9 bästa trådlösa skivspelare du kan ansluta via Bluetooth år 2020

Trådlösa skivspelare ökar. Under en mycket lång tid appellerade skivspelare mestadels till de hårda audiofiler, som är kända för sin starka ogillar inte något trådlöst. Men tidvattnet har äntligen vänt under de senaste åren då trådlös lyssningsteknik förbättrades så att den var lika i kvalitet som traditionella ljudkablar på alla meningsfulla sätt. För att möta den ökande efterfrågan har ljudtillverkarna släppt flera trådlösa skivspelare som du enkelt kan ansluta via Bluetooth.

Men med så många på marknaden just nu kan det vara svårt att välja en. Det är därför vi hjälpte till att begränsa den för dig med den här listan. Här är nio av våra favorit trådlösa skivspelare!

ProduktvarumärkenamnPris

Audio-TechnicaAudio-Technica AT-LP60BK-BT Helautomatisk stereobandspelare med stereobandtagKolla pris på Amazon

MUSITRENDMusitrend Bluetooth Skivspelare Bärbar Resväska Vinyl Records PlayerKolla pris på Amazon

1 AV EN1byone Briven Driven Bluetooth-skivspelare med inbyggd stereohögtalareKolla pris på Amazon

VictrolaVictrola Nostalgic Aviator Wood 8-i-1 Bluetooth Turntable Entertainment Center, MahoganyKolla pris på Amazon

WOCKODERWockoder bärbar Bluetooth 3-hastighets skivspelare med inbyggda stereohögtalare, vinylskivspelare i vintage stilKolla pris på Amazon

Jorlai Vinyl skivspelare

Om du är ute efter en korsning mellan traditionell musikströmningsteknik och modern trådlös teknik kommer Jorlai Vinyl Record Player att bli ett av dina bästa alternativ idag. Denna bältdrivna trådlösa skivspelare ger dig tre hastigheter som du kan spela dina skivor med.

Du behöver inte heller spela gamla skivor med den här. Du kan också ansluta din iPhone eller Android-telefon till Jorlais Vinyl Record Player och sedan kan du strömma musik via iTunes eller en annan strömningstjänst. Den här har till och med en RCA 2-kanalanslutning på baksidan av enheten, så att du kan ansluta den till ditt externa stereosystem för bättre ljudmusik.

Det finns massor av funktioner som du kommer att älska i Jorlai-alternativet; men en av våra favoritaspekter för denna skivspelare är det vackra bärväskan. Inte bara kan du enkelt bära din skivspelare, utan du kan bära den med stil!

808 Trådlös Streaming Record Player

808 är också en utmärkt trådlös Bluetooth-skivspelare. Den här spelar alla dina gamla och traditionella skivor; Men när du vill spela lite musik via iTunes eller ett annat strömmande märke kan du! Anslut bara din iPhone eller Android-telefon via Bluetooth, så kan du börja strömma några av dina favoritlåtar.

Du kan också ansluta den här till RCA eller 3, 5 mm för att spela musik - oavsett om du strömmar över Bluetooth eller genom traditionell vinyl - på en bättre ljuduppsättning.

En av de snygga sakerna med den här är att den har tio flerfärgade lysdioder, vilket lägger till några coola effekter för alla olika musikgenrer som finns där ute. Den har inte det bästa väskan runt, men det är ganska anständigt att resa.

Sony PS-LX310BT

Sony har varit en produktiv tillverkare av ljudprodukter av alla typer, inklusive trådlösa skivspelare. Som sagt är Sony PS-LX310BT ett av våra favoritval.

Den här har en utmärkt design som håller skivspelaren utmärkt elegant. Det finns ingen inbyggd högtalare, så du måste använda ett av skivspelarens trådlösa utalternativ.

Den här stöder också Bluetooth, vilket innebär att du kan ansluta denna skivspelare till trådlösa högtalare, hörlurar eller en annan Bluetooth-aktiverad enhet.

En av de unika aspekterna med den här är att du kan rippa vinylposter till digitala MP3-filer direkt på din dator. Vill du hoppa över skivspelaren och ta dina vinylskivor när du är på språng? Sony PS-LX310BT låter dig göra det!

Dodocool Vinyl Record Player

Dodocool Vinyl Record Player är ett utmärkt val för dig som letar efter en trådlös Bluetooth-skivspelare. Den här stöder trådbunden ljudutgång, men med inbyggd Bluetooth-funktionalitet kan Dodocool-skivspelaren mata ut till trådlösa högtalare, hörlurar och mer.

Denna skivspelare stöder tre hastigheter. Den här låter dig faktiskt spela 7- 10- och 12-tums vinylskivor och med tre olika hastigheter också - 33, 45 och 78 RMP.

Precis som tillvalet från Sony, stöder denna också vinylrivning. Du kan enkelt konvertera dina vinylskivor till MP3-formatet och spara dem på musikspelaren, och allt utan att behöva en dator. Det är ett bra sätt att ta dina vinylskivor på språng!

