9 bästa Virgin Mobile Android-telefoner 2020

Sömlös internet och gränslös anslutning är dagens största behov. Vare sig du är en affärsman eller en student, det finns alltid ett behov av flexibla data och samtalstid planer.

ProduktvarumärkenamnPris
SamsungSamsung Galaxy S9 (dual sim)Kolla pris på Amazon

LGLG Stylo 4-32GB - Förbetald mobiltelefon - Carrier Locked - (Virgin Mobile)Kolla pris på Amazon

Virgin Mobilemotorola moto e4 virgin mobileKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy J7 Perx - Förbetald - Carrier Locked (Virgin Mobile)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Medan de flesta av kunderna håller sig med den traditionella förbetalda planen för att uppfylla sina krav, steg vissa upp till nästa nivå. De söker efterbetalda planer från pålitliga märken som Virgin Mobiles.

Dessa företag har något för alla behov. Kort sagt får du flexibiliteten att bestämma vad du vill och sedan betala enligt det. Dessutom kan du byta plan när du vill.

Varumärken som Virgin ger dig också smartphones som är kompatibla med deras tjänster. Det finns många enheter att välja och oroa dig inte; räckvidden är inte begränsad till de gamla skjutbara telefonerna. De har några av de exklusiva androfiertelefonerna också.

Här är nio av Virgin Mobils toppmodeller som du kan köpa 2020.

Galaxy S10e

Samsungs Galaxy S10e är ett utmärkt val att ta med dig till Virgin Mobile. Med en 5, 8-tums Super AMOLED Infinity-display får du en fantastisk underbar medieupplevelse. Den här telefonen gör att filmer, TV-program och video ser utmärkt, men text är också extremt lätt för ögonen.

Den största skillnaden mellan Galaxy S10e och de andra Galaxy S10-telefonerna är att den här har en platt skärm, medan de andra är böjda. Det levereras med ett något mindre batteri vid 3 100 mAh, men du får fortfarande hela batteriets livslängd.

Samsung Galaxy S9

Smarttelefonen har en Qualcomm Snapdragon 845-processor och en lika bra Adreno 630-grafikprocessor. Den har okta-kärna, varav fyra arbetar med en hastighet av 2, 8 GHz och vilar på 1, 7 GHz. Telefonen har dessutom 4 GB RAM och 64 GB ROM som passar perfekt med sitt Android 8.0 Oreo-operativsystem.

Förutom funktionen har S9 en AMOLED kapacitiv pekskärm som kommer med en 3D-knapp, hemknapp. Det erbjuder en skärmstorlek på 5, 8 tum med 2960 * 1440 pixlar upplösning och 570 PPI pixeltätheter. Vidare har smarttelefonen en elegant men hållbar aluminiumram. Den har också Corning Gorilla Glass 5, fram- och bakpaneler.

Dessutom har S9 högupplöst 12MP bakre och 8MP främre kamera. Den stöder också 1440p videoinspelning, HDR och panorama.

Funktioner

 • 630 solljus display
 • Iris, fingeravtryck, pulssensorer
 • HDR10-stöd
 • Stöd för utvidgbart minne på upp till 512 GB
 • IP68 Vatten- och dammsäker

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy A20

Du kan inte gå fel med Samsung Galaxy A20. En av de coola sakerna med den senaste A20 är att Samsung verkligen förstärker sina mellanklassutbud idag. Som sagt, A20-upplevelsen är ganska lik Galaxy S10.

Du får en 6, 4-tums Super AMOLED-skärm, men bara i HD + -formatet. Den har 32 GB lagringsutrymme och sedan 3 GB av RAM för att hålla multitasking fungerar smidigt. Det levereras faktiskt med ett större batteri än S10e, med en 4 000 mAh enhet inuti. Det har snabb batteriladdning upp till 15 watt också.

Samsung Galaxy S8

Om du fortfarande vill köra med en prisvärd men avancerad handenhet bör den olåsta Samsung Galaxy S8 fungera felfritt på Virgin's nätverk. Med en Qualcomm-chipset, 64 GB intern lagring, 4 GB RAM och mer har du inga problem med att använda Samsung Galaxy S8 som din nya dagliga drivrutin. Det är snabbt och kan hantera det mesta du kastar på det.

Det kan ta några riktigt bra foton också. Den har en främre 8-megapixel selfie-kamera för alla videokonferenser du behöver, men den bakre 12-megapixel-kameran kan också ta några vackra foton.

Samsung Galaxy J7 förfina

Samsungs Galaxy J7 Refine är nästa och är mer av din mellanklass-telefon. Med en 5, 5-tums högupplöst pekskärm kan du titta på media med detaljerad tydlighet. Det finns 32 GB internt lagringsutrymme och 2 GB RAM, som båda arbetar tillsammans för att få saker att fungera smidigt.

Du får en 13-megapixel bakkamera och 13-megapixel framkamera, så att du kan ta en fantastisk bildkvalitet med den här.

LG Stylo 4 Smartphone

LG Stylo 4 är den ultimata beast-smarttelefonen med hög prestanda och låga priser.

Enheten levereras med en mycket innovativ byggkonstruktion som har lika bra operativa chipset. Den körs på en okta-core processor på 1, 8 GHz som är tillräckligt för att köra flera applikationer samtidigt. Vidare har Stylo 3 GB RAM och 32 GB internt minne som passar perfekt med sitt Android 8.1 Oreo operativsystem.

Dessutom har denna smartphone en stor 6, 2-tums skärm, med pekstöd. Det erbjuder en upplösning på 2160 * 1080 skärm med förhållandena 18: 9 och 16M färger.

Denna smartphone är också ett utmärkt alternativ för inspelning och fotografering. Den har en 5MP-främre kamera med selfies-ljus, porträttläge, automatisk fotografering och försköna. Dessutom stöder den bakre kameran på 13mp 4160 * 3120 pixlar upplösning tillsammans med 4x digital zoom och autofokus.

Funktioner

 • VoLTE för T-mobile och Verizon
 • Wi-Fi med dubbla band
 • 3300mAh batteri
 • USB-C-laddning
 • Geotaggning
 • Fingeravtryck och ansiktsigenkänning
 • Levereras med pennan

Köp det nu: Amazon

Motorola Moto E4 Android-telefon

Motorola är känd för sin enkla och stilrena smarttelefon, och Moto E4 är det bästa exemplet på sitt arbete.

Smarttelefonerna har en 5, 0-tums kapacitiv pekskärm som har en upplösning på 720 * 1280. Denna display är Corning Gorilla Glass 3 med en Oleophobic beläggning på. Du kan lita på den här enheten för att upprätthålla de flesta stötar och fall.

Moto har dessutom laddat sin smartphone med en kraftfull octa-core cortex-A53-processor och Mali-T720 grafikprocessor. Dessa processorer kombineras med 2 GB internt RAM och erbjuder en smidig multitasking-upplevelse. När det gäller kameradelen har den 5MP selfies-kamera och en 8MP bakkamera med en bländare på 2, 2. Den har också LED-baserad ficklampa för båda kamerorna.

Dessutom kommer den här enheten med 16 GB lagringsminne som gör att du enkelt kan lagra det mesta av applikationen. Du kan också öka detta minne upp till 128 GB med ett micro SD-kort.

Funktioner

 • Damm och vattentät
 • Högtalare
 • Borttagning av 2800mAh Li-ion-batteri
 • Snabbladdningsstöd
 • Fingeravtryck upplåsning

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy J7 Perx

Om du vill ha en budgetvänlig men fullt utrustad smartphone är Galaxy J7 bara produkten för dig.

Denna smartphone är en perfekt blandning av skärm, processor och minne. Den levereras med en Qualcomm Snapdragon 625-processor som har octa-kärna med 2, 2 GHz klockhastighet. Den har också lika snabba Adreno 506 och 2 GB RAM som är idealiska för multitasking. Enheten har också 16 GB solid-state-minne som reducerar laddningstiden och säkerställer snabbare drift. Du kan ytterligare lägga till ett SD-kort på upp till 256 Gb för extra lagring. Den har en dedikerad SD-plats för det.

Dessutom erbjuder telefonen ett löstagbart 3300mAh Li-ion-batteri som kan hålla riktigt länge. Du kan lita på upp till 40 timmars 3G-samtalstid och 156 timmars musikuppspelning. Vidare har J7 8MP primär kamera och 5 MP selfie kamera med en bländare på 1, 9 respektive 2, 2.

Funktioner

 • Uppgraderbar upp till Android 7.0 Marshmallow
 • AMOLED pekskärm
 • 5-tums skärm
 • Wi-Fi med dubbla band
 • HDR och panoramastöd
 • Levereras med högtalare
 • Framkamera videoupplösning på 1080p

Kyocera Kona

Kyocera Kona är inte din vardagliga smartphone, men det är ett utmärkt alternativ för kunder som föredrar att prata mer än att surfa.

Den här telefonen har en elegant flip-design som är kompakt i storlek och ganska lätt att hålla. Den har en 2, 2-tums LCD-skärm som visar batterinivå, nätverksstyrka, tid och datum utan att öppna telefonen. När det gäller den interna skärmen mäter den 2, 4 tum storlek.

Till skillnad från de flesta enheter fungerar den här telefonen inte på en stor pekskärm. Den har en knappsats för styrning och navigering. Denna knappsats kräver mycket mindre ström än en LED-skärm så att du kan lita på enheten för riktigt lång batteritid. Det kan hålla upp till 6 timmars samtalstid vilket är mycket för en telefon som kostar så lågt.

Funktioner

 • Alternativ med stort teckensnitt
 • 0MP-kamera med 2X digital zoom
 • TFT-skärmar
 • Taktiltangentbord

Dom

Virgin tjänster är mycket kundvänliga. De tar alltid hand om sin familj och fortsätter att lägga till nya planer för en bättre nätverksupplevelse. Detta märke lyssnar på varje kunds behov och försöker ge det bästa möjliga alternativet. Du kan få mycket mer till ett lågt pris med dem. Så välj den smarttelefon du vill och gå in i en värld av modern, men prisvärd kommunikation.

ProduktvarumärkenamnPris
SamsungSamsung Galaxy S9 (dual sim)Kolla pris på Amazon

LGLG Stylo 4-32GB - Förbetald mobiltelefon - Carrier Locked - (Virgin Mobile)Kolla pris på Amazon

Virgin Mobilemotorola moto e4 virgin mobileKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy J7 Perx - Förbetald - Carrier Locked (Virgin Mobile)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.