9 bästa trådlösa laddare för LG Stylo 4

LG Stylo 4 levereras inte med någon form av inbyggd trådlös laddning, vilket innebär att om du får eller har telefonen, måste du ta upp alla irritationer som kommer med mikro-USB-laddning, t.ex. som långsam laddning, portar med dålig konstruktion och kablar som du verkar gå igenom som vatten. Lyckligtvis finns det ett ganska enkelt sätt att lägga till trådlös laddning till LG Stylo 4, och det är genom en trådlös mikro-USB Qi-mottagare. Lägg till en av dessa i din LG Stylo 4, så kan du enkelt börja ladda över trådlöst med den.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris

Är du inte säker på vilken trådlös laddningsplatta du ska hämta för din LG Stylo 4? Om du följer med nedan visar vi dig några av de bästa valen för trådlösa laddare idag. Låt oss dyka rätt in.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Ampula sänglampa laddare

Ampula Beside Lamp Charger är ett av de bästa sätten att juice på din LG Stylo 4. Detta är ett av de mer unika valen där ute, med Ampula Bedside Lamp Charger som fungerar som ett tre-i-ett-tillbehör. Ampula är designad för din nattduksbord och kan fungera som en lampa, Bluetooth-högtalare och trådlös laddare samtidigt! Den har en elegant och modern design och ser snygg ut på ditt bredvid bordet. Det laddar också din LG Stylo 4 relativt snabbt.

Trådlös laddningsstation

Den trådlösa laddstationen står nästa på vår lista och tar en helt annan stil än den traditionella trådlösa laddningsplattan. Den här är faktiskt utformad för att juicera upp all din elektronik samtidigt. Du kan ställa in din LG Stylo 4 här, såväl som några Qi-baserade hörlurar och till och med din Galaxy Watch, eller en annan smartwatch. Den laddar all din elektronik samtidigt så att din elektronik är redo att användas samtidigt - laddningen är lite långsammare, men ställ in din elektronik på stationen på natten, och de är redo att användas på morgonen. Det är inte en snabbladdare, men den laddar ganska snabbt.

Anker trådlös laddningspad

Anker Wireless Charging Pad är en av de bästa trådlösa laddarna som pengar kan köpa. Den här är ganska modern och ser snygg ut i nästan alla hem- eller kontor. Det är extremt lätt att använda också - ställ bara LG Stylo 4 - med adaptern - på dynan, och laddningen börjar. Det är inte en supersnabb laddningshastighet, men den är konsekvent och kommer att göra det bra att saftar upp de flesta Qi-stödda telefoner på marknaden idag. Du får fortfarande en full laddning om du håller den på laddaren över natten - det kanske bara inte går snabbt för de i nypa situationer.

CHOETECH Snabb trådlös laddare

Nu har vi CHOETECH Fast Wireless Charger. En av höjdpunkterna i CHOETECH är att det faktiskt är en stativ, inte en dyna - sätt upp den här på skrivbordet och att du enkelt kan ställa in Stylo 4 på den utan att avbryta laddningen medan du spelar. Den kan automatiskt upptäcka den laddningshastighet som din Qi-mottagare kan, och kommer att ge dig den snabbaste, men säkraste laddaren som är tillgänglig för dig.

Samsung trådlöst laddningsstativ

Samsungs egna trådlösa laddningsstand är nästa. Den här kan faktiskt ladda din LG Stylo 4 med utmärkt effektivitet och snabbt. När det gäller kvalitet kommer Samsung Wireless Charging Stand att pågå i flera år utan problem - det är verkligen Mercedes för trådlös laddningsteknik; Det är också extremt mångsidigt, så att du kan använda den i standardläget "pad" eller så kan du växla över till ett stativ när du behöver.

Det finns ett antal säkerhetsladdningsfunktioner som håller både din LG Stylo 4 och den trådlösa laddaren säker i händelse av ett elektriskt problem, till exempel överladdning eller en elektrisk spik.

SurgeDisk

Därefter har vi den trådlösa SurgeDisk Bamboo Edition-laddaren. Denna unika trådlösa laddare är faktiskt konstruerad med trä istället för ditt typiska plast- eller polymermaterial. Precis som alla trådlösa laddare på marknaden kan SurgeDisk ge dig en ganska tillförlitlig och snabb laddning. Som sagt försöker SurgeDisk att göra sig unik genom att stå fram med sin "Made From Nature" tagline. De erbjuder faktiskt den här i ett par olika modeller - det finns en ljus bambufärg och sedan en mörk valnötfärg som du kan välja mellan. Båda modellerna har samma laddningshastigheter, liksom ett antal säkerhetsfunktioner inuti kretsen.

Satechi

Kommer in som en av våra personliga favoriter för de bästa trådlösa laddarna för LG Stylo 4, vi har Satechi Fast Charge. Om du letar efter en snabb trådlös laddare är den här din kille - du kan enkelt ställa in din LG Stylo 4 på denna pad, och laddningen börjar omedelbart i snabb takt. Du kommer att ha en fullständig LG Stylo 4 på nolltid.

Precis som trä SurgeDisk-alternativet, är det som gör Satechi att sticker ut från resten av publiken den unika designen. Det är faktiskt ganska lik SurgeDisk när det gäller dess design och formfaktor - tar på sig den cirkulära skivformen - men Satechi tar faktiskt en mycket modernare inställning till det. Den har den moderna aluminiumkonstruktionen, och sedan håller guld accenter det ser extremt attraktivt ut. Som standard kommer accenterna i guld, men du kan också välja mellan Rose Gold, Silver och Space Grey.

Seneo trådlös laddare

Kommer som nästa på vår lista, har vi Seneos egen trådlösa laddare. Detta kan se ganska ut som det som erbjuds i CHOETECH Wireless Charging Stand, men kretsarna är mycket bättre här. Det räcker med att säga att du kan ladda upp din LG Stylo 4 med en ganska utmärkt hastighet - med bara några minuter på det trådlösa laddningsstativet kan du juice det riktigt snabbt. Inte bara det, men det finns ett gäng säkerhetsfunktioner i den här som skyddar dig mot elektriska problem.

Köp det nu: Amazon

Yootech trådlös laddare

Den trådlösa Yootech-laddaren kan komma in som sist upp på vår lista, men det är fortfarande ett utmärkt alternativ för dem som helt enkelt vill börja se vad trådlös laddning handlar om. Det är därför Yootech är en av våra favoriter - de verkar spika formeln mellan en trådlös kvalitets- och budgetladdare. Den här kan leverera upp till 7, 5 watt laddningseffekt, men "con" här är att designen inte ser jättebra ut.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta trådlösa laddare tillgängliga för LG Stylo 4 - när det kommer till det kommer någon av dessa att ge dig den trådlösa laddningen som du behöver för att juice din LG Stylo 4. Men om du vill se till att du får premiumkvalitet kan du verkligen inte gå fel med Samsung Wireless Charging Pad eller Seneo Wireless Charger.

Har du en favoritladdare för LG Stylo 4? Vad är det? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.