9 bästa Torrentwebbplatser för filmer 2020

Det är år 2020 och filmknutare ser fram emot att se de senaste filmutgåvorna som de har väntat på sedan förra året. Användare är också på jakt efter de nio bästa torrentwebbplatserna för filmer 2020 så att de kan ha sina egna kopior och titta på sina favoritfilmer så ofta de vill.

Den nuvarande listan har fortfarande de gamla favoriterna inklusive The Pirate Bay, och populära webbplatser som Torlock, 1337X, RARBG och LimeTorrents. Men naturligtvis är de bästa de som ger den mest högkvalitativa torrent som nedladdare är ute efter. Antalet såmaskiner är också ett av de viktigaste övervägandena eftersom det ger dig snabbare nedladdningshastigheter. Det är därför bra listor över de bästa torrentwebbplatserna för filmnedladdningar är en bra resurs att hitta.

Tips för Torrent-nedladdare

Nya användare bör först kolla in användarguider som vanligtvis tillhandahålls av torrentwebbplatser. Härifrån kan de lära sig om arbetet med BitTorrent-fildelning, sätt att skydda sig själva och få tillgång till filmer och musik på det mest effektiva sättet som möjligt.

En annan bra läsning för det första är att lära sig att upptäcka falska torrenter vilket är ett vanligt problem för de flesta nya användare. Fake torrents har ofta namnet på filmen du vill ladda ner, men innehållet är faktiskt annorlunda. Till exempel letar du efter den senaste Avengers-filmen men det du faktiskt har laddat ner är den äldre versionen. I vissa fall laddar vissa individer till och med upp pornografiskt material eller våldsamt innehåll i form av en film för barn eller tonåringar. Lär dig dessa saker först innan du börjar komma åt torrentfiler för att hålla dig själv och dina datorer från skadliga sätt.

Nya användare bör också överväga att få helt uppdaterad programvara mot skadlig programvara innan de besöker några torrentwebbplatser för att få de filer de behöver. Eftersom torrentrar surfar privat på webben skulle några av de bästa VPN-leverantörerna hjälpa till att säkra deras identitet och hålla sina platser privata.

Det finns många torrentplatser där ute, men den här listan ger de bästa resurserna för några av de nyaste filmutgåvorna.

Pirate Bay

Denna klassiska torrentwebbplats är den mest kända, ultra-populära torrentwebbplatsen runt om i världen. De har tagits ner många gånger och många gånger har de inkarnerats igen. Personer som letar efter alla typer av nedladdningar har alltid litat på denna webbplats.

Användare kan hitta högkvalitativa filmer från decennier sedan till de senaste utgåvorna från Pirate Bay. Detta är faktiskt den första sajtens torrenterkontroll för de senaste tillgängliga filmerna. Det finns ikoner på varje nedladdning som hjälper användare att kontrollera om det kommer från en betrodd seeder. VIP-konton på denna webbplats får också säkra och säkra nedladdningar. Om den aktivt är blockerad eller begränsad är nästa på listan några kända alternativ för TPB.

RARBG

RARGB-torrentplatsen betraktas som ett av de bästa alternativen för Pirate Bay när det gäller de senaste filmnedladdningarna. Filmentusiaster skulle älska sin samling av högupplösta torrenter av hög kvalitet. Webbplatsen lanserades 2008 och har gjort ett märke för de miljoner som letar efter videostorrenter i HD-kvalitet.

Webbplatsen har inte massor av annonser och har ett mycket användbart gränssnitt. De har en topp 10-lista som hjälper användare att hitta de mest populära filmerna på webbplatsen. Det kommer också med en detaljerad sida för nedladdningen, som innehåller information om filstorlek, datum som läggs till på webbplatsen, information om skådespelaren, samt antalet såddare och igångkörare. Webbplatsen skryter med att tillhandahålla kvalitet och inte antalet filmer.

En nackdel med denna webbplats är dock att många länder har börjat begränsa och blockera tillgången, inklusive Saudiarabien, Storbritannien och Danmark.

1337X

De som letar efter äldre videofiler kan kolla in 1337X webbplats. Tempot uppdateras regelbundet när det gäller ny och populär information om torrenter och andra intressekategorier.

Men annonserna på webbplatsen som du kan stöta på kan vara frustrerande. Länkarna kräver vanligtvis två klick - en ger dig en annons och nästa för att få tillgång till den information du behöver. När du har gått igenom dessa annonser ger söksidan massor av användbar information.

LimeTorrents

LimeTorrents har funnits i cirka fem år nu och har massor av filmer och media på plattformen att njuta av. En av våra favoritaspekter av LimeTorrents är att majoriteten av de torrenter som indexeras är alla verifierade.

En av de coola sakerna med LimeTorrents är att de arbetar hårt för att bli av med några av de dåliga vibberna som omger torrenter. LimeTorrents har till och med en aktiv blogg om att hålla din dator säker online, bara ladda ner legit-filer, identifiera falska filer och så vidare.

Zooqle

Zooqle är ett annat utmärkt torrentindex för filmer och TV-program. Precis som LimeTorrents har de ett komplett index över verifierade torrenter som du kan ladda ner och använda utan bekymmer. En stor oro för torrentwebbplatser är i allmänhet den potentiella skadliga programvaran som kan komma från dem; Zooqle är dock extremt säker.

De har också indikationer på sin webbplats som berättar om det är säkert att torrent eller inte med din internetleverantör, och ger förslag på hur du döljer din IP-adress om den inte är det. Om du inte har torrent tidigare, är Zooqle värt att prova.

Torlock

Denna webbplats är mycket speciell med deras torrentdatabas och garanterar "ingen falsk torrent" på deras webbplats. De betalar användare till $ 1 för varje falsk torrent som de hittar. Torlock hävdar också att ha mer än 5 miljoner verifierade torrenter så att de har många användare som checkar in varje dag.

Webbplatsen har aktuella och populära filmer, programvara, anime, videor, musik och många fler. De ger också en lista för att låta användare veta vilka filer som har flest antal kamrater och såmaskiner.

YTS.AM/YTS.AG

Denna torrentwebbplats fokuserar främst på filmer och har ett användarvänligt gränssnitt. Användarna kommer gärna att utforska de gamla och nya tillgängliga titlarna. De har till och med torrenter som är enkla med bandbredd så användare med datakap föredrar att få sina filmer härifrån. YTS.AM är faktiskt den inofficiella efterträdaren till det nu icke-operativa YTS / YIFY som blev avaktiverat 2015. Den nuvarande webbplatsen har en enorm användarbas som hjälper BitTorrent-protokollet att fungera mer effektivt.

Popcornflix

Popcornflix är långt ifrån en torrentwebbplats, men är faktiskt en gratis videostreamningstjänst. Det finns massor av filmer och TV-program som du kan swatch på plattformen gratis. Och det finns ingen fångst - du kan titta gratis, så länge du är villig att lägga upp annonser som bryter upp innehållet.

Annonsering är hur de kan finansiera plattformen och hålla den fri. När du går över till Popcornflix kan du registrera dig och skapa ett gratis konto, så kan du se vad du vill, så mycket du vill.

Spraka

Crackle är inte en torrentwebbplats, men är något mer som Netflix; emellertid sätts det på av Sony, som låter användare strömma filmer och TV-program gratis medan de försöker få det att starta. Just nu fokuserar de på att erbjuda TV-program från 80-00-talet, men har också en blandad mängd annat innehåll.

Om du letar efter ett ställe att få de gamla är Crackle platsen att vara.

Andra Torrent-webbplatser att prova

Bortsett från de sju bästa torrentwebbplatserna finns det löpare som också är bra för film- och filnedladdning i år. TorrentDownloads är en enkel webbplats med en massiv databas med torrentfiler av hög kvalitet. Webbplatsen har kategorier markerade för enkel sökning och användare uppmuntras att betygsätta och kommentera filer för att minska förfalskningar. Användare kommer också att uppskatta att ha ett alternativ för avancerad sökning så att de kan begränsa sökresultaten enligt en kategori, status eller leverantör.

Den sista du inte bör missa är Limetorrents webbplats. De sägs ha en imponerande databas med filmer och torrentfiler som användare tenderar att fortsätta komma tillbaka. Dessutom är det också lätt att avgöra när torrenterna är okej genom hälsomätaren, antalet såddar och iglar, samt datum och filstorlek.

Dom

t