste det finnas en betydande designuppdatering för att det till och med kan hända. Och vi vet inte hur det kommer att fungera i ett så litet paket. Kom ihåg att brusavstängning kan ta mycket extra batteri, så Apple måste hitta ett sätt att hålla batteriet så som det för närvarande också är.

Naturligtvis lämnar inte Apple själv några detaljer, men om vi ska titta på historiska lanseringar, kan vi mycket väl se ett meddelande vid deras årliga Apple-evenemang i september.

AirPods 3 Ljudkvalitet

Vi bör också nämna att det finns rykten som säger att Apple AirPods 3 kommer att ha mycket bättre ljudkvalitet i hörlurarna också. Vi vet dock inte hur mycket av skillnaden den genomsnittliga personen kommer att höra kontra audiofilen. Det låter som att Apple försöker erbjuda något för publiken som är väldigt speciellt om ljud - att känna till de små skillnaderna och nyanserna mellan lågheter, höjdpunkter, mids, diskant och bas.

Så totalt sett kommer vi definitivt att se lite bättre ljudkvalitet här, men hittills är det tveksamt om lekmannen eller den genomsnittliga personen kommer att kunna skilja stor skillnad mellan Apple AirPods 3 och Apple AirPods 2. Eftersom de kommer att säljas sida vid sida, kommer vi inte troligt att tro att det kommer att finnas, åtminstone för lekmannen.

AirPods 3 Design

Utformningen av Apple AirPods 3 kommer sannolikt också att vara annorlunda, särskilt eftersom de sannolikt kommer att säljas precis vid sidan av Apple AirPods 2.

För det första har Apple AirPods traditionellt sålts i vitt, utan några andra färgalternativ tillgängliga där. Men den här gången kommer Apple AirPods 3 troligen att kunna sändas i svart, förmodligen för att hjälpa till ytterligare förklara skillnaden mellan Apple AirPods 2 och AirPods 3.

Vi tvivlar på att vi kommer att se mycket av en annan designskillnad än det. AirPods själva kanske är lite större, för som vi nämnde tidigare borde de också ha lite bättre ljudkvalitet på släpet. Du får sannolikt samma laddningsfodral och AirPod-stil, men i svart.

Vi kanske hamnar mer än så - det finns bara inga solida rykten om det just nu. Vi föreställer oss emellertid att Apple skulle vilja se till att de differentierar de två modellerna så mycket som möjligt. Som sagt, vi kanske till och med ser några förbättringar av många av de klagomål som omger Apple AirPods och deras komfortnivå.

AirPods 3 släppningsdatum

Så vi såg Apple AirPods 2 tillkännages i slutet av mars, och sedan se en lansering i början till mitten av april. Men som vi nämnde tidigare ser Apple på att lansera Apple AirPods 3 i år, och innan julshoppingsäsongen också. Även om vi inte känner till några konkreta detaljer eller rykten som cirkulerar runt på ett exakt datum, har vi en idé om när vi kunde se en, åtminstone en idé som skulle vara vettigt.

Det är ganska troligt att Apple kunde tillkännage den nya versionen av Apple AirPods när de tillkännager den nya uppsättningen av iPhones i höst. Apple tillkännagav den ursprungliga modellen av AirPods när iPhone 7 lanserade, även om AirPods inte officiellt lanserades förrän några månader senare.

Vi kunde se något liknande den här gången, eftersom vi inte kan föreställa oss att Apple håller sin egen mediahändelse för att helt enkelt meddela ett tillbehör som AirPods. Så vi kan titta på ett tillkännagivande någonstans i tidslinjen september till oktober.

När det gäller en verklig utgåva är det svårt att fastställa, eftersom Apple absolut inte har ställt in något mönster för att lansera sina telefontillbehör. Vi kunde se Apple göra samma sak som de gjorde 2016, tillkännagav dem vid sidan av iPhone och sedan lanserade dem några månader senare i december.

Rapporter säger emellertid att Apple skulle vilja lansera dessa före semestershoppsäsongen, vilket innebär att vi troligtvis kunde se ett verkligt släppdatum tillsammans med Apples nya uppsättning iPhones.

Och det vore inte heller något dåligt. Det sägs att den nya iPhone-enheten har trådlöst laddningsstöd för tillbehör, vilket innebär att du kan ladda dina Apple AirPods när du är på språng genom att helt enkelt ställa in dem på baksidan av iPhone - den har inte ett fint namn, men kallas ofta som omvänd trådlös laddning.

Det liknar det Samsung redan har gjort i Galaxy S10, så att du kan ladda Qi-kompatibla telefoner och tillbehör genom att helt enkelt sätta dem på baksidan av en annan Galaxy S10.

Dom

Det finns inte många konkreta detaljer om vad Apple AirPods 3 kan handla om, men det finns många olika rapporter från leverantörskedjan som vi definitivt kommer att se något innan julsäsongen träffar. Det skulle göra det möjligt för kunder att få sina inköp för gåvor den här högsäsongen, vilket skulle vara bra timing för Apple.

Sammanfattningsvis kunde vi se Apple AirPods 3-fartyget i svart, men vi kunde också se brusreduceringstekniken visas, samt bättre batteritid, uppgraderad Bluetooth och totalt sett bättre ljud.

Vad skulle du vilja se av Apple AirPods 3? Låt oss veta i kommentarerna nedan.