9 bästa trådlösa laddare för Pixel 3

Laddning med tråd kan vara en ganska frustrerande upplevelse. Du kanske regelbundet stöter på tråden från att använda din kabel så mycket, eller så kan du så småningom få fel i laddningsporten. Därför är laddning via trådlöst så trevligt - ställ bara Pixel 3 på en laddningsplatta och laddningen börjar automatiskt. Du behöver inte röra med ledningar eller laddningsportar!

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris

Så vilken trådlös laddare ska du hämta till Pixel 3? Det finns många olika alternativ att välja på där ute, men inte alla är värda din tid. Vi bör också notera att du behöver en trådlös laddningsadapter för att följa din Google Pixel 3. Detta beror på att Google gjorde något konstigt med Pixel 3 och bara stöder sin egen proprietära trådlösa laddning med telefonen, inte Qi-standarden som bokstavligen varje annan telefon har. Som sagt, innan vi kommer igång, få en Qi-adapter med din Pixel 3 först.

Om du följer med nedan visar vi dig några av de bästa alternativen som finns tillgängliga idag. Här är våra bästa val.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Anker trådlös laddningspad

Anker trådlös laddningspad kommer nästa på vår lista, men det är ett av de bästa sätten att få en anständig trådlös laddare för Pixel 3. Det är chump-förändring och kan vara betydligt mindre än en laddare / kabelkombo. När du har installerat Anker trådlös laddningsplatta, ställ bara ner Pixel 3 på laddningsplattan så börjar den ladda telefonen. Laddning är inte den snabbaste i den här från Anker, men du får en konsekvent laddning. Och du förblir skyddad från elektriska problem som överladdning, överhettning och mer.

Ampula sänglampa laddare

Om du vill ladda din Pixel 3 i stil kan du inte gå fel med Ampula Nattlampan. Den här är extremt unik än resten och erbjuder dig en Bluetooth-högtalare, lampa och trådlös laddare allt i ett paket! Den har en elegant och modern design som fungerar med de flesta moderna smartphones idag, inklusive Pixel 3.

Trådlös laddningsstation

Vi har hört dig gilla trådlös laddning, så vi lägger en trådlös laddare på din trådlösa laddare. Meme hänvisar åt sidan, den här trådlösa laddningsstationen utan märke är en av de bästa, eftersom den är designad för att ladda upp all din elektronik i ett sväng. Du kan ställa in din Pixel 3 på ena sidan, och sedan dina AirPods eller ett smartwatch efter ditt val på andra sidan!

Mophie Wireless Charging Base

Mophie Wireless Charging Base kommer nästa in på vår nedräkning, och är en av de bästa trådlösa laddare som du kan få på marknaden just nu. När du har gjort den första installationen ställer du bara in din Pixel 3 på laddningsplattan och Mophie Wireless Charging Base känner igen den och börjar sedan ladda den automatiskt. Du får cirka 7, 5 watt effekt, vilket fortfarande är relativt snabba hastigheter.

Mophie har inkluderat en massa laddningsförsiktighetsåtgärder inuti kretsen, vilket håller din Pixel 3 skyddad mot överladdning, överhettning, upptäckt av främmande objekt och mer. Kolla in det själv på länken nedan!

Belkin Boost Up

Belkin Boost Up skapades i samarbete med Apple, men det är fortfarande en riktigt bra trådlös laddare som fungerar bra med Pixel 3. Den har en total effekt på 7, 5 watt snabbladdningsteknik, så att du kan juice din Pixel 3 i en ögonblick. Den kan ladda iPhone snabbt, men den kan hantera alla andra telefoner, till exempel Pixel 3.

Detta är förmodligen en av de mer snygga trådlösa laddarna på marknaden. Det är helt vitt med några silver accenter för laddningsplattan, men det passar in i nästan alla typer av hem eller kontor. Det ser inte ut på plats alls.

Cubevit Snabb trådlös laddare

Om du har en budget, men inte vill skaka i trådlös laddningskvalitet, är Cubevit Fast Wireless Charger ett utmärkt val för även Google Pixel 3. Designen kanske inte är lika elegant som några av Samsung-alternativen eller Anker, men det har fortfarande en fin, strukturerad design, även om vi säger att den inte är nästan lika ren och elegant som Samsungs egna trådlösa laddare.

Det är en trådlös laddare, men stöder specifikt Qi-laddning, så du kan inte bara använda detta med Pixel 3, utan allt annat som stöder Qi också. Det är också ganska snabbt - det har hela 10 watt snabbladdningskraft i sig.

Samsung Convertible Wireless Charger

Nästa upp på vår lista är Samsung Convertible Wireless Charger. Detta är en av våra favoriter på grund av hur mångsidig den är. Behöver du ladda upp din Google Pixel 3, men vill ändå övervaka aviseringar och telefonsamtal? Denna konvertibla trådlösa laddare låter dig "konvertera" den till ett stativ som du kan ställa in din Pixel 3 på. Eller kanske är du klar för dagen eller försöker sova för natten - "konvertera" den till dess traditionella pad-placering, sätt din Pixel 3 på den och låt den sedan ladda hela natten.

Laddningshastigheterna är ganska imponerande när det gäller trådlös laddning. Samsung har faktiskt packat in totalt 9 watt effekt i denna laddare, så att du kan juice din Pixel 3 relativt snabbt.

Scosche MagicMount

Scosche MagicMount finns nästa på vår lista och är ett utmärkt sätt att ladda din smartphone när du är på språng. Det här fungerar faktiskt som en bärbar laddare för elbatterier, så med en adapter för elbanken kan du hålla din Pixel 3 laddad över Qi trådlös laddning. Kom bara ihåg att MagicMount har en kapacitet på 4 000 mAh, så du måste se till att stannar kvar innan du tar den på språng!

Köp det nu: Scosche

Yootech trådlös laddare

Vill du inte spendera för mycket på en trådlös laddare? Därför är Yootech en annan favorit hos oss för dig som söker en trådlös laddare av hög kvalitet. Det är ofta svårt att komma med, men Youutech verkar göra ett bra jobb för att skapa en perfekt blandning mellan budget och kvalitet. Det är lite snabbare än de flesta, med Yootech som kan leverera upp till 7, 5 watt laddkraft. Dessutom har den nödvändiga säkerhetsåtgärder för att ladda upp din Google Pixel 3 och alla andra enheter utan spänningsspikar eller elektriska problem.

Dom

Trådlösa laddare verkar vara överallt nu när fler och fler telefoner stöder Qi trådlös laddning. Men inte alla trådlösa laddare är bra tillbehör att köpa. Vissa av dem har extremt låg effekt, vilket innebär att du kommer att få en riktigt långsam laddning. Som sagt, genom att välja en av våra listor kan du se till att du får något som åtminstone kommer att ersätta din vanliga laddningshastighet i Google Pixel 3.

Har du en favoritladdare? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.