Audio Technica AT-LP60BK-BT

Audio Technica AT-LP60BK-BT är en helautomatisk stereo trådlös skivspelare med Bluetooth-anslutning, modern design och stöd för både 33 och 45 RPM-poster. Du kan få denna skivspelare i svart, vit eller marinblå för att matcha din inredning och återspegla din stil och personlighet. Audio Technica AT-LP60BK-BT har en anti-resonans, gjuten aluminiumfat och en integrerad dual-rörlig magnetfonokassett med utbytbar pekpennan. Tack vare en växelbar inbyggd förförstärkare kan du enkelt ansluta skivspelaren till enheter som inte har en dedicerad skivspelareingång. I lådan ingår en 3, 5 mm (1/8 ″) stereo mini-plugg (hane) till dubbel RCA (hane) utgångskabel, 45 rpm adapter och avtagbart dammskydd.

Musitrend Bluetooth-skivspelare

Denna snygga trådlösa skivspelare med en unik resväskedesign har ett 2 100 mAh uppladdningsbart batteri och inbyggda stereohögtalare för maximal portabilitet. Som sådan är Musitrend Bluetooth-skivspelaren avsedd att vara den främsta stjärnan för oändliga fester och evenemang. Den levereras med en 45 RPM-adapter och är justerbar för att spela 33-1 / 3, 45 eller 78 RPM-poster. Dessutom kan du använda den här trådlösa skivspelaren för att förvandla dina gamla vinylposter till MP3-filer tack vare den medföljande USB-porten.

1byte Belt-Drive Bluetooth-skivspelare

1byone Belt-Drive Bluetooth-skivspelaren har en traditionell stil kombinerad med en mängd moderna funktioner. Skivspelaren kan förvandla dina gamla vinylskivor till MP3-filer, spela 33, 45 eller 78 RPM-skivor från dess inbyggda stereohögtalare med full räckvidd, eller fungera som en trådlös högtalare för att spela din favoritmusik direkt från din smartphone eller surfplatta över Blåtand. Och om du inte är en fan av naturligt trä är 1byone Belt-Drive Bluetooth-skivspelaren också tillgänglig i svart.

Victrola Nostalgic Aviator 8-i-1 Bluetooth-skivspelare

Om du ibland fångar dig nostalgisk för radioens gyllene dagar, kan Victrola Nostalgic Aviator Wood 8-i-1 Bluetooth-skivspelare hjälpa dig att återuppleva den perioden. Med stöd för 33, 45 och 78 RPM-skivor, inbyggd CD- och kassettspelare, AM / FM-radio, 3, 5 mm aux-in för trådbundet lyssnande från en mängd olika ljudenheter och Bluetooth-anslutning, det finns inget med denna funktionspaket skivspelare kan inte spela. Du kan få Victrola Nostalgic Aviator Wood 8-i-1 Bluetooth-skivspelare i svart, vitt, espresso, mahogny och ek.

Den här är inte bara en skivspelare som vi nämnde ovan. Den är utformad för att ersätta det mesta av din musikbelysning genom att också ge dig utmärkt kvalitet genom kassett- och CD-alternativ. Du kan till och med använda det här för att spela dina traditionella AM / FM-stationer. Du kommer dock alltid att ha tillgång till ström - det finns inget batteri i det här.

Om du vill uppgradera ditt ljud kan du ansluta detta till högtalare via RCA eller 3, 5 mm ljuduttag.

Wockoder bärbar Bluetooth-skivspelare

Genom att kombinera modern teknik med vintage-estetik ser Wockoder bärbar Bluetooth-skivspelare ut som en elegant resväska tills du öppnar den för att avslöja en 3-växlad skivspelare som kan spela 7-tums, 10-tums och 12-tums skivor samt musik från en olika källor, inklusive 3, 5 mm aux-, Bluetooth-, USB- och SD-kort. Inbyggd i Wockoder Portable Bluetooth Turntable är två högtalare och ett stort uppladdningsbart batteri för att lyssna på väg.

Högtalarna på denna är inte dåliga på något sätt, men det finns RCA och 3, 5 mm ljudportar för att ansluta till en bättre, extern högtalarinställning.

ProduktvarumärkenamnPris

Audio-TechnicaAudio-Technica AT-LP60BK-BT Helautomatisk stereobandspelare med stereobandtagKolla pris på Amazon

MUSITRENDMusitrend Bluetooth Skivspelare Bärbar Resväska Vinyl Records PlayerKolla pris på Amazon

1 AV EN1byone Briven Driven Bluetooth-skivspelare med inbyggd stereohögtalareKolla pris på Amazon

VictrolaVictrola Nostalgic Aviator Wood 8-i-1 Bluetooth Turntable Entertainment Center, MahoganyKolla pris på Amazon

WOCKODERWockoder bärbar Bluetooth 3-hastighets skivspelare med inbyggda stereohögtalare, vinylskivspelare i vintage stilKolla pris på Amazon

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta trådlösa skivspelare på vår lista. Om du letar efter förmågan att strömma dina favoritlåtar via Bluetooth medan du har tillgång till traditionell uppspelning av vinylskivor kommer en trådlös skivspelare med Bluetooth att vara uppe i gränden. De flesta av dessa hjälper dig att uppnå de medel du är ute efter; Du kan dock inte gå fel med alternativet från Jorlai eller 808!

Har du en favorit trådlös skivspelare med Bluetooth-kapacitet? Ljud av i kommentarerna nedan! Vi skulle älska att höra från dig!