Amazon Shopping kraschar hela tiden på Samsung Galaxy S9 Plus (enkel fix)

När det gäller shopping online är Amazon alltid det vanliga valet varför företaget redan utvecklat sin egen applikation för mobilanvändare så att de kunde handla online via sina fingertoppar. Men just nyligen har vi fått några klagomål från våra läsare angående Amazon Shopping-applikationen eftersom appen enligt dem fortsätter att krascha. Andra sa att det stängs på egen hand efter att ha öppnat eller efter några minuters användning och det sämre är att artiklarna som de placerade i kundvagnen inte längre är tillgängliga när de öppnar appen igen. Det finns också användare som rapporterade ha fått felmeddelandet "Tyvärr har Amazon Shopping slutat."

Oavsett om du får felet eller har appen i närheten är det samma sak - applikationen kraschar. Nu kan det bara vara ett litet problem med själva applikationerna eller det kan vara ett problem med firmware. Felet ger oss ingen aning om vad som orsakar problemet så att du verkligen måste göra några felsökningsförfaranden och det är syftet med det här inlägget. Jag kommer att leda dig genom att felsöka din enhet för att veta mer om problemet och fixa det. Så om du är en av ägarna till den här fantastiska enheten och för närvarande bugges av en liknande fråga, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida för Galaxy S9 Plus eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Hur man fixar Galaxy S9 Plus med Amazon Shopping-appen som fortsätter att krascha

Programrelaterade problem är vanligtvis av mindre karaktär och är lättare att lösa. Det gäller både förinstallerade och tredjepartsappar. Utvecklingen av felsökning är att utesluta alla möjligheter tills vi kan fastställa vad problemet egentligen är och sedan formulera en lösning som kan åtgärda det. Här är vad du behöver göra:

Första lösningen: Starta om din Galaxy S9 Plus

Vi vet ännu inte varför detta problem händer på din telefon men låt oss anta, innan något annat, att detta bara är ett mindre problem med antingen appen eller firmware. Glitches kan fixas med en enkel omstart. Så, tryck på strömnyckeln och starta om din Galaxy S9 Plus, och öppna sedan Amazon-appen för att veta om den fortfarande kraschar och om den fortfarande gör det, föreslår jag att du försöker göra Forced Restart som är mycket effektivare än den normala omstarten.

 • Tryck och håll ner volymknappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder.

Detta kommer att simulera batteriets bortkoppling och uppdatera telefonens minne. Det kommer också att ladda om alla appar och tjänster som körs i bakgrunden samt kärnfunktioner. Om problemet fortfarande uppstår efter detta, gå vidare till nästa lösning.

Den andra lösningen: Återställ Amazon Shopping

Om du gör detta kommer appen tillbaka till sina ursprungliga inställningar eller konfiguration. En återställning i appar innebär att rensa cacheminne och data. Om det här problemet verkligen bara är ett mindre app-problem, kan det här förfarandet fixa det. Så här gör du:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Klicka på Inställningar > Appar .
 3. Hitta och tryck på Amazon Shopping .
 4. Knacka på Lagring .
 5. Klicka på Rensa cache .
 6. Klicka på Rensa data och tryck sedan på OK .
 7. Starta om din telefon.

Om problemet fortsätter efter att ha gjort detta, har nästa lösning en större sannolikhet för att fixa det.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Spotify som fortsätter att krascha på Samsung Galaxy S9 Plus (enkla steg)
 • Hur fixar jag Facebook-appen som fortsätter kraschar på Samsung Galaxy S9 Plus? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy S9 Plus med en Twitter-app som fortsätter att krascha (enkla steg)
 • Hur man fixar en Samsung Galaxy S9 Plus som håller på att förlora signal, intermittent service / signal faller (enkla steg)
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S9 Plus säger att SIM-kortet inte är isatt, även om SIM-kortet faktiskt är isatt (enkla lösningar)

Tredje lösningen: Avinstallera Amazon Shopping och installera om den

Felmeddelandet "Tyvärr har Amazon Shopping slutat" eller andra tecken på kraschar kan åtgärdas genom att avinstallera appen, men vad vi vill ha här är att bli av med dessa problem så att du kan fortsätta använda appen på din Galaxy S9 Plus. Medan jag ofta föreslår att uppdatera appar för att ta itu med möjliga kompatibilitetsproblem mellan applikationen och firmware, den här gången är det bättre att bara avinstallera det för att ta bort alla dess associeringar med andra appar och tjänster.

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Amazon Shopping .
 5. Knacka på UNINSTALL .
 6. Granska meddelandet och tryck sedan på OK för att bekräfta.
 7. Starta om telefonen för att uppdatera minnet och andra anslutningar.

För att se till att du har den senaste versionen av appen i telefonen, ladda ner en ny kopia från Play Store och installera den.

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Tryck på Play Store .
 3. Skriv 'amazon' i sökrutan.
 4. Välj Amazon Shopping och tryck sedan på Installera .
 5. För att fortsätta, granska de nödvändiga appbehörigheterna och tryck sedan på Acceptera .

De tre första lösningarna borde räcka för att lösa ett mindre problem som det här. Men om någon slump fortsätter att fela dig och du dåligt behöver använda appen, skulle en återställning vara värt det. Å andra sidan, om appen inte är så viktig eftersom du faktiskt bara kan använda din dator för att handla, kommer din telefon att vara bättre utan den.

Om du bestämmer dig för att återställa din telefon, se till att du gör en säkerhetskopia av dina viktiga filer och data eftersom de kommer att raderas under återställningen. Ta sedan bort ditt Google-konto från din telefon så att du inte blir låst, särskilt om du inte är säker på ditt lösenord eller ditt Google ID. När allt är klart och klart, följ dessa steg:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att den här guiden kan hjälpa dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem som du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Hur man fixar en Samsung Galaxy S9 Plus som laddas väldigt långsamt efter en uppdatering (enkla steg)
 • Hur du fryser din frysta Samsung Galaxy S9 Plus som inte längre svarar (enkla steg)
 • Vad gör du om din Samsung Galaxy S9 Plus inte känner igen din dator? [Felsökningsguide]
 • Vad ska man göra om Galaxy S9 Plus musikappar slutar fungera efter att ha spelat någon gång
 • Kontakter kraschar fortsätter på Samsung Galaxy S9 Plus med felet "Tyvärr har kontakter slutat" (enkel fix)
 • Hur du fixar Google Maps som fortsätter kraschar på din Samsung Galaxy S9 Plus (enkla steg)