9 bästa trådlösa laddare för iPhone XS år 2020

Är du trött på att använda blixtkabeln för att ladda din iPhone XS? Vi är också. Blixtkablar ger i allmänhet en snabb laddning till våra iPhone-apparater, men de har också så mycket besvär - ledningar bryts lätt, brännskador ibland bromsar laddningen, och andra gånger packas damm i laddningsporten som förhindrar laddning helt. Som sagt, trådlös laddning är bara så mycket enklare - sätt ner din iPhone XS på den trådlösa laddningsplattan, den börjar laddas och du kan glömma det tills du är redo att använda din telefon igen.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris

Så om du äntligen är redo att gå över till trådlös laddning, se till att följa med nedan. Vi visar dig de bästa trådlösa laddarna för närvarande tillgängliga för iPhone XS. Här är våra bästa val.

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

AnkerAnker Fast Wireless Charger, 10W Wireless Charging Stand, Qi-CertifiedKolla pris på Amazon

Anker trådlös laddningspad

Anker Wireless Charging Pad är vår favorit i den här listan. Det är den perfekta lösningen för dig som vill komma in på trådlös laddning. Detta alternativ från Anker, som är billigare ligor än de flesta trådlösa laddare. Din iPhone XS kommer att få en snabb laddning från den här. Den trådlösa laddningsplattan Anker ger en enhetlig laddning för din iPhone XS.

Även om detta är ett billigare alternativ på marknaden har Anker inkluderat en handfull laddningsskydd för att hålla din iPhone XS och laddningsplatta skyddad från elektriska spikar, överladdning, överhettning och mer.

Ampula sänglampa laddare

Letar du efter något på de olika sidorna av spektrumet för din iPhone XS? Ampula Bedside Lamp Charger kommer som vårt första val av flera skäl - ett modernt och elegant utseende, men också en tre-i-ett-design som ger dig en trådlös laddning, en lampa och en trådlös laddare. Detta gör att du kan bli av med mycket av den traditionella röran på din nattduksbord och gör sakerna totalt sett mer effektiva.

Och oroa dig inte - det här kanske inte är ett ansett och toppmärke, men din iPhone XS kommer att hålla sig säker med Ampula på grund av flera laddningsförsiktighetsåtgärder inbyggda inuti. Det är relativt snabbt också.

Trådlös laddningsstation

Trådlös laddningsstation kommer upp på andra plats på vår lista. Det kan vara ett märke utan namn, men det är en pålitlig trådlös laddare som alla älskar. Det tar inte på sig det traditionella "pad" -formatet eftersom det är designat med möjlighet att ladda tre enheter på en gång. På vänster sida kan du lägga ner telefonen för laddning på ytan, men på andra sidan laddstationen finns det också en sida som kan ladda upp dina Apple AirPods såväl som din Apple Watch (eller en annan smartwatch).

Den trådlösa laddningsstationen har inte snabbladdning specifikt som Belkin Boost Up, eller Samsung Wireless Charger nedan gör; det tar dock ett par timmar att ladda från de döda till fulla. Den bästa delen? Det finns inga kablar som du måste fikla med för dina enheter! Och det finns en handfull funktioner för att skydda dina enheter och förhindra elektriska problem som spänningsspikar.

Mophie Wireless Charging Base

Vår favorit trådlösa laddare för Apple iPhone XS är lätt Mophie Wireless Charging Base på grund av den rena kvaliteten inuti. Om du inte har hört talas om Mophie tidigare har du förmodligen bott under en sten! De gjorde ett namn för sig själva för år sedan när de började erbjuda laddningsfall för iPhone. De har satt samma högkvalitetsstandard i denna laddningsbas. Den kan ge din iPhone XS en total effekt på 7, 5 watt. Det är en ganska snabb laddning när det gäller trådlösa laddare.

Inte bara det, det är en elegant hårdvara som inte ser ut på sin plats.

Belkin Boost Up

Du kanske också vill överväga Belkin Boost Up för din iPhone XS. Tillverkad i samarbete med Apple, detta är en trådlös laddare som uttryckligen var designad för iPhone. Den kan ladda iPhone-modeller som stöds snabbt med en ganska snabb hastighet och har totalt 7, 5 watt effekt. Belkin och Apple har inkluderat en handfull säkerhetsstandarder för att förhindra överladdning, överhettning, elektriska spikar och upptäckt av främmande föremål.

Dessutom är det en snygg trådlös laddningsbas. Det smälter in i nästan alla hem eller skrivbord.

Samsung Convertible Wireless Charger

Även om Samsung Convertible Wireless Charger inte direkt skapades för iPhone, är det fortfarande ett av de bästa alternativen tillgängliga idag. Först och främst kan den trådlösa laddningsbasen ladda stödda Samsung-enheter med en riktigt snabb hastighet - vi tittar på laddningsnivåer som liknar vad du skulle hitta från en väggadapter. Men det är fortfarande möjligt att ge din iPhone XS en relativt snabb laddningshastighet, särskilt eftersom den har en total effekt på 9 watt.

Den unika aspekten med denna Samsung trådlösa laddare är att den är konvertibel. Om du inte behöver övervaka telefonen för aviseringar och telefonsamtal konverterar du den trådlösa laddaren till en pad, sätter telefonen ner på den och glömmer den för kvällen. Men om du behöver hålla ett öga på dessa saker, konvertera det till sitt standläge och se efter aviseringar och telefonsamtal. Du kan till och med svara på dem utan att ta av iPhone XS från laddaren! Det är en snygg enhet och ett av de bästa alternativen på marknaden just nu.

Cubevit Snabb trådlös laddare

Cubevit Fast Wireless Charger är ett annat utmärkt val, även som en budgetladdare. Det finns några ganska anständiga trådlösa laddningshastigheter inuti din iPhone XS, vilket ger dig cirka 7, 5 watt laddkraft. Det laddar relativt snabbt, men också säkert på grund av hårdvara som förhindrar spänningsspikar och liknande. Designen kanske inte är så elegant och modern som några av alternativen från Samsung eller Anker, men den strukturerade designen skiljer den från andra trådlösa laddare på marknaden.

Yootech trådlös laddare

När vi kommer in nästa på vår lista tittar vi på Yootechs trådlösa laddare. Det är en annan budgetladdare, och det verkar som en också. Men om du inte vill släppa massor av pengar på en laddare som Samsung eller Belkin, är det här ett praktiskt val som får jobbet gjort. Det finns 7, 5 watt effekt inuti, och även om laddningen kanske inte är den snabbaste förblir laddningen konsekvent. Dessutom håller flera laddningsfunktioner dig säker mot spänningsspikar och andra elektriska problem.

Scosche MagicMount

Scosche MagicMount är en utmärkt trådlös laddare för resor. Den här har en kapacitet på 4 000 mAh, vilket är tillräckligt för att hålla din MagicMount juicerad från död till full bara en gång. Som sagt, det kommer att hålla dig borta från den klibbiga situationen att ha en död telefon, men det handlar om det. Du kan välja att slå på din iPhone XS med den medföljande laddningskabeln, eller så kan du använda den över trådlös Qi-laddning med en adapter.

Köp det nu: Scosche

Dom

Om du vill komma in i trådlösa laddningskuddar kan du inte gå fel med något av dessa alternativ på listan. För dem med en budget är Anker Wireless Charging Pad ett billigt sätt att se vad Qi trådlös laddning handlar om. Men om du vill ha det bästa av det bästa kan du inte gå fel med Belkin Boost Up eller Samsung Convertible Wireless Charger.

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

AnkerAnker Fast Wireless Charger, 10W Wireless Charging Stand, Qi-CertifiedKolla pris på Amazon