Aktivera dolda Facebook-klistermärken på din Android-telefon

Älskar du det nya Facebook-klistermärket?

Efter att ha lanserat facebook hem har företaget lanserat en ny version av Facebook-messenger med en ny funktion som kallas Facebookchatthuvudet. Den nya versionen kommer också med några coola nya uttryckssymboler kända som Facebook-klistermärken som är väldigt större och roligare än vad vi tidigare sett på messenger.

Den nya versionen var redan tillgänglig på iOs sedan förra veckan; men Android-versionen har ännu inte uppdaterats med den här funktionen. Vi antar att företaget fortfarande testar dem på utvalda enheter innan publiceringen offentliggörs för alla Android-telefoner på marknaden.

Slutligen, idag har vi hittat en ny uppdatering från företaget och uppdatering av den möjliggör facebook klistermärken på din telefon. Facebook-klistermärken är i princip uttryckssymboler som är mycket större än de vanliga uttryckssymbolerna. Du får ett antal sådana klistermärken som Bun, Mango, Napoli (och många fler som du kan ladda ner från fb-klistermärkebutiken) som du kan använda när du chattar med dina vänner.

Men många av användarna rapporterade att till och med den nya uppdateringen inte förde facebook-klistermärken till sin telefon. Lite nedslående, rätt efter allt detta vänta? Men vi har hittat ett trick för att aktivera det på din telefon. Jag är inte säker på om det kommer att fungera på alla Android-telefoner men det är värt ett försök.

För att aktivera fb-klistermärken på din telefon, gå först till app store och kontrollera om du har en ny uppdatering för messenger. Nu, om du har en, uppdatera den till den senaste versionen, men om du inte gör det, gå tillbaka till appen. Öppna nu din fb-messenger och gå till en chatt. Till vänster har du plusikonen för att lägga till smileys i din chatt. Klicka på den vänstra delen av plusikonen. Det finns ett litet utrymme på vänster sida av plusikonen, klicka på den (det finns ingenting där, bara ett tomt utrymme) och det öppnar de dolda fb-klistermärkena på din telefon. Varje gång du vill sätta ett klistermärke på din chatt klickar du bara där! Det här tricket verkar fungera bara när du använder chatthuvudet och ser därför till att du provar detta på chatthuvudet och inte på messenger-appen.

Tricket är ganska enkelt och därför tror vi att många av oss kan använda det tills Facebook gör det officiellt. Men för andra bekräftar Facebook att de skulle göra fb-klistermärken och den nya budbäraren tillgänglig på alla telefoner ganska snart och därmed om du kan vänta ett tag kommer du att få det på en tid.

För andra som inte har någon aning om fb-klistermärken, här är lite grundläggande information om den nya funktionen.

I princip när du får ett nytt meddelande får du en liten cirkel med din väns dp på din hemskärm. Du kan dra dessa på hemskärmen vart du vill och klicka på den öppnar messenger för dig. När du får ett nytt meddelande får du ett chatthuvud på hemskärmen och du kan chatta via det chatthuvudet själv. Men om du vill få åtkomst till messenger, bara genom att klicka på alternativet i chatthuvudet kommer du till messenger-appen. Chatthuvudet är en slags lite version av messenger-appen själv, så det blir lättare för dig att chatta när du gör något annat. Och om du vill stänga det, dra bara ned chatthuvudet så får du en skräpikon längst ner.

Skriv gärna dina åsikter och kommentarer om de nya fb-klistermärkena